Дискусия : Кои са най-опасните шофьори?
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аз не виждам отговор "жените"
Не, че не проявявам няква женска солидарност, ама на 2ро място след пияните (дрогираните) са жените...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Както са казали, няма млади и стари - има можещи и неможещи. А относно пияните, пак има разлика м/у пил и пиян.
Аз сега си бера ядовете точно заради алкохол. Да бях пил, но това дори и полицаите не го разбраха преди да духна на дрегера.
Дори в акта ми писаха, че съм във видимо добро състояние и не мириша на алкохол и се държа адекватно. /Ех Великотърнвските полицаи не са от най-разбраните за жалост/
После си подкарах пак колата и се прибрах до хотела.
Не че ми е оправдание, сега си седя вкъщи и си изтърпявам наказанието.
Аз сега си бера ядовете точно заради алкохол. Да бях пил, но това дори и полицаите не го разбраха преди да духна на дрегера.
Дори в акта ми писаха, че съм във видимо добро състояние и не мириша на алкохол и се държа адекватно. /Ех Великотърнвските полицаи не са от най-разбраните за жалост/
После си подкарах пак колата и се прибрах до хотела.
Не че ми е оправдание, сега си седя вкъщи и си изтърпявам наказанието.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
абе зависи си и от пиянството на човека, някой като се напият и си легнат, други изперкват всичко относително. Младите дрифтаджии, знам че е вредно, ама то ни убаво бе

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Най-ме е страх от пияни жени зад волана
А обективно погледнато всеки контингент е опасен.Аз ще гласувам за пияните,но един пиян идиот може да кара с 20км/ч по тъмните квартални улички и ако има късмет да не го хванат ще се прибере жив и здрав,а в същото време надъхан рацер на 19 години да се увърти със 150 в някой стълб на съседния булевард
.Та така да заклеймяваме дадена възрастова група е малко ....де да знам...минала година имаше тема "Млади срещу стари" и там не посигнахме консенсус...
.За мен лично пияните хора и тези над 70++ години ,барабар с неадекватните индивиди са най-опасни..

А обективно погледнато всеки контингент е опасен.Аз ще гласувам за пияните,но един пиян идиот може да кара с 20км/ч по тъмните квартални улички и ако има късмет да не го хванат ще се прибере жив и здрав,а в същото време надъхан рацер на 19 години да се увърти със 150 в някой стълб на съседния булевард

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
vesko06 написа:Може би старите хора, но от 60 нагоре, и тези със старите жигули и лади, дет не им работят нито фаровете, нито мигачите, нито габариттите...!
Може би ,но не и да,всичко е до човека, баща ми е на 75 г. и на пътя Асеновград-Смолян ща напрай сам да си говориш, ако ще и да си с "М"- ка -сигурен бъди.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Пияните са нъмбър оне...Но...Младите не отстъпваме по никакъв начин...Изрязванки от типа "как може да ме минеш ей ся ти ебах майката..." или "таз щайга неможе да върви повече от мойта" предизвикват много катастрофи...Много момци на моята възраст +/- 5-6 години са на тоз акъл...Живеят в НФС и като карат могъщи 320-ки или XE-та се мислят за безсмъртни...А един пиян човек или ще предизвика катастрофа или ще стане дори по-безопасен от когато е трезвен...Защото се успокоява и си кара бавничко...[/list]

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Пияните - само от тях не можеш да се опазиш. Всичко друго можеш на 90 % да го предвидиш и очакваш, но не и някой пиян боклук в насрещното или минаващ на червено
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
1.Голфаджии (нали се разбрахме, това е манталитет, а не кола. За жалост има много такива и с БМВ)
2,Жени - разбира се, не всички...
3. Дъртаци със забавени реакции, увреден слух и увредено зрение, стиснали волана сякаш някой ще им го вземе...
Алкохолът разбира се влошава още повече нещата...
2,Жени - разбира се, не всички...
3. Дъртаци със забавени реакции, увреден слух и увредено зрение, стиснали волана сякаш някой ще им го вземе...
Алкохолът разбира се влошава още повече нещата...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Както каза бат Явор - от всичко по-малко, просто никой няма гаранция, че няма да се удари.А, иначе за пияните шоьфори е най-ясно, след това са самонадеяните млади шофьори, та чак на 3-то място са възрастните. 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5