БТК ADSL - Мнение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Яну 2009, 17:31

Ivo318is написа:Ползвал съм го и е много зле!

+1
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 06 Яну 2009, 20:09

Благодаря за изчерпателните отговори ;)
За мен е важно да не оставам без нет след първата гръмотевица и да мога да отварям всички сайтове (държа на Дата.бг). Мисля ако се вържа към БТК да е на 25 лв. (12Mbit БГ-скорост и 9Mbit международен).

///peter написа:Колега, виж дали в твоя квартал има мегалан ;)
Ако има това е провайдера...
www.megalan.bg

Няма :( ако това е вярно - https://www.megalan.bg/show_map.html

П.С. Някой има ли проблем с отварянето на форума? В смисъл, като напиша мнение и му дам "прати", чакам сума ти време докато се публикува. Не е постоянно така, но е често, а понякога чакам по 5 минути да ми зареди някой линк в самия форум (пр. тема) Проблем с форума ли има или отново моя доставчик спи?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Яну 2009, 20:46

Vlados написа:....

П.С. Някой има ли проблем с отварянето на форума? В смисъл, като напиша мнение и му дам "прати", чакам сума ти време докато се публикува. Не е постоянно така, но е често, а понякога чакам по 5 минути да ми зареди някой линк в самия форум (пр. тема) Проблем с форума ли има или отново моя доставчик спи?

Спокойно, не е в твоя телевизор проблема- и от Варна е същото положение, проверено при 3-ма доставчици
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 06 Яну 2009, 21:10

Предполагам как е в другите градове, но във Варна практически ADSL няма реална конкуренция.
Преди време бях на интернет през кабеларката (на ТИМ) - след поредните 2-4 дни без интернет им теглих една и се прехвърлих към ADSL.
От тогава нямам съществени проблеми. Максимум 0.30ч съм стоял без интернет. В офиса също съм на ADSL(от зората на услугата) и всичко е ОК, с изключение на пощата им - често попада в black listed servers явно заради многото потребители....
Вярно е, че скоростите не са космически, но има стабилност - значително по-добре от кабеларката и други доставчици във Варна(имам наблюдения и върху някои от тях)
Проблеми с форума също нямам.
Навярно затова ADSL май в национално ниво е най-купувана във Варна...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Яну 2009, 21:20

на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам :( :( май ще съжелявам-както е тръгнало :evil: :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 06 Яну 2009, 21:26

Мнението ми за този интернет е по-вече от добро!
От както съм го сложил не е спрял да си работи, а със стария какво бобеца и кучаните. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от novak58 » 06 Яну 2009, 21:58

пробвай с тия няма да съжеляваш online direct

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Яну 2009, 22:56

От 3 години съм на БТК. Не мога да се оплача, връзката е супер, до сега не ми е спирал интернета, освен когато веднъж не бяхме платили на време и втория път, защото обърках кабелите и буксите :mhihi:
Скоростта е постоянна, много рядко има някакъв проблем поне в това отношение.
Включвай се и няма да съжаляваш :)

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 06 Яну 2009, 23:37

1. Доволни ли сте като цяло от услугата
2. Има ли проблем с отварянето на някои сайтове
3. Връзката с постоянна скорост ли е по всяко време
4. При даунлоуд стабилна ли е връзката

И аз съм абонат на бТК ADSL и немога да се оплача. Само където тука ми се правят на интересни и ми викат че съм много далеч от пощата и немогат ми пуснат 12 мбпс ами само 6 :evil:

Иначе нета е супер. Случва се да спре но е мнооого рядко. по-миналата година нямах нет 1 седмица ... (само аз) търсиха проблеми ... нИщо не намират. смениха модема и всичко се оправи :) Страниците се отварят много бързо. А даунлоуд скороста е според това от къде теглиш ... нета постоянно е еднакъв но от различните сайтове тегля с различна скорост.

Попринцип дърпам с максимум 600 кб/с но ми се е случвало да скочи до 1,2 МБ :mhihi:

И трябва да знаеш че IP-то ти е нереално и се сменя с всяко рестартиране на модема ;) (може би някой е казал по-горе... не съм чел) ;)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Яну 2009, 0:15

bmwfena написа:на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам :( :( май ще съжелявам-както е тръгнало :evil: :evil:

Е то договор се сключва като ти донесат модема,а като го донесат трябва да си активираш акаунта,тогава почваш да плащаш услугата.
Ти ако броиш ,че си го поръчал по телефона примерно,имай в предвид,че имат срок 10 работни дни.
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 07 Яну 2009, 1:39

slowtraveler написа:...практически ADSL няма реална конкуренция...

Tука не се съгласявам- въпроса е да попаднеш на читав доставчик. ADSL-а е подходящ колкото да имаш нет или за бекъп линия- това по мои наблюдения, макар и кратки... То поне цените им да бяха ниски, ама и това го няма- за 32лв. съм на 30Мбит/с навсякъде + 45Мбит/с към Варна... От замунда спокойно тегля и с 6 МБ/с- което си е 40+Мбит/с... С 2 думи- пълня си скоростите спокойно и за 6 месеца без нет съм бил 2 часа максимум. Аз мога да го понеса- не ми е болка за умиране, но ако е нужно непрекъснато наличие на нет- избора е БТК, но забравяш скоростта...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 07 Яну 2009, 2:57

много зависи какво искаш от интернета който искаш да ползваш, ако искаш да имаш постояннен интернет без големи претенции за download и upload, бтц-то е префктно, но ако искаш да сваляш последните два сезона на 20-те сетиала които гледаш за 15 минути, не е за теб.

ms написа:
slowtraveler написа:...практически ADSL няма реална конкуренция...

...
о няма- за 32лв. съм на 30Мбит/с навсякъде + 45Мбит/с към Варна... От замунда спокойно тегля и с 6 МБ/с- което си е 40+Мбит/с... С 2 думи- пълня си скоростите спокойно и за 6 месеца без нет съм б...

а ти на какво си че ми стана интересно :) с "И" ли започва името
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Re: БТК ADSL - Мнение?

Мнение от Milcho » 07 Яну 2009, 3:15

1. Доволни ли сте като цяло от услугата
2. Има ли проблем с отварянето на някои сайтове
3. Връзката с постоянна скорост ли е по всяко време
4. При даунлоуд стабилна ли е връзката

Става въпрос за Шумен - на 3 места ползваме ADSL
1. Да
2. Не съм забелязъл
3. Да
4. Да

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Яну 2009, 3:59

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:54, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар

Мнение от ms » 07 Яну 2009, 10:39

terziev написа:а ти на какво си че ми стана интересно :) с "И" ли започва името

Oпределено НЕ :mhihi: Бях при тях, но вече несъм и съм си доволен от сегашния доставчик Малка квартална фирма, но по-добре от прословутите И*******д :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата