ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Яну 2009, 21:21

еми айде организирайте се де,нали уж сме сериозен форум или ще има по-малко отколкото тези дето карат вечер
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Яну 2009, 21:24

Само не знам за кво има личности, които пак саботират и малката надежда, която има, добре ли се чувставате?!?!
Просто замълчете, а ако имате някаква идея и се виждате като патриот, действайте... никой няма нужда от "умните" ви мнения, никой няма да ви ПОМИСЛИ за по-умен, а за поредният мрънкащ българин. Банално е...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Яну 2009, 21:31

Питам аз къде е ДЗВЕР-а,
никъде не можах да го намеря.
Кой е прав да ни покаже,
бъдещето той да ни разкаже.

Да ни обясни що е туй демокрация,
и да покаже как се спори с цяла нация.
Да излезе пак накрая прав
и да покеже своя нрав.

Да дойде той със нас пред народното събрание,
та да докара политиците до яростно терзание.
И ще вдигнем ний на власт ДЗВЕР-а,
който ще ни управлява цяла ЕРА... :mhihi:

:OT:

Не мисля, че сега е момента да се разубеждаваме и разединяваме по какъвто и да било начин. Или сме всички заедно или не прави нищо... :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Яну 2009, 21:38

според мен това е добра предпоставка за сваляне на правителството, сега ако почнат режими и седиме на студ и не направиме нещо, то никога няма да го направиме...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Яну 2009, 22:23

:yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Яну 2009, 22:26

да ще дойда понеже съм в софия по това време!
искам да попитам има ли разрешение от общината за протест?
и какво стана със студентския протест...това ли е продължението :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 06 Яну 2009, 23:51

klintan66 написа:Само 5-6 мнения и се почна -" Ма що , ма как , ма нищо нема да стане ...."
    Или има интегрирани провокатори навсякъде , или сме тотално сбъркани ...

Според мен, сме тотално сбъркани!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 07 Яну 2009, 0:04

klintan66 написа:Само 5-6 мнения и се почна -" Ма що , ма как , ма нищо нема да стане ...."
    Или има интегрирани провокатори навсякъде , или сме тотално сбъркани ...

Точно. Не смеят да защитават тройната мафия явно, защото всички ще ги напсуват. И затова извъртат въпроса "вие кой сте", "защо протестирате". :puke: :puke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 07 Яну 2009, 0:12

не знам за вас но аз ще отида ... писна ми от мафиоти !

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Яну 2009, 1:38

Аз викам да се съберем еда групичка на скара и винце отпред.. И тия гладните хиени от вътре като ни видят и излезе някой.. Дум някой снайперист да ги чакали :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 07 Яну 2009, 4:28

Събуди се народе !!!
В следващите редове ще опиша своята ГРАЖДАНСКА позиция. Не съм привърженик на нито една политическа партия.
При последните протести в края на 2008г. станахме свидетели на едно невероятно безочие, аругантност и безхаберие. С 1 дума казаха "Дреме ни от Вас - младите хора в България".В коя държава го има децата да започнат да работят на по 14 15 години да може да помагат на семействата,аз съм почнал от толко но с много усилия съм и постигнал много.В коя държава го има полицай да взима 1,20 лв на ден за храна и заплата от 500 лв и после защо имало курупция а един шофьор на гратски транспорт да зима 15 лв на ден за храна и 1200 лв НЕ е нормално! заплата и когато полицайте се дигнаха да стачкуват уш нямаше пари за 13 заплата а се намериха защо ли,защото като стане нещо като 1997 г няма да има кой да им пази дупетата...Румъния кадето преди години беше по зле от нас сега са на милиони години по добре защото хората който ги оправляват не мислият само какво да налапат но и за Народа си!Не е нормално в националната телевизия да има Турски новини и да ни оправляват турци ние какво сме България или Турция или двете в едно,защо затвориха АЕЦ защото тези от парламента напърниха гуиките с по още някое милионче докато народа се чуди как да свърже двата края.И като гледаме Дигат Парно дига се тока дигат водата нов данък за това и онова. Знаем че много често в България и много други страни по света са падали правителства след протести тръгващи именно от младите хора. Това е така, защото младите имат какво да губят. А какво виждаме през мандата на това правителство?
1. "Социална политика" на интереси, роднински връзки и ограбване на държавата.
2. Държавата губи пари по след присъединителни фондове, а държавата - това сме ние и главно младите. Защото ефекта от тези пари ще го усетим точно ние, но напред в годините.
3. Разграбване, разграбване и пак разграбване...
4. Голяма каст от евро парите са по улиците на София и то на 4 колела...
5. НАГЛОСТ - това е най-дразнещото !!!
И така мога да продължа до безкрай... Това което исках главно да кажа е нека им покажем кой кара влака !!!

От 18 годишен, който иска да остане и да живее в БЪЛГАРИЯ !!!
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Яну 2009, 9:15

преди време имаше още такива теми за митинги ,протести и прочие-аз тогава бях против ,щото те повечето ни възстания са се проваляли ,щото не са били подготвени правилно и не са вдигнати в подходящ момент...!!!

случая тоя път не е такъв!! имаме кризисна ситуация,имаме повод,има и достатъчно народно недоволство...!! така ,че тоя път и аз ще се включа ,защото виждам смисъл в такова мероприятие. има шанс да се разклати прослойката дембели ,дето ни управляват и има шанс да се случат събития,които да обърнат малко хода.....!!! така че трябва да се направи стройна организация,да се вземат мерки да не ни набутат провокатори и после да ни набият полицаите и да се излезе...!! за първи път от 97ма съм съгласен да се излезе и да се действа...!!!
а дзвера не го чакайте-първо е баннат отново и второ не знам дали ще скочи срещу това правителство,а и е чак морски....!!! можеше да е полезен със споровете,но...шанс!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Яну 2009, 10:08

атакааааааа!!!!!! :mhihi:
Да ви имам свалянията на правителството, като след няколко месеца са избори... или верно сега е момента, както казва СКИСА, да свалим правителството и... да се отдръпнат външните инвеститори, браво евала за ума ви :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Яну 2009, 10:11

Ако се включат и таксиметраджийте става страшно... :idea:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Яну 2009, 11:28

мале те горките инвеститори не се ли разбягаха още като додоха тия на власт!?!? и точно ми е през за чуждите инвеститори. и като видят инвеститорите ,че народа е направил нещо и е сложил по-читаво управление може па току виж да додат пак.....!! ти нали не ги защитаваш-що така са....!?!? ма не може да се сваля правителствдото щото му остават три месеца ли!?брей тва не го знаех!!! ми хубуу ,ма друг такъв момент едва ли ше доде пак.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата