Въпрос за навигация на телефон...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 09 Яну 2009, 1:08

Loop написа:
SaSo написа:И при мене намира бавно сателит... Успях да го инсталирам Гармин... Готин е спор няма... Но едно немога да разбера как става... Добре като търся адрес и немога да пиша на кирилица зада го намеря...Някой има ли идея как мога да почна да пиша на кирилица зада намирам адреса... Отделно с това нещо не ми е ясно как се увеличава и намалява картата... Пише че със звезда и диес...Ама телефона ми е Е71 и е с QWERTY клавиатура и тия неща са на някои от копчетата... Моля някой който знае как става това да обясни... Мерси предварително...

Задържаш копчето, което е най-долу, най вляво на клавиатурата - едно квадратче, на което едната му страна е празна, а другата пълна, и докато го държиш натискаш звезда/диез:)

Колко се мъчих докато го намеря просто не е истина..

Поздрави.

Мерси много колега :) А сега остава проблема с кирилизацията... И как да търся адрес без да минавам през всички възможни...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 10 Яну 2009, 16:01

Някой има ли я тая карта ОФРМ 4.70 ? И никой нищо не каза за бързото търсене по адресите... Много е кофти това превъртане на всички адреси доката стигнеш до твоя...
Изображение

Потребител
Аватар

гпс

Мнение от tisho_01.bmw » 25 Апр 2009, 8:40

имам един въпрос. Искам някои ако може някои да ми каже как да си инсталирам катра на гпс нанигация
bmw e46 i the best

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: гпс

Мнение от sambeto » 25 Апр 2009, 8:45

tisho_01.bmw написа:имам един въпрос. Искам някои ако може някои да ми каже как да си инсталирам катра на гпс нанигация

Програмата коя е? За телефона ли става въпрос? Карта на България ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Апр 2009, 9:28

по скоро тук се порови
http://forum.pocketbulgaria.com/index.p ... cf5d6b738f

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 25 Апр 2009, 13:20

Имам и добра карта за България, не е на оффроур форума, но е достатъчно добра. Имам и файловете за гласова навигация и търсенето по адрес, става като си напишеш улицата и номера и, просто е, пиши ми в скайп да ти пратя картата и другите неща да оправим. И файловете за камери радари и т.н.
Имай в предвид, че картите, които ползваме за БГ са предвидени за ползване на латиница или поне моята, и няма нужда от кирилизатор, а и Гармин с БГ меню няма.
Пиши в скайп, ще ги оправим нещата :mhihi:
Ей, само аз ли нямам проблем с намирането на сателита, става си доволно бързо в рамките на 2 минути задължително, най-често става под 50 секунди.
И уинмобиле-а не е лош, предлагаха ми такъв на цената на Нокиата ми(Тъч круиз), но след 5 телефона с тъчскрийн реших да мина на нещо по-просто Н82 поне камерата е невероятна, мн по-добра от Н95 и 8ГБ Н95
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Апр 2009, 17:15

Хайде и аз да взема да се намеся :) Мисля да си взимам Нокиа (със Симбиан и GPS) и се чудя на коя фирма мога да си инсталирам рутиращи карти (ТомТом, Иго, Гармин, Навтек и т.н.)? :roll:

Само да отбележа, че имам Гармин Нюви и съм страшно доволен от картата на Офроуд България, която си дойде инсталирана на GPS-a. Та се чудех дали ще мога да я прехвърля на Нокиата и да продължа да си я ползвам? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Апр 2009, 18:10

flame написа:Хайде и аз да взема да се намеся :) Мисля да си взимам Нокиа (със Симбиан и GPS) и се чудя на коя фирма мога да си инсталирам рутиращи карти (ТомТом, Иго, Гармин, Навтек и т.н.)? :roll:

Само да отбележа, че имам Гармин Нюви и съм страшно доволен от картата на Офроуд България, която си дойде инсталирана на GPS-a. Та се чудех дали ще мога да я прехвърля на Нокиата и да продължа да си я ползвам? :roll:

най-добре си вземи асус с Виндолс ( :D ) примерно п535 или нагоре-ще се родиш

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Апр 2009, 18:12

Не вервам в прераждането - затова съм решил твърдо Нокиа :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Апр 2009, 22:51

flame написа:Не вервам в прераждането - затова съм решил твърдо Нокиа :mhihi:

Е хайде и теб да питам,кой модел е Нокията защото за новите версии на Симбиан не всички програми работят ?
Иначе IGO и Навтек ги забрави за Симбиан телефон ;)

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 25 Апр 2009, 23:24

Аз съм с McGuider на 6220 classic и съм много доволен. Перфектна е! Мисля, че я имаше и за S60v9.2 :D
http://www.smartphones-world.com е сайта, има доста неща :!:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 25 Апр 2009, 23:55

sambeto написа:
flame написа:Не вервам в прераждането - затова съм решил твърдо Нокиа :mhihi:

Е хайде и теб да питам,кой модел е Нокията защото за новите версии на Симбиан не всички програми работят ?
Иначе IGO и Навтек ги забрави за Симбиан телефон ;)

Смятам, че Гармина е достатъчно удобен за да замести ИГО-а, който според мен поне няма кой знае какво за харесване.
Програмите за навигиране общо взето нямат кой знае какви изявени плюсове и минуси, за бързината на намиране на ГПС приемник е най-важен чипа в телефона ви. Въпросът е коя ви е най-удобна, аз лично минах и през програми за Симбиан УИК (тъчскрийн симбиани), за ВМ и т.н. мога да кажа, че Гармина най-много ми допада до тук.
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Апр 2009, 16:05

sambeto написа:Е хайде и теб да питам,кой модел е Нокията защото за новите версии на Симбиан не всички програми работят ?

Няколко модела от N и Е серията, както и 5800.

sambeto написа:Иначе IGO и Навтек ги забрави за Симбиан телефон ;)

Навтек ако имаха читави карти за БГ нямаше да си търся телефон с GPS :)

Та ще мога ли да си прехвърля гарминските карти от Nuvi-то на Нокиата и да си ги ползвам?

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Апр 2009, 19:48

Няма смисъл да се прехвърля от Нуви-то- картата е просто един файл който трябва да сложиш и не е никакъв проблем да се намери, има я къде ли не... Въпроса е да накараш Гармин-а да работи с вграденият ГПС на телефона- нищо сложно, щом аз успях от първият път по указанията в разните форуми...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Апр 2009, 11:24

ms написа:Няма смисъл да се прехвърля от Нуви-то- картата е просто един файл който трябва да сложиш и не е никакъв проблем да се намери, има я къде ли не...

Бре! За Нювито се счупих и не можах да намеря безплатна карта за БГ, а сега разбирам, че за версията на Гармин за мобилен телефон имало под път и над път! Добре де - нали доколкото разбирам файлът е един и същ (и за Нюви и за Нокиа) - защо тогава за Нюви няма, а за Нокиа има?! Или просто аз не съм вътре в нещата :D

ms написа:Въпроса е да накараш Гармин-а да работи с вграденият ГПС на телефона- нищо сложно, щом аз успях от първият път по указанията в разните форуми...

Значи с прости думи ако си взема Нокиа мога да си инсталирам софтуера на Гармин и да си прехвърля БГ картата от Нювито на телефона (или да си сваля друга от нета)?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата