Вбесяващата наглост на управляващите, крадат и ни бият...
Модератор: Общи модератори
///peter написа:ja написа:///peter написа:...Не ревете срещу полицията, защото ние сме от най-лабавите страни в това отношение, всеки може да си прави каквото иска!
Ходи да посегнеш на полицай в Австрия, Германия или тн...
Точно това ти казвам и аз...
При разрешение за протест, изведнъж на средата на протеста се обявява, че протеста се прекратява щото имало бомба. Ами хубу де ама това по телевизията си го разбрал, пред парламента кой разбрал, кой не... Полицаите позват да блъскат и да арестуват мирно население, което е с нагласата, че има разрешение за протеста.
Истината е, че полицията допусна да се създаде суматоха от 50 човека... Не е професионално.
И това не са размирици, колега...
Напротив! От джипа които беше паркиран до вратите горе, достатъчно разбираемо и интелигентно за полицай съобщиха, че кмета е наредил да се прекрати митинга!!!!
Пич, точно тези 50 човека, а дали са 50 или повее или по-малко не е ясно, не са от хората които можеш да успокоиш без бой, вярвай ми!!!
Да ги бият тях бе, що бият мирно население? Казали били... кой какво каза, никой неразбра... А трябваше да се каже така, че да се разбере.
Точно в това е проблема, немогат да реагират адекватно. С разни постановки нема да се спре недоволството... Сега всички ше размислиме, всички ще озлобееме повечко и следващия път нема да са само ултрасите...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
galant написа:Никой не предупреди хората че митинга е прекратен и не ми казвайте че няма начин да се съобщи.
Предупредиха!!!!!! Говорите глупости и на изуст!!!!
Ето още малко клипчета

http://vbox7.com/play:1b6ac5af
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кво ревете бе , а тея мухлиовци дето хвърлят огради и не знам си кво по полицаите ... аз ако съм един полицаи , ще ги истрепа. Не мислите ли , че и тея полицаи са там да си искат хляба и да си хранят семеиствата , тва не са роботи , те си испълняват служебните задължения, да иде някои цял ден да го псуват и да го налагат щото иска да си върши работата , пък да видим дали няма да псува и дали няма да бие с палката ...
It`s party time !
///peter написа:galant написа:Никой не предупреди хората че митинга е прекратен и не ми казвайте че няма начин да се съобщи.
Предупредиха!!!!!! Говорите глупости и на изуст!!!!
Ето още малко клипчета![]()
http://vbox7.com/play:1b6ac5af
Добре бе, що не ги отцепиха тия няколко човека и да ги арестуват?
Що имаше насилие над мирни хора? Знаеш ли че ако в нормална държава полицай посегне на мирно население ще стане революция?
Друго което искам да ти кажа е че не обвинявам полицаите те са за това там да удържат тълпата. Обвинявам действията им, за това че са неадекватни. Никой полицай няма право да бие и арестува мирни граждани... Това е потъпкване на човешки права и е мнооого ама мнооого лошо нещо...
И всички знаем, че това е тъпа комунистическа постановка. Като почнеш от злите гменчета, които си бяха оставени да винеят, до измислената бомба за която арестували 15-годишен младеж

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ja написа:Добре бе, що не ги отцепиха тия няколко човека и да ги арестуват?
Що имаше насилие над мирни хора? Знаеш ли че ако в нормална държава полицай посегне на мирно население ще стане революция?
Друго което искам да ти кажа е че не обвинявам полицаите те са за това там да удържат тълпата. Обвинявам действията им, за това че са неадекватни. Никой полицай няма право да бие и арестува мирни граждани... Това е потъпкване на човешки права и е мнооого ама мнооого лошо нещо...
И всички знаем, че това е тъпа комунистическа постановка. Като почнеш от злите гменчета, които си бяха оставени да винеят, до измислената бомба за която арестували 15-годишен младежЩо па 15-годишен? Ами щото немогат да го осъдят и никой няма да ги пита къде е тоя младеж
http://vbox7.com/play:7612792e от 2:35 може да видите дали не предупредиха...
Продължаваш да си мислиш чудеса, влезе ли полиция в тълпата става лошо, те и "ултрасите" ще седят на едно място...
Тези с качулките ги познавам и те го раздават нацисчета, повярвай не са от БСП.
Престани да говориш неверни неща

///peter написа:ja написа:Добре бе, що не ги отцепиха тия няколко човека и да ги арестуват?
И всички знаем, че това е тъпа комунистическа постановка. Като почнеш от злите гменчета, които си бяха оставени да винеят, до измислената бомба за която арестували 15-годишен младежЩо па 15-годишен? Ами щото немогат да го осъдят и никой няма да ги пита къде е тоя младеж
http://vbox7.com/play:7612792e от 2:35 може да видите дали не предупредиха...
Продължаваш да си мислиш чудеса, влезе ли полиция в тълпата става лошо, те и "ултрасите" ще седят на едно място...
Тези с качулките ги познавам и те го раздават нацисчета, повярвай не са от БСП.
Престани да говориш неверни неща
Тука нема БСП... квото каже шефа това става, като им кажат не ги арестувайте за да не предизвикаме тълпата към агерсия те няма да ги закачат и така...
Кажи ми, че не беше постановка всичко...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Петре, не може полицията да проявява емоции в такава обстановка.
Който хвърля огради в ареста, който посегне на полицай също. Но масово да ревът невинни хора, от които има пострадали съвсем не в района на протеста... Ами не е нормално... Ако бяха 1-2-3-ма айде стават грешки, ама те са много...
И можеш ли да ми кажеш, какви са тия заплахи, че щели да ги качът на Витоша и т.н. Е така ли трябва да респектират полицаите.
Който хвърля огради в ареста, който посегне на полицай също. Но масово да ревът невинни хора, от които има пострадали съвсем не в района на протеста... Ами не е нормално... Ако бяха 1-2-3-ма айде стават грешки, ама те са много...
И можеш ли да ми кажеш, какви са тия заплахи, че щели да ги качът на Витоша и т.н. Е така ли трябва да респектират полицаите.
Последна промяна ja на 16 Яну 2009, 0:22, променена общо 1 път
///peter написа:...
Пич, от 2 дена освен бонус точки с трупане на мнения друго не направи.

Малко акъл ще дадеш ли, моля

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Пред очите им бяха провокаторите,защо не ги прибраха,защо ги оставиха,за да могат да имат "коз",а и е имало 2-3дена преди протеста информация че ще има провокаций,ама нали това е идеалният начин да обърнеш играта в своя полза,да оправдаеш боя,да стреснеш хората за следващия ден,да прекратиш протеста и т.н.Аз също не съм съгласен да се посяга на полицай,както не съм и съгласен полицай да бият невинни.Някой казаха как да ги разпознаят ултраси и мирни граждани-ами те въобще не се различават от тълпата наистина и на тях цепките на задника са им надолу,как да разберем кои са?????
И на едно 5 годишно дете да покажа клипа ще покаже кои са "лошите" в тълпата.
И на едно 5 годишно дете да покажа клипа ще покаже кои са "лошите" в тълпата.

Последна промяна galant на 16 Яну 2009, 0:41, променена общо 1 път
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
ja написа:Петре, не може полицията да проявява емоции в такава обстановка.