Често срещани измами при покупка на автомобил !!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
АБЕ ДОСТА СМЕШКИ четем и в тая тема
А обяснете ми как по скъсаната седалка познахте на колко километра е колата?
Искате ли да ви покажа две коли ПЪРВАТА на 200 000км със скъсана седалка,волан,маншон скорости и т.н ,А ВТОРАТА на 700000лв без да е пипано от тапицер нищо
Друго гледал бил гумите да види предницата аве ТИ мислиш ли изобщо че няма сменя гумите аз да не съм от гората ве
И изобщо НИКОЙ клиент не оценява това което му е ново по колата.
Такива смешници сте че не е истина.
Сменям аз АНГРЕНАЖ,ролки,ремъци всички,семеринги,Масла,ФИЛТРИ,накладки,дискове - ако се налага,музика МПЗ АЛПИН му слагам,на колата боядисани всички забележки.Алуминиевите джанти драскотина нямат щото колата е ЧУК без дръжка. Продавам му я на сельо с триста пазарлъци даже и ВИНЕТКА годиншна БОНУС му давам. И нашия селтак ми звъни след три дни и вика "....Ма аз то са съм при майстора и той вика че всичко е сменяно по колата ,не си ме бил излъгъл?""" ... Викам му ЕЙ ТУПАН ШИБАН кат целата ти рода е купила кола от Горубляне и ГЪЗница неозначава че всички сме от една майка ве СЕЛЯНИН ПРОСТ. А вземи си ги смени пак. ОТ тогава нищо не пипам. Щото първото като дойдете да видите кола е кво правим с цената ,КВО да правим дигаме я!
А кажете ми така как разбирате проблемите, НЕ СВЕТИ ЛАМПАТА ЗА АБС-а и ASC-то ,а РАБОТЯТ ,а крушките са нови. КАК на същата кола ми свети АКУМУЛАТОРА ,а минавам с нея вече 11 000км на фарове,музика,халогенни и нямам проблем с него???
А помагайте.

А обяснете ми как по скъсаната седалка познахте на колко километра е колата?

Искате ли да ви покажа две коли ПЪРВАТА на 200 000км със скъсана седалка,волан,маншон скорости и т.н ,А ВТОРАТА на 700000лв без да е пипано от тапицер нищо

Друго гледал бил гумите да види предницата аве ТИ мислиш ли изобщо че няма сменя гумите аз да не съм от гората ве

Сменям аз АНГРЕНАЖ,ролки,ремъци всички,семеринги,Масла,ФИЛТРИ,накладки,дискове - ако се налага,музика МПЗ АЛПИН му слагам,на колата боядисани всички забележки.Алуминиевите джанти драскотина нямат щото колата е ЧУК без дръжка. Продавам му я на сельо с триста пазарлъци даже и ВИНЕТКА годиншна БОНУС му давам. И нашия селтак ми звъни след три дни и вика "....Ма аз то са съм при майстора и той вика че всичко е сменяно по колата ,не си ме бил излъгъл?""" ... Викам му ЕЙ ТУПАН ШИБАН кат целата ти рода е купила кола от Горубляне и ГЪЗница неозначава че всички сме от една майка ве СЕЛЯНИН ПРОСТ. А вземи си ги смени пак. ОТ тогава нищо не пипам. Щото първото като дойдете да видите кола е кво правим с цената ,КВО да правим дигаме я!
А кажете ми така как разбирате проблемите, НЕ СВЕТИ ЛАМПАТА ЗА АБС-а и ASC-то ,а РАБОТЯТ ,а крушките са нови. КАК на същата кола ми свети АКУМУЛАТОРА ,а минавам с нея вече 11 000км на фарове,музика,халогенни и нямам проблем с него???

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
madpetio написа:АБЕ ДОСТА СМЕШКИ четем и в тая тема![]()
![]()
![]()
А обяснете ми как по скъсаната седалка познахте на колко километра е колата?![]()
![]()
![]()
Искате ли да ви покажа две коли ПЪРВАТА на 200 000км със скъсана седалка,волан,маншон скорости и т.н ,А ВТОРАТА на 700000лв без да е пипано от тапицер нищо![]()
Друго гледал бил гумите да види предницата аве ТИ мислиш ли изобщо че няма сменя гумите аз да не съм от гората веИ изобщо НИКОЙ клиент не оценява това което му е ново по колата.
А кажете ми така как разбирате проблемите, НЕ СВЕТИ ЛАМПАТА ЗА АБС-а и ASC-то ,а РАБОТЯТ ,а крушките са нови. КАК на същата кола ми свети АКУМУЛАТОРА ,а минавам с нея вече 11 000км на фарове,музика,халогенни и нямам проблем с него???А помагайте.
Пеца не хаби нерви, ти си един коректен на 20 продавачи, да не казвам по-голяма бройка, че имам доста приятели автопродавачи.

Според мен е коректно да се каже за проблеми, които е забелязал продавача и от там нататък купувача си решава.
Ако няма проблеми, няма, но да се твърди, че колата е "перфектна", качваш се и караш, а то по нея има да се сменят неща за 2-3к е нелепо.

п.с. има и друго, честните продавачи винаги са в кофти позиция, а трябва да е обратното

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
100% съм съгласен с колегата горе
.Малко разяснение за салона:Ако една кола е карана основно градски режим нормално е салона да е доста захабен и поизтрит,карана е на къси разстояние,но често се влиза излиза и така.....
И другия вариант да се кара предимно дълги дестинации и над 300000км салона ще е като нов.
Така че салона не е определящ при съмнение за много километри.

И другия вариант да се кара предимно дълги дестинации и над 300000км салона ще е като нов.
Така че салона не е определящ при съмнение за много километри.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Владо написа:определено ме ядосва, когато цъкнеш климата, и се окаже, че просто "трябва да се напълни само"... ам че напълнете го бе![]()
определено някоя лампа ако свети, без да гасне, и ако не функционират някои ел елементи, също се нервирам... може и просто нещо да е, но защо ги не правят тези неща... щото може да излезне по-така като цена накрая
това с климата, който уж само да се допълни и е ок е страшна измама! винаги ремонта излиза доста солено, а често е все едно насаждаш нов - я си издиша и трябва всички гумички да се сменят, я тръба се е пръцнала, я компресорът няма лопатки вече, я перката няма да се включи никога...
за това да си долеят и да заработи, но пак не е гаранция че ще бъде трайно

за геометрията - какво пречи да се отиде на реглаж? по-добре да шарнеш малко, от колкото после да си изкараш чудесно.
хиляди неща са, като водещото е мега доза късмет, или най-разумното е да вземеш колата от познат

лампичките винаги може да се проверят с 1 "гръгче".
инак все моряци, инвалиди, жители на град с големината на Пирдоп и пр. дивотии... то ясно, че колата е на +400к км, ма ДВГ-то свети и волана е баси новия

темата е ползотворна

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
vicho написа:
Ако няма проблеми, няма, но да се твърди, че колата е "перфектна", качваш се и караш, а то по нея има да се сменят неща за 2-3к е нелепо.
п.с. има и друго, честните продавачи винаги са в кофти позиция, а трябва да е обратното
Бацка аз съм наливал в кола над 2бона и съм сменявал неща каде и маняк няма ги смени. И кво иде Бай ХУЙ и харасва кочината щото тя вече е добра много и почва да се пазари все едно ще ми купи 20 коли

Е нема да стане батки ЩЕ ВИ лъжеме, ще връщаме километражи,ще тапицираме,ще мажем и бришем докато не почнете да цените това което купувате,а не да се пазарите

Щото ще ви водя да си купите маняшко Е36 без удари с един собственик с М-пакет,със всички сервизни историй и 20броя ключове ма ще тря го платите 4000-5000ЕВРА не няма грешка ЕВРА! Ще ви вода за ГОЛФ3 ТДИ тва другите маняци и за двуврат без клима кат ви поискат 3000ЕВРА да не се чудите защо??!?!?
Един съвет безплатен от мен - НЯМА Лоша кола - има лошо измита и лошо направена!
Само един въпрос пак ... СА само ми кажете че вашите коли са на реални километри?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
madpetio написа:
Само един въпрос пак ... СА само ми кажете че вашите коли са на реални километри?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха, представяш ли си?

единствено, ако е превъртяно и сме на 2-ро ниво

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
madpetio написа:...
Само един въпрос пак ... СА само ми кажете че вашите коли са на реални километри?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз си мисля съвсем сериозно,че моята я взех на реални 147000км заради прекрасното състояние на ОРИГИНАЛНИЯ катализатор дето го махнах от нея. Беше като нов от вътре и със БМВ щемпел и дата на производство съвпадаща с датата на производство на автомобила набити в/у корпуса.
Пазя и снимки.
Ти ми кажи колко до км. кара един заводски кат.? Може и да не съм прав все пак

А след "n" на брой автомобили някак си още с първите впечатления от една кола ти става ясно дали е уморен кон или има още ресурс в нея. Не ме питайте как точно,но това усещане не ме е подвеждало още.
Друго мое си златно правило е да не купувам от човек който не ми хареса. Препоръчвам ви го горещо. Измамниците се познават по-лесно от шмекериите по колите

Последна промяна NeoPrint на 16 Яну 2009, 21:32, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ей за тва ще си остаям каручките да се виждат 1 към 1,щото като дойдат такиа кат вас и почват-ма тя е удряна виж бронята е боядисвана,виж тука как волана седи нов па копчетата са изтрити и т.н.Като па е мръсна колата,що е мръсна?Пеца бате проблема е,че винаги търсят под вола теле сичките.Като им е ниска цената значи колата е зле(ама идея си нямат дали е така и на колко е излязла),като е скъпа веднага се почва-тоя луд ли е за тая да иска толкова като същата в Дупница е 1500лв надолу.Ми ходете си купувайте от там.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Hugo Boss написа:Тази тема май пак почна да се повтаря. Абе да не би само вие двамата да сте всички търговца в БГ? Или може би ще кажете, че всички са едни такива чисти като сълзи... Вместо да ни светнете, какви магарий могат да ни спреетнат някой "добросъвестни" колеги, пак клиента ви стана виновен.
не е така бате.Има както недобросъвестни търговци така и клиенти.Неможе да отделяш 15 мин на един клиент и накрая да ти каже ама аз имам същата и просто исках да огледам и тая не че ще я купувам.Ми тия 15 мин са ми загубено време за друг клиент готов с парите в джоба.Мога да ти обясня много работи но няма смисъл от тях.Една кола трябва ли да бъде омагиосана за да стане като нова даже и няма и да разберете.
Има един лаф,че жена и кола се земат на късмет и е много истински.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Значи дай да пишем по темата. Ти какво гледаш като взимаш читави коли за продаване? Все пак и ти ги купуваш за да ги продадеш после.
А това за питането, преди имах Роувър 400 97а г. и с един приятел обикаляме горубляне да си тъси кола. Виждаме един Роувър, само че 200 и да го разгледам от любопитство. Продавача като почна страхотна е с двигател на БМВ, нали тогава ги бяха купили и ей такива глупости почна да говори... Другото което съм слушал е че Роувър са с двигатели на Хонда. А двигателя е най-слабото място на тази кола. Прегряват!! Накрая моя човек си хареса Алфа, капарира я и на следващия ден отива да я плаща и да я взима. И какво се случи, от 4 почти чисто нови гуми, колата беше с някакви галоши, ама това го видяхме в последствие..
А това за питането, преди имах Роувър 400 97а г. и с един приятел обикаляме горубляне да си тъси кола. Виждаме един Роувър, само че 200 и да го разгледам от любопитство. Продавача като почна страхотна е с двигател на БМВ, нали тогава ги бяха купили и ей такива глупости почна да говори... Другото което съм слушал е че Роувър са с двигатели на Хонда. А двигателя е най-слабото място на тази кола. Прегряват!! Накрая моя човек си хареса Алфа, капарира я и на следващия ден отива да я плаща и да я взима. И какво се случи, от 4 почти чисто нови гуми, колата беше с някакви галоши, ама това го видяхме в последствие..
Последна промяна Hugo Boss на 16 Яну 2009, 22:07, променена общо 1 път
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp