318ис, немога да реша!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз вече карам 2-ра година и все още немога да спра да се накефя...нали знаеш какво се случва между мъж и жена...ще го разбереш и между теб и БМВ 

- borislav
- младши ентусиаст
-
колега преди да се решиш да купиш кола,качи се пробвай едно BMW и ти гарантирам,че ще се насочиш към баварията,заеби тея хонди по добре ела да ти дам на дядо трактора

Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?!
Колко много бело отърка тва носле не е истина.
По темата....
Вземи нещо >1995г. и да е с повечко екстри... че после крастата е голяма... Я сега подлакътничее... я сега огледалцеее... я сега дигитална климаа... ухх тоя малкия борд не ме кефи
Дали да не сложа черни плафончета... Бах тея спортните седалки как ме кефяят....
Я едни рингчета на таблото, я една нова топка, че ми е изтъркана старата. Дали да не сложа едно филтърче... Я сега едни черни бъбреци... А и музичката гадна... едно басче ли да сложа....
Бамммм едни бързи 5к левченца литнали
А ако изкукуригаш дотам, че да решиш и М-пакет да слагаш, мятай си въжето на врата и скачай от някъде!

По темата....

А ако изкукуригаш дотам, че да решиш и М-пакет да слагаш, мятай си въжето на врата и скачай от някъде!

- borislav
- младши ентусиаст
-
liloff написа:Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?!Колко много бело отърка тва носле не е истина.
По темата....Вземи нещо >1995г. и да е с повечко екстри... че после крастата е голяма... Я сега подлакътничее... я сега огледалцеее... я сега дигитална климаа... ухх тоя малкия борд не ме кефи
Дали да не сложа черни плафончета... Бах тея спортните седалки как ме кефяят....
Я едни рингчета на таблото, я една нова топка, че ми е изтъркана старата. Дали да не сложа едно филтърче... Я сега едни черни бъбреци... А и музичката гадна... едно басче ли да сложа....
ми като не чистят улиците пускам мечката

- cucko
- старши ентусиаст
-
Bronza написа:dinkomg написа:Давай не се колебай и ще ти кажем добре дошъл в сектата
Навихте ме вече, BMW ще е. Сега само трябва да падне неко оферта и да доиде март месец
Само хвърли едно око тук...

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Да де колега само 4е за кола с тези скромни екстри които си изброил по горе ше трябва да се поораси доста пи4а.liloff написа:Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?!Колко много бело отърка тва носле не е истина.
По темата....Вземи нещо >1995г. и да е с повечко екстри... че после крастата е голяма... Я сега подлакътничее... я сега огледалцеее... я сега дигитална климаа... ухх тоя малкия борд не ме кефи
cucko написа:Bronza написа:dinkomg написа:Давай не се колебай и ще ти кажем добре дошъл в сектата
Навихте ме вече, BMW ще е. Сега само трябва да падне неко оферта и да доиде март месец
Е не... Сиско , ти отказа човека и от Хонди, и от Монди и от все

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- cucko
- старши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:cucko написа:Bronza написа:dinkomg написа:Давай не се колебай и ще ти кажем добре дошъл в сектата
Е не... Сиско , ти отказа човека и от Хонди, и от Монди и от все
Ами не става ли въпрос все едно за моята кола....като гледаш ФК регулируемо,номи шарнири и тампони на носачите,нови тампони за окачването,джанти 17-ки летни и 15-ки зимни,масло 2 пъти съм сменил...около 25 иляди километра е карана от мен....наближава още някой илад километър само да долея 500 грама и с още толкова да го сменя за 3-тия път..(заедно с всички филтри с изключение на климатроника и въздушния)...в момента се сменя термостат...абе и наклада съм сменил...бензинова помпа смених...екстра съм добавил...абе още колко други раоти съм сменил дето трябва да е ток-жица...а и сега рискувам ако реша да се разделяма каво ще правя с крайната цена...........някои ще почнат ама то на Горубляне е по-евтина бе...аз ще кажа че аз нали от там я зех бе....

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Заеби ги автокъщите, там трудно ще намериш читава кола / моля колегите, които внасят коли да ми простят, ако не ми прощават да намерят на човека хубава кола /.
Търси от частна обява, от форума е още по-добре
няма гаранция че ще е читава ама поне ще има я каско, я ГТП, ГО, гуми, музика, джанти, винетка.... все "малки" неща но ако сложиш чертата са 1000 лв
Търси от частна обява, от форума е още по-добре

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
barty написа:Заеби ги автокъщите, там трудно ще намериш читава кола / моля колегите, които внасят коли да ми простят, ако не ми прощават да намерят на човека хубава кола /.
Търси от частна обява, от форума е още по-добреняма гаранция че ще е читава ама поне ще има я каско, я ГТП, ГО, гуми, музика, джанти, винетка.... все "малки" неща но ако сложиш чертата са 1000 лв
Като гледам, явно нещо сте наплашени от автокъщите. Ама недейте така категорично да говорите и да давате съвети. Не е навсякъде едно и също

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аз не видях едно обективно мнение дотук... Като бивш собственик на такова купе ще ти кажа моето скромно мнение.Не е лека кола-оттам не мисли че е мноо бръза или с някво страааотно ускорение с тия 140 кончета...но пък си лапа нескромно-сф под 12-13 трудно ще паднеш(за кротко каране стаа дума)Извънградско е доста по-приемливо-може и до 7 да падне
Сравнително стабилна ,добри спирачки.А това дали се чупи или е мега здрава-ми кола тийнеджърка не е като мацка тийнеджърка
тя си е дръта...ще посменяваш туй-онуй
Инак търси и по автокъщи и от частни лица,всичко си е късмет 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3