318ис, немога да реша!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 17 Яну 2009, 1:23

Аз вече карам 2-ра година и все още немога да спра да се накефя...нали знаеш какво се случва между мъж и жена...ще го разбереш и между теб и БМВ ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Bronza » 17 Яну 2009, 1:54

dinkomg написа:Давай не се колебай и ще ти кажем добре дошъл в сектата

Навихте ме вече, BMW ще е. Сега само трябва да падне неко оферта и да доиде март месец :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Яну 2009, 2:04

колега преди да се решиш да купиш кола,качи се пробвай едно BMW и ти гарантирам,че ще се насочиш към баварията,заеби тея хонди по добре ела да ти дам на дядо трактора
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Яну 2009, 2:18

Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?! :mhihi: Колко много бело отърка тва носле не е истина.

По темата.... :) Вземи нещо >1995г. и да е с повечко екстри... че после крастата е голяма... Я сега подлакътничее... я сега огледалцеее... я сега дигитална климаа... ухх тоя малкия борд не ме кефи ;) Дали да не сложа черни плафончета... Бах тея спортните седалки как ме кефяят.... ;) Я едни рингчета на таблото, я една нова топка, че ми е изтъркана старата. Дали да не сложа едно филтърче... Я сега едни черни бъбреци... А и музичката гадна... едно басче ли да сложа....
Бамммм едни бързи 5к левченца литнали ;)

А ако изкукуригаш дотам, че да решиш и М-пакет да слагаш, мятай си въжето на врата и скачай от някъде! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Яну 2009, 2:23

liloff написа:Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?! :mhihi: Колко много бело отърка тва носле не е истина.

По темата.... :) Вземи нещо >1995г. и да е с повечко екстри... че после крастата е голяма... Я сега подлакътничее... я сега огледалцеее... я сега дигитална климаа... ухх тоя малкия борд не ме кефи ;) Дали да не сложа черни плафончета... Бах тея спортните седалки как ме кефяят.... ;) Я едни рингчета на таблото, я една нова топка, че ми е изтъркана старата. Дали да не сложа едно филтърче... Я сега едни черни бъбреци... А и музичката гадна... едно басче ли да сложа....

А ако изкукуригаш дотам, че да решиш и М-пакет да слагаш, мятай си въжето на врата и скачай от някъде! :)

ми като не чистят улиците пускам мечката :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 17 Яну 2009, 3:00

Bronza написа:

Навихте ме вече, BMW ще е. Сега само трябва да падне неко оферта и да доиде март месец :)

Само хвърли едно око тук... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 17 Яну 2009, 3:18

liloff написа:Бориславеее... на тая мечка не й ли изтръпна муцуната?! :mhihi: Колко много бело отърка тва носле не е истина.

Да де колега само 4е за кола с тези скромни екстри които си изброил по горе ше трябва да се поораси доста пи4а.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Яну 2009, 3:33

Аааа ;) Питай ги хората, ще искат за по 3500-4000 да ги взимат с тея екстри, нали е 15 годишна кола... ;)
(аз имах предвид да вземе 1995 поне след лифта и там да набива пари ;))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Яну 2009, 3:56

cucko написа:
Bronza написа:

Е не... Сиско , ти отказа човека и от Хонди, и от Монди и от все :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 17 Яну 2009, 4:35

uCnaHeTcA написа:
cucko написа:
Bronza написа:

Е не... Сиско , ти отказа човека и от Хонди, и от Монди и от все :mhihi:

Ами не става ли въпрос все едно за моята кола....като гледаш ФК регулируемо,номи шарнири и тампони на носачите,нови тампони за окачването,джанти 17-ки летни и 15-ки зимни,масло 2 пъти съм сменил...около 25 иляди километра е карана от мен....наближава още някой илад километър само да долея 500 грама и с още толкова да го сменя за 3-тия път..(заедно с всички филтри с изключение на климатроника и въздушния)...в момента се сменя термостат...абе и наклада съм сменил...бензинова помпа смених...екстра съм добавил...абе още колко други раоти съм сменил дето трябва да е ток-жица...а и сега рискувам ако реша да се разделяма каво ще правя с крайната цена...........някои ще почнат ама то на Горубляне е по-евтина бе...аз ще кажа че аз нали от там я зех бе.... :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Bronza » 19 Яну 2009, 15:52

Еми вече почнах и да тарся. В автокъщите само за BMW гледам ам ненамерих свестни ИСки :( та може би и 318и да взема :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Яну 2009, 16:39

Заеби ги автокъщите, там трудно ще намериш читава кола / моля колегите, които внасят коли да ми простят, ако не ми прощават да намерят на човека хубава кола /.
Търси от частна обява, от форума е още по-добре :yes: няма гаранция че ще е читава ама поне ще има я каско, я ГТП, ГО, гуми, музика, джанти, винетка.... все "малки" неща но ако сложиш чертата са 1000 лв

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 19 Яну 2009, 16:49

не си зимай бмв!

и тва с покупка от автокъща забрави
то хора от форума продават курници та там ли ше са читави
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 19 Яну 2009, 18:05

barty написа:Заеби ги автокъщите, там трудно ще намериш читава кола / моля колегите, които внасят коли да ми простят, ако не ми прощават да намерят на човека хубава кола /.
Търси от частна обява, от форума е още по-добре :yes: няма гаранция че ще е читава ама поне ще има я каско, я ГТП, ГО, гуми, музика, джанти, винетка.... все "малки" неща но ако сложиш чертата са 1000 лв

Като гледам, явно нещо сте наплашени от автокъщите. Ама недейте така категорично да говорите и да давате съвети. Не е навсякъде едно и също ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2009, 18:08

аз не видях едно обективно мнение дотук... Като бивш собственик на такова купе ще ти кажа моето скромно мнение.Не е лека кола-оттам не мисли че е мноо бръза или с някво страааотно ускорение с тия 140 кончета...но пък си лапа нескромно-сф под 12-13 трудно ще паднеш(за кротко каране стаа дума)Извънградско е доста по-приемливо-може и до 7 да падне :) Сравнително стабилна ,добри спирачки.А това дали се чупи или е мега здрава-ми кола тийнеджърка не е като мацка тийнеджърка :mhihi: тя си е дръта...ще посменяваш туй-онуй :) Инак търси и по автокъщи и от частни лица,всичко си е късмет ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата