Евала на пилота...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Винаги съм се чудил защо като кацне самолета всички викат свиркат целуват се,че са живи и здрави и поздравяват пилота....Той само го дига натиска 2 3 копчета за курса и го презимява,което с малко тренинг се учи....Но в такива ситуаций определено трябва да му се сваля шапка...
как не потъва тоя самолет бе дае 

Chesley B. "Sully" Sullenberger III was "the right guy at the right time at the right moment"
Ето цялото инфо: http://edition.cnn.com/2009/US/01/16/cr ... index.html
Тези пътници наистина са извдили, ама голям късмет...
Ето цялото инфо: http://edition.cnn.com/2009/US/01/16/cr ... index.html
Тези пътници наистина са извдили, ама голям късмет...
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
пилота е некъв изрод, аз като му чух биографията по новините сигурно и кофа за боклук да му дадат ще я приземи върху айфеловата кула 

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
TUZara` написа:Винаги съм се чудил защо като кацне самолета всички викат свиркат целуват се,че са живи и здрави и поздравяват пилота....Той само го дига натиска 2 3 копчета за курса и го презимява,което с малко тренинг се учи....Но в такива ситуаций определено трябва да му се сваля шапка...как не потъва тоя самолет бе дае
Това с ръкопляскането и викането си е запазена марка на американците

Ако беше толкова лесно пилотирането на самолет всички щяха да са пилоти. По тая логика и във Ф1 натискат по волана 1-2 копчета....ама айде някой от нас да ходи да седне в ония болид и да прави обиколки.....Може да изглежда лесно на пръв поглед, но хич не е.

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Да...искам и аз само с такива пилоти да летя...аз сега уча точно "приводняване" ...явно че си се случва и трябва да сме подготвени. В учебниците пише, че се е имало самолет да стои над водата без да потъне над 5 часа..дано всеки път при такъв инцидент е така!!За да можем да си изведем хората спокойно после..
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Elle написа:Да...искам и аз само с такива пилоти да летя...аз сега уча точно "приводняване" ...явно че си се случва и трябва да сме подготвени. В учебниците пише, че се е имало самолет да стои над водата без да потъне над 5 часа..дано всеки път при такъв инцидент е така!!За да можем да си изведем хората спокойно после..
въпрост на физика

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
TUZara` написа:Той само го дига натиска 2 3 копчета за курса и го презимява,което с малко тренинг се учи....
Колега, ще ме извиняваш, ама голяма глупост каза тоя път

Иначе що не потъва - конструкцията на самолета е такава, че при нормално приводняване, когато няма удари по корпуса, да издържи няколко часа над водата, за да могат да се евакуират пътниците. Някои казват "Абе, как самолет ще плува". Ами тогава защо на машини извършващи трансатлантически полети или въобще такива изискващи да се мине по маршрут над или близо до вода, има надуваеми спасителни лодки??? Може би като слезнат да се напълнят с вода, та да има басейнче, където пилота и екипажа да си пият коктейлчето на пистата ли

А за капитан Блажев мога да кажа само, че и като човек и като пилот е уникален. А и това не му е първото такова изпълнение. Преди години майка ми ми разправяше как в буря кръжал около летище София, докато разчистят пистата от сняг и горивото му свършило. Естествено приземил самолета. Едно време той ми разправяше като бях малък "Не я слушай майка ти, че трябва много да учиш - на Боингите сме двойкаджиите, на 54-ките - тройкаджиите"

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
TUZara` написа:Винаги съм се чудил защо като кацне самолета всички викат свиркат целуват се,че са живи и здрави и поздравяват пилота.....

Преди малко в новините казаха, че причината за аварийното кацане била, че в самолета се ударили ято птици!

Иначе БРАВО на пилота !

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3