Идиоти със силистренски голф - КЛЮЧ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 20 Яну 2009, 11:44

като чета мислия че си имал поне 15 ина минути с тиа шушомиги защо не вдигна телефона да се обадиш на приател и от там на татак ги води6 кам твоя квартал или кадет са ти хората те 6те те следват като стигне6 воето место и види6 твоите хора спира6 слиза6 с усмивка и трагвате кам бухалкаджиите.повярваи ми полу4авасе доста ефектно от ли4ен опит ти казвам.Другото е ако има6 вразки в полицията запомни му номера на тоия и го издири.знам 4е 6те кажете че в такав момент не може6 да мисли6 и незнае6 какво да направи6 ама в такива ситуации триабва да запази човек спокоиствие 6тот стават инциденти.преди 3 години заради едно заси4ане и една псувниа сре6о мен от 4овек с голф 1чка си потро6их по голиамата 4аст от една кола.а онзи се засмиа иавно 4е се ударих показа си средниат праст и си отпра6и след това приложих номера с киселината след като биах разу4ил каде се намира бив6ият бежав голф :twisted:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 20 Яну 2009, 11:52

Колега аз съм шофьор от скоро,но въпреки това доста се разхождам напред назад из други градове и съм забелязал че Софиянците доста малко ги зачитат/плюят почти навсякъде и почти във всеки град се засичам с някъф бесен селянин отначалото нищо не правех сдухвах се щото си мислех че съм в грешка нещо сега на по наглите път никога не правя в младост преди седмица един мерцедес се опита опряхме брони псувахме се но не го пуснах и така трябва а тея селяни дет си се засекъл с тях с пистолета в капачките че като куцат след 30 години и ги схване капачката да се сещат кви простотии са правили :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Яну 2009, 12:18

И на мен ми бяха излязли с бухалки едни амфет-нинджи. Тогава извадих буталата на Форда да им избягам. Хубаво че си си забравил пистолета. Щом имаш такъв, явно знаеш какъв е законът за употребата му. Това не е Тексас.
Има много откровени-глупости изписани в тази тема ;) Тъжно е...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 20 Яну 2009, 12:18

Колега верно,защо не използва жокера "Обади се на Приятел" :D
да видиш тогава колко весело ще му стане на "автомобилиста" ..като види,че две коли го следват.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

мда

Мнение от Любо Мегов » 20 Яну 2009, 13:17

Evelin Cotsev написа:както съм казвал и в други теми , нося си една палка винаги в колата. Слизам и може да ме пребият , ама поне единия ще лежи до мене в болницата.

много вярно :!:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Яну 2009, 13:27

Затова караш зад тях, звъниш на куките и готово, а като намерят в тях пистолрети и бухалки, кефа е супер, е вярно малко седиш в районното да им пуснеш жалбата и си 6, не ме питай отде знам, аз вече и на куките им се озъбвам и звъня в полицията и ги спешават, даже минавам на проверка после :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 20 Яну 2009, 14:19

arr0gance написа:Колега аз съм шофьор от скоро,но въпреки това доста се разхождам напред назад из други градове и съм забелязал че Софиянците доста малко ги зачитат/плюят почти навсякъде и почти във всеки град се засичам с някъф бесен селянин отначалото нищо не правех сдухвах се щото си мислех че съм в грешка нещо сега на по наглите път никога не правя в младост преди седмица един мерцедес се опита опряхме брони псувахме се но не го пуснах и така трябва а тея селяни дет си се засекъл с тях с пистолета в капачките че като куцат след 30 години и ги схване капачката да се сещат кви простотии са правили :evil:

Евала, пич! Цяло изречение с една запетая! :yes:
Сучииии!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 20 Яну 2009, 14:22

kompi написа:
arr0gance написа:Колега аз съм шофьор от скоро,но въпреки това доста се разхождам напред назад из други градове и съм забелязал че Софиянците доста малко ги зачитат/плюят почти навсякъде и почти във всеки град се засичам с някъф бесен селянин отначалото нищо не правех сдухвах се щото си мислех че съм в грешка нещо сега на по наглите път никога не правя в младост преди седмица един мерцедес се опита опряхме брони псувахме се но не го пуснах и така трябва а тея селяни дет си се засекъл с тях с пистолета в капачките че като куцат след 30 години и ги схване капачката да се сещат кви простотии са правили :evil:

Евала, пич! Цяло изречение с една запетая! :yes:

:lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 20 Яну 2009, 14:28

Реакцията ви е такава че се вкарвате като на филм.... :mha: Първото нещо е че ако куките не дойдоха зад теб,ония както слязоха с бухалките първо щяха да бият колата за да те накарат да слезеш и после теб...но добре че куки спряха зад теб,че ако беше спряла друга кола просто не виждам какво щеше да направиш....все пак си извадил късмет..
Просто следващия път трябва да знаеш ако някой направи подобно нещо запази си самообладанието за да не се нервиш...защото по тоя начин филма почва и не се знае дали не ти правят някакъв номер...затова гледай да не се включваш в такова положение...да не ги дразниш за да не те дразнят... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 20 Яну 2009, 14:38

Мен са ми замеряли колата с фасове щото не ги пускал да минат пред мен :guitarist:
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Яну 2009, 15:20

Lattri написа:Мен са ми замеряли колата с фасове щото не ги пускал да минат пред мен :guitarist:

и мен са ме замеряли с фасове, някфи наглеци които излязоха на червено от една пресечка но реакцията ми беше цък шибидаха и бам една отверка прелетя към техния преден джам, те спряха но аз си продължих и от тогава нищо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 20 Яну 2009, 15:21

Така разказана историята не виждам с какво е по-виновен от теб голфаджията Изображение и двамата сте за бой :idea:

И така като кажете "... бях си забравил/оставил пистолета в нас"
Изображение Изображение
Последна промяна Rebel на 20 Яну 2009, 15:23, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Яну 2009, 15:22

Lattri написа:Мен са ми замеряли колата с фасове щото не ги пускал да минат пред мен :guitarist:
е я не се излагай,кажи как си извадил десантния АК да ги правиш на швец. сирене :lol: :lol: ,тука колегите пистолети бухалки за здравей здрасти развяват :mha: Лошото е ,че макар и малък процент,някои наистина го правят :confused: Аз като се знам къф съм(не в страшния сми де :lol: ),не нося нищо...Въпреки ,че лесно избухвам,по-добре да се разберем мирно :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Re: мда

Мнение от Rebel » 20 Яну 2009, 15:29

Любо Мегов написа:
Evelin Cotsev написа:както съм казвал и в други теми , нося си една палка винаги в колата. Слизам и може да ме пребият , ама поне единия ще лежи до мене в болницата.

много вярно :!:

и аз подкрепям! така и така стигне ли се до там, happy end - няма ! :mha:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 20 Яну 2009, 15:42

Не разбрах защо ми казвате, че съм като шофьора на голфа при условие, че с изключение на последната маневра преди да ни спрат полицаите, изобщо не съм се заяждал с него и съм се стремял да избягвам конфликта, изпреварвайки го и оставяйки го зад мен.
А пистолета ми е (естествено) газов, имам го от 2 месеца и го нося като че ли повече за кураж. Никога не съм го вадил на човек, в тази ситуация щях да го извадя само в случай, че зад мен имаше коли, нямаше накъде да мръдна назад и тия бяха започнали да ми удрят по колата. А изваждайки го, щях да стрелям веднъж във въздуха с халостен патрон.
Съжалявам, че ви загубих времето, жалко, че на някой хора съм "смешен" с това, че имам пистолет, просто исках да споделя, а не аз да излизам виновния тук.
Моля модераторите да заключат темата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата