ROSS KEMP ON GANGS - Bulgaria

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 22 Яну 2009, 2:44

pesho написа:Gypsy PIMPS in Drujbaa :mha: :mha: :mha:

Колегата от по горе .... какво точно си мислиш че ще постигне един
протест в България, защото и твоя пост може да се приеме като
оплакване. Един вид защо нямаше хора на протеста,как може така.
Отговора е ясен надявам се.
Без лоши чувства говорим си просто.

Ааааа...според теб значи по-добрият вариант е да си траеме като овчари! Перфектно! Ако ме питаш мен, аз съм да се съберем 10000 човека и направо да им влеземе на абордаж на ония баровци в парламента. Те мутрите затова бият, а после говорят, защото някои хора, колкото и да им приказваш, все тая! Но, когато това е невъзможно, то по-добрият вариант е да си отвориш устата, отколкото да си мълчиш! На теб, ако ти треснат любимото БМВ на някое кръстовище, ще седиш ли да си траеш? Или ще почнеш да викаш? Проумейте го най-накрая, че от това наше безхаберие, сме я докарали дотук! Не можем, ама абсолютно никой друг да обвиняваме! Аз не съм ти тук някакъв Васил Левски, дето ще вдига народа на бунт. Ама като се съберат няколко пъти по 6-7 хиляди души, блокира се цялата транспортна мрежа в София, ефект ще има! Всички се оплакваме, дойдат избори и всеки вика "Ебал съм му майката - всички са едни и същи". Да, едни и същи са, но поне им намалете на тия копеленца броя места в оная бяла кръчма. А не после да ми псуваш телевизора, защото за мен човек, който не е гласувал, право на глас после няма. Неизпълнението на това дадено ти от конституцията право за мен си е чиста проба незаинтересованост от проблемите и развитието на тази държава. Аз лично като гласувам, гласувам за някоя бананова партия, която шансове няма - поне после да знам, че липсата на моя глас не е допринесла за това някакви турци (извинявам се на всички такива във форума, познавам много точни мюсюлмани, но в това правителство и в ДПС такива няма) да вземат 30%, а не 5%!

П.С.- Не се безпокой, не се обиждам. Все пак хората са го казали - в спорът се ражда истината!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 22 Яну 2009, 3:03

Не не казвам да седиш и да се държиш за палците ама не казвам да
се вършат и противозаконни действия.
Трябва да има неща изградени с мисъл. Какво ще направи един
протест. Така седят нещата че все едно да отида да протестирам
пред кварталния магазин ..... против съществуването му. Сам се
сещаш колко ще му пука на собственика.
Трябва по скоро да се изгради общество, сплотено по някакви
общи признаци с общи идеи .... мислещо, всичко това изисква време.
Друг е въпроса че аз не виждам това как ще стане.
И други държави са минали,ще минават и минават по нашия път.
Ама хората са различни.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Яну 2009, 16:55

доста измислени неща имаше, доста нагласени.. а и смешни на места.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 22 Яну 2009, 17:41

Pitbull_Germany написа:Айде стига, бе хора...Мрънкане, мрънкане...България изглеждала като гето, центърът бил като тоалетна...Освен да мрънкате друго можете ли? Само едно ще ви питам - къде бяхте, на онзи вече "митичен" протест пред парламента? Къде бяхте в дните след това? Днес пак минах оттам, при все че бях на работа и си взех обедната почивка по-късно, за да отида там, и картинката беше като сбирка на випуска ми. Вместо да ми мрънкате като малки деца, следващият път вземете и вие да дойдете, защото колкото и да ми говорите, пак няма да ви повярвам, че сте били там! Официално БМВ Клуб България има регистрирани 22000 и нагоре акаунта, половината да са реални са 11000...е, от тоя форум общо 100 човека да са били на първия протест. Така че като се прави нещо такова или подкрепете думите си с дела или млъкнете и престанете да си чешете пръстите! За пореден път се убеждавам, че българина на масата с ракия е Крали Марко, ама на дела е пълна п*тка! И само нещо последно ще ви кажа - ТАЗИ ДЪРЖАВА САМИ СИ Я НАПРАВИХМЕ ТАКАВА...САМИ ЧРЕЗ НАШЕТО ОВЧЕДУШИЕ!!!

Кой мрънка... Аз лично споделям какво ми направи впечатление, не к**ва или крадците ами мизерията.
Мизерията по улиците пък е следствие от селския манталитет на обществото. Няма улица която да не е осеяна с буклуци и фасове, за фасадите на сградите да не говориме, къщите на над 20 години са полусрутени... Кой да ги оправи? Кой да обясни на гашника да не си хвърля буклука по улиците и през терасите... Всичко си е в хората. Държат имоти за 6-7 цифрени суми а нямат пари да оправят фасадата... Мизерен народ сме си и това е първото, което трябва да променим...

Какъвто и филм да се направи за България това, което споменах по-горе не може да не направи впечатление.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 23 Яну 2009, 18:40

цитирам JA:Мизерен народ сме си и това е първото, което трябва да променим...

Че сме мизерни така е, само че ние ли сме виновните за това,че заплатите са по долу от ада, а сметнките космически.Отделно за боклуците всеки решава как да си хвърля боклуците и според мен това е грешката, трябва да има глоби че да се оправят тези работи,неможе на всеки поотделно да се обяснява и да му се набива в главата.Със протести и тем подобни нищо не се прави,така наречените политици правят едно "събрание" уж да се направят на заинтересовани и всичко продължава във същия дух.(преди някой да се изкряска бях на протестите на 1вия не но на 2рия ден и част от 3рия бях)Впечатлението ми беше че хора които се водят за наши "управляващи" стояха като мишки вътре и гледаха как им бият народа,ако се прави нещо се прави ВСИЧКИ а не 2000-3000-5000 човека трябва да се блокира всичко от орлов мост до парламента че да им дойде акъла.Как таксиджиите можаха, а ние(и те разбира се един народ сме) да не можем да се организираме.За циганите във България нямам думи...живеят си на аванта полувината не бачкат,сякаш правят момичета и са го запланували да ги пускат за пари в последствие, а парите където не плащат от кой ги зимат.... от нас после защо било скъпо,ЗАЩОТО НЕ СИ ГЛЕДАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ затова!Колкото и да се коментира тая тема нищо няма да се направи и целия бмв форум/клуб/ да се събере пак ще ни гледат отвътре и ще ни се смеят. :|

Предишна

Назад към Извън Темата