От AUTO BILD нещо са се объркали,много ни хвалят......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 22 Яну 2009, 16:19

Нормално е 7-ма серия да е най-добра. Все пак е най-нова концепция. Догодина като излезе нова S класа или А8, друго ще е класирането. Винаги най-новото бие. ;)

vicho написа:важното е да имаш най-голям багажник и да струваш най-малко :lalala:

Вичо, че ти в момента по този показател си No1 бре :lol:
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Яну 2009, 17:24

хич не са се объркали, виж в същия брой сравнението на Х3 и Q5. Аудито печели и като разглеждаш как в оценено забелязваш че например в графа имидж Q5 е с по висока оценка то X3. Извинето ама супер успешното Х3 ли има по голям имидж или тепърва излизащото недоказало се на пазара Q5, пък дори и да е по добро в други дисциплини. Е просто нема такъв неграмотник да го напише тва. Имаше и още глупости които четох ама ме мързи да пиша.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Яну 2009, 17:29

Dimo написа:...и като разглеждаш как в оценено забелязваш че например в графа имидж Q5 е с по висока оценка то X3. Извинето ама супер успешното Х3 ли има по голям имидж или тепърва излизащото недоказало се на пазара Q5...

Това е щото не са ги сравнили с VW Tiguan, да видиш тогава що е то имидж и има ли той въобще почва в Мюнхен и Инголщад :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 22 Яну 2009, 17:33

И двата броя ги изчетох с огромно удоволствие
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 22 Яну 2009, 18:42

Много ми е смешно сега като се надъхвате за 7-цата, а преди няколко месеца нямаше и 1 добра дума за нея в този форум - много била грозна, 7-ците от 90-те са "исстински" БМВ-та, а тази не, приличала на Лексус и не знам си кво още...
А то си беше очевидно, че е страхотен автомобил.

Мен повече ме впечатли, че 3-ка печели срещу А4 и C-class.
Фейслифта си казва думата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Яну 2009, 18:55

Кратко , точно и ясно - НЯМА МЕДИЯ , КОЯТО ДА НЕ ДАВА ПОБЕДА НА 7ЦАТА ВЪВ НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС :idea: :idea: :idea:
АМС,Ауто Билд,Ню Кар, всичките гиъри са единодушни - който иска да е на върха , му трябва 7 . И не само бие , но побеждава със оргормна преднина ;)
А на колегата , който намеква че сме лицемери - за мен 7ца си остава много красив автомобил ... като за Лексус . Може да е върха , може да е технически съвършен , но не е 7цата в моите представи.Аз си оставам фен на Х6 - мускулесто,напомпано,зверско - БМВто на Рамбо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Яну 2009, 18:58

someone написа:
Dimo написа:...и като разглеждаш как в оценено забелязваш че например в графа имидж Q5 е с по висока оценка то X3. Извинето ама супер успешното Х3 ли има по голям имидж или тепърва излизащото недоказало се на пазара Q5...

Това е щото не са ги сравнили с VW Tiguan, да видиш тогава що е то имидж и има ли той въобще почва в Мюнхен и Инголщад :D

Недей да говориш така , че не си ги чел всичките :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 22 Яну 2009, 20:11

acho.rs написа:Кратко , точно и ясно - НЯМА МЕДИЯ , КОЯТО ДА НЕ ДАВА ПОБЕДА НА 7ЦАТА ВЪВ НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС :idea: :idea: :idea:
АМС,Ауто Билд,Ню Кар, всичките гиъри са единодушни - който иска да е на върха , му трябва 7 . И не само бие , но побеждава със оргормна преднина ;)
А на колегата , който намеква че сме лицемери - за мен 7ца си остава много красив автомобил ... като за Лексус . Може да е върха , може да е технически съвършен , но не е 7цата в моите представи.Аз си оставам фен на Х6 - мускулесто,напомпано,зверско - БМВто на Рамбо

А колега ти си от "моя" отбор щом харесваш и X6.
Но голяма част от форума в началото плюеха X6, после плюеха новата 7-ца...
Аз съм отскоро в този форум, но като разгледах старите теми се оказва, че всъщност плюят всеки нов модел и пишат, че "не е истинско" БМВ...

Аватар

Мнение от someone » 22 Яну 2009, 20:53

Ето това нещо долу, наистина не вярвах да го видя в аутобилд
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 22 Яну 2009, 20:55

acho.rs написа:Аз си оставам фен на Х6 - мускулесто,напомпано,зверско - БМВто на Рамбо

Това ме разби, честно :)
Mens sana in corpore sano

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 22 Яну 2009, 22:06

Още първият път като видях Х6 на снимки отка4их.За мен няма по красив джип от него,а когато го видях на живо половин 4ас се въртях около него :lol: Няма по голям кеф като погледнеш в огледалото и видиш агресивната физиономия на звяра :bowdown:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 23 Яну 2009, 1:27

Сега що не обвините BMW, че подпомагат корупционната практика. Според най-споделяното мнение тук, сега би трябва да са надцакали VAG с рушветите към AutoBild за да сложат BMW преди Ауди? А пък тия от Мерцедес как да не ги съжалиш, вече от толкова време не им стигат парите за да си платят достатъчно за да спечели поне веднъж и техен модел...
Изображение

Аватар

Мнение от someone » 23 Яну 2009, 1:52

martoto написа:Сега що не обвините BMW, че подпомагат корупционната практика. Според най-споделяното мнение тук, сега би трябва да са надцакали VAG с рушветите към AutoBild за да сложат BMW преди Ауди? А пък тия от Мерцедес как да не ги съжалиш, вече от толкова време не им стигат парите за да си платят достатъчно за да спечели поне веднъж и техен модел...

Що бе, има и законни начини - купуваш си акции в списанието и почваш да печелиш призови места :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Яну 2009, 2:39

martoto написа:Сега що не обвините BMW, че подпомагат корупционната практика. Според най-споделяното мнение тук, сега би трябва да са надцакали VAG с рушветите към AutoBild за да сложат BMW преди Ауди? А пък тия от Мерцедес как да не ги съжалиш, вече от толкова време не им стигат парите за да си платят достатъчно за да спечели поне веднъж и техен модел...

Никой не е говорил за рушвети естествено.
Говорим за законен собственик и спонсор,а именно VAG!
Ауто билд сами са си писали по броевете,че са си собственост на Фолксваген.
Аз преди около месец някъде писах гневно писмо на имела на Аутобилд.След като прочетох теста за Сирокото и 125и.
Еми нямаше такива глупости.
Писмото ми бе напълно здържано в същото време със градивна критика и напълно възпитано.Още не са ми отговорили нищо :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 23 Яну 2009, 3:11

Binev_OuT написа:Никой не е говорил за рушвети естествено.
Говорим за законен собственик и спонсор,а именно VAG!
Ауто билд сами са си писали по броевете,че са си собственост на Фолксваген.
Аз преди около месец някъде писах гневно писмо на имела на Аутобилд.След като прочетох теста за Сирокото и 125и.
Еми нямаше такива глупости.
Писмото ми бе напълно здържано в същото време със градивна критика и напълно възпитано.Още не са ми отговорили нищо :lol:

Би ли доказал участието на VAG в капитала на AutoBild щото ми се струва че няма да успееш...

За съжаление не съм чел статията за която споменаваш а и не съм им адвокат за да ги защитавам. Просто критикувам сляпата позиция, че когато BMW не е на първо място в тестовете VAG са платили за това, пък като спечели BMW...ами всъщност как да го обясним това? Може би VAG рекламират конкурент от страниците на собственото си списание?

Дали не може да си истински фен на марката разбирайки едновременно с това, че автомобилният свят не се върти само около BMW?

С най-добри чувства :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата