Щях да получа удар! - За Ключ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 23 Яну 2009, 23:38

Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...

Все пак не сме толкова залупена държава имаме някакви закони. Адвокати бол, трябва да се натиска системата за да заработи. Така всеки отсвирва и на крадците им е още по-лесно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 24 Яну 2009, 0:11

///Ivan написа:Трябваше на паркинг да я оставиш. :confused:

Викаш аз съм виновен а???

п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло..... :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 24 Яну 2009, 0:15

aygofan написа:п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло..... :help: :help: :help:

След 50 години и тук ще стане така ;) :D напредваме бавно :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 24 Яну 2009, 0:18

aygofan написа:
///Ivan написа:Трябваше на паркинг да я оставиш. :confused:

Викаш аз съм виновен а???

п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло..... :help: :help: :help:

Е, ми ти и тук можеш да си я отставяш без да я заключваш :lol: Иначе радвай се че не са отнесли колата със все гумите.
Със застрахователи и полиция разправя ли се? В случая, мисля че имаш шансове да ти ги изплатят.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 24 Яну 2009, 0:28

по надежда така става :lol: не се и учудвам :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 24 Яну 2009, 0:37

ja написа:Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...

Все пак не сме толкова залупена държава имаме някакви закони. Адвокати бол, трябва да се натиска системата за да заработи. Така всеки отсвирва и на крадците им е още по-лесно...

ама поне малко ще ми олекне :lol:
сега сериозно.. то адвокати колкото искаш ама като не ни работи системата си е чисто набиване на пари и загуба на време за нищо..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 24 Яну 2009, 1:18

[quote="Enderial Иначе радвай се че не са отнесли колата със все гумите.
Със застрахователи и полиция разправя ли се? В случая, мисля че имаш шансове да ти ги изплатят.[/quote]

Уффф...Жанти с Гуми мога да си купя нови всеки ден - НО ЗАЩО???
Смрадливи крадцииии....изродииии.....боклуциииии....

п.с..Не се сдържах.... :help: :help: :help: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 24 Яну 2009, 1:29

Един приятел преди няклко месеца също си намери на трупчета CLS-а пред блока. На мен до сега нищо не са ми крали от колата , иначе на татко за 2 години 3 пъти му крадяха огледалата пред блока на Мерцедеса , застрахователите бяха ахнали по 1300 лв комплекта...Полиция викахме всеки път за протокол , отпечатъци зимаха , ама нищо не намериха...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2009, 1:34

///Vasko написа:
aygofan написа:п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло..... :help: :help: :help:

След 50 години и тук ще стане така ;) :D напредваме бавно :confused:
Бай Ганю ли :nono: Никога.... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 24 Яну 2009, 2:15

Demo 9 написа:
ja написа:Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...

ама поне малко ще ми олекне :lol:
сега сериозно.. то адвокати колкото искаш ама като не ни работи системата си е чисто набиване на пари и загуба на време за нищо..

Най-малкото може да се извика полиция, и да се пусне жалба. Снимки също няма да са излишни.

Ще ви кажа една случка преди години. Возих едни приятели музиканти и оставихме колата пред БНТ с китарите вътре за около 20 минути. Връщаме се и познайте, колата разбита и китарите ги няма, и дврете скъпи китари...
Разправяхме се в полицията почти цял ден и съвсем случайно точно тази разправия и пускането на жалби даде резултат... след 2-3 години...
Случайно момчето на което му гепиха едната китара си я позна в един Софийски клуб. От там куките, ровене в архива, вади се жалбата, гледат се отличителните белези и китарата си е пак в него...

Така че най-малкото което е да се пусне една жалба. Ясно че не всеки ще плаща на адвокат и т.н. но поне това.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 24 Яну 2009, 2:20

Е ти па бате си намерил къде да я засереш :lol: :lol: :lol: Остави я на някой паркинг охраняаем там за 2 дни ли каза .. мирна ти глава... в надежда пред някъв блок ... сеено нарочно си я оставил да ти гепат джантите :shock: :lol: :lol: :lol:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Яну 2009, 2:20

а какво става като застреляш крадец, ти ли си виновният ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 24 Яну 2009, 2:22

да а за тия 2 години е сменил още 2 сигурно... и тва пак си е страшен късмет ;)
а ходи ми намери всичките емблеми и лайстни гепени досега :lol:
Случка преди години с приятел на баща ми..
Влизат две наркоманчета в тях през нощта.. човека има законно оръжие и след като ги чува логично е че го вади.. обаче единия успява да го види в тъмното и му го изритва от ръцете... оттам следва страшен бой..
след като излиза от болницата човека говори с негов познат навътре в нещата, който му е казал: По-добре, че не си го гръмнал, щото ще си го лежиш после...
Това надявам се отговаря на въпроса ти ditko1 ;)
седиш си у вас и ги гледаш как ти опустошават къщата и се надяваш да не ти посегнат :evil:
Последна промяна Demo 9 на 24 Яну 2009, 2:25, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 24 Яну 2009, 2:22

ditko1 написа:а какво става като застреляш крадец, ти ли си виновният ?

А ти готов ли си да застреляш човек... дори и крадец?

Demo 9 написа:да а за тия 2 години е сменил още 2 сигурно... и тва пак си е страшен късмет ;)
а ходи ми намери всичките емблеми и лайстни гепени досега :lol:

Братле, утре ше си ги мерне на некой таралясник и нема да може да напрай нищо ако не е викал полиция и нема пусната жалба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Яну 2009, 3:16

ja нямам патлак иначе в краката да.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата