Щях да получа удар! - За Ключ!
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...
Все пак не сме толкова залупена държава имаме някакви закони. Адвокати бол, трябва да се натиска системата за да заработи. Така всеки отсвирва и на крадците им е още по-лесно...
Все пак не сме толкова залупена държава имаме някакви закони. Адвокати бол, трябва да се натиска системата за да заработи. Така всеки отсвирва и на крадците им е още по-лесно...
aygofan написа:///Ivan написа:Трябваше на паркинг да я оставиш.
Викаш аз съм виновен а???
п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло.....![]()
![]()
Е, ми ти и тук можеш да си я отставяш без да я заключваш

Със застрахователи и полиция разправя ли се? В случая, мисля че имаш шансове да ти ги изплатят.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
ja написа:Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...
ама поне малко ще ми олекне

сега сериозно.. то адвокати колкото искаш ама като не ни работи системата си е чисто набиване на пари и загуба на време за нищо..

[quote="Enderial Иначе радвай се че не са отнесли колата със все гумите.
Със застрахователи и полиция разправя ли се? В случая, мисля че имаш шансове да ти ги изплатят.[/quote]
Уффф...Жанти с Гуми мога да си купя нови всеки ден - НО ЗАЩО???
Смрадливи крадцииии....изродииии.....боклуциииии....
п.с..Не се сдържах....

Със застрахователи и полиция разправя ли се? В случая, мисля че имаш шансове да ти ги изплатят.[/quote]
Уффф...Жанти с Гуми мога да си купя нови всеки ден - НО ЗАЩО???
Смрадливи крадцииии....изродииии.....боклуциииии....
п.с..Не се сдържах....

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Един приятел преди няклко месеца също си намери на трупчета CLS-а пред блока. На мен до сега нищо не са ми крали от колата , иначе на татко за 2 години 3 пъти му крадяха огледалата пред блока на Мерцедеса , застрахователите бяха ахнали по 1300 лв комплекта...Полиция викахме всеки път за протокол , отпечатъци зимаха , ама нищо не намериха...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бай Ганю ли///Vasko написа:aygofan написа:п.с.В Белгия бях един месец със служебна кола и НИКОГА не съм я закл. дори....Веднъж ми се обадиха от полицията да си затворя една от вратите. че валяло.....![]()
![]()
След 50 години и тук ще стане така![]()
напредваме бавно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Demo 9 написа:ja написа:Саморазправата не води до оправяне на нещата. Един ще хванеш, 100 няма да хванеш. Ти може и да си по силен от крадеца ама може и да не си...
ама поне малко ще ми олекне![]()
сега сериозно.. то адвокати колкото искаш ама като не ни работи системата си е чисто набиване на пари и загуба на време за нищо..
Най-малкото може да се извика полиция, и да се пусне жалба. Снимки също няма да са излишни.
Ще ви кажа една случка преди години. Возих едни приятели музиканти и оставихме колата пред БНТ с китарите вътре за около 20 минути. Връщаме се и познайте, колата разбита и китарите ги няма, и дврете скъпи китари...
Разправяхме се в полицията почти цял ден и съвсем случайно точно тази разправия и пускането на жалби даде резултат... след 2-3 години...
Случайно момчето на което му гепиха едната китара си я позна в един Софийски клуб. От там куките, ровене в архива, вади се жалбата, гледат се отличителните белези и китарата си е пак в него...
Така че най-малкото което е да се пусне една жалба. Ясно че не всеки ще плаща на адвокат и т.н. но поне това.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Е ти па бате си намерил къде да я засереш
Остави я на някой паркинг охраняаем там за 2 дни ли каза .. мирна ти глава... в надежда пред някъв блок ... сеено нарочно си я оставил да ти гепат джантите

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
да а за тия 2 години е сменил още 2 сигурно... и тва пак си е страшен късмет
а ходи ми намери всичките емблеми и лайстни гепени досега
Случка преди години с приятел на баща ми..
Влизат две наркоманчета в тях през нощта.. човека има законно оръжие и след като ги чува логично е че го вади.. обаче единия успява да го види в тъмното и му го изритва от ръцете... оттам следва страшен бой..
след като излиза от болницата човека говори с негов познат навътре в нещата, който му е казал: По-добре, че не си го гръмнал, щото ще си го лежиш после...
Това надявам се отговаря на въпроса ти ditko1
седиш си у вас и ги гледаш как ти опустошават къщата и се надяваш да не ти посегнат

Случка преди години с приятел на баща ми..
Влизат две наркоманчета в тях през нощта.. човека има законно оръжие и след като ги чува логично е че го вади.. обаче единия успява да го види в тъмното и му го изритва от ръцете... оттам следва страшен бой..
след като излиза от болницата човека говори с негов познат навътре в нещата, който му е казал: По-добре, че не си го гръмнал, щото ще си го лежиш после...
Това надявам се отговаря на въпроса ти ditko1

седиш си у вас и ги гледаш как ти опустошават къщата и се надяваш да не ти посегнат

Последна промяна Demo 9 на 24 Яну 2009, 2:25, променена общо 1 път

ditko1 написа:а какво става като застреляш крадец, ти ли си виновният ?
А ти готов ли си да застреляш човек... дори и крадец?
Demo 9 написа:да а за тия 2 години е сменил още 2 сигурно... и тва пак си е страшен късмет![]()
Братле, утре ше си ги мерне на некой таралясник и нема да може да напрай нищо ако не е викал полиция и нема пусната жалба.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5