Боя под формата на спрей !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно

Мнение от rG_ArkaN » 25 Яну 2009, 16:53

Благодаря ви много ! :) Принципно драскотините са доло до халогените и се получиха доста нелепо (събрах едно въже).Предполагам, че дори да се получи стичане на боята няма да е толкова фатално така или иначе дори самите драскотини не си личат.Едва ли ще личи, че има разлика в боята :).Все пак благодаря за съветите ви :)

Потребител
Аватар

Re: Боя под формата на спрей !

Мнение от bmwman1990 » 12 Юли 2010, 13:28

На Пиротска в София има 2 магазина в които отиваш казваш номер на боята или показваш моста и хората ти го пълнят на мен ми излезе 25 лева 1 спрей казах им кода магазините се намират на крастовището на бул. Константин Величков и Ул. Пиротска като тръгнеш по пиротска посока халите/цум от дясната страна се намират единия е непосердствео след светофара другия е 50 метра по надолу по улицата айде касмет хора.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re:

Мнение от Apassionata » 13 Юли 2010, 14:52

rG_ArkaN написа:Благодаря ви много ! :) Принципно драскотините са доло до халогените и се получиха доста нелепо (събрах едно въже).Предполагам, че дори да се получи стичане на боята няма да е толкова фатално така или иначе дори самите драскотини не си личат.Едва ли ще личи, че има разлика в боята :).Все пак благодаря за съветите ви :)

не се притеснявай, колега, тези спрейове се оказаха перфектни / Е, ако не държиш колата ти да е супер без забележки... :) Щом аз сама си пръсках броните на мойта като ми писна :D ... гледай да е чиста, да не е мокра, да не е ветровито, облепи си халогените с хартиено тиксо и действай :yes: Гледай да пръскаш постоянно и от поне 30 см...Нито ми се стече, направо останах учудена колко добре стана.. Да не кажа, че като хванах - задната броня цялата я боядисах под лайсната:mhihi: Е, няма същия гланц, но наистина не очаквах чак такъв резултат... :mrgreen: Важното е да преодолееш първоначалния страх, че ше я оплескаш :lol:

П.П. Божеее, тая тема от кога ееееееееееее :oops: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwman1990 » 13 Юли 2010, 22:52

е отдавна си е тая тема аз даже нямаше и да я погледна ако не ми се беше слу4ило да ми одерат колата сериозно нито паста нито ни6то може да помогне трябва да китосвам шприцвам и боядисвам ама тия неща мога и сам да си ги направя само за боята се чудех ко да правя и като видях темата и направо се възхитих супер нема да дава 100 лева за 30 см драсканица :D тъй че темата и да е на 100 години важното да върши работа :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 14 Юли 2010, 11:04

Като идваш от кръговото на сливница и стъпиш на Козлудуй, преди последния светофар, от лявата страна има едно бяло магазинче, пише "авто бои"!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Юли 2010, 15:34

na Ботев в посока гарата след Син сити от дясно има едно магазинче и на Черни връх като отиваш към кръстовището на Хладилника от дясно в кооперациите отдолу, там има и магазини на Ауто+ с/у завод Дружба, и на горубляне има такъв магзин ама тия ти стигат, по добрее за такива драскотини да си направиш само коректор на боята минавш с него и като засъхне мини с машина с 3М пастите 74 и 76 и си готов ;) пиши все пак с металик ли си ?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Re:

Мнение от b0k0 » 16 Юли 2010, 1:05

Vlados написа:Мисля, че във всеки магазин за автобои могат да направят тази операция. След като е в един малък магазин на Пиротска и Константин Величков има, би трябвало да има на всякъде. Боята се заплаща, колкото си струва + около 10-15 лв. излизаше спрея с пълненето и запечатването.

Да ама не.. във Враца никъде не може да намериш такова животно..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

Предишна

Назад към Извън Темата