ортопедичен ластичен колан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 26 Яну 2009, 22:30

Понеже от доста време /23 години/ се занимавам с бодибилдинг и фитнес, не са ми чужди травми в кръста и подобни болки. Най- много си патех, когато тренирах с колан. Махнах го и сега изобщо не го слагам, и годишно ми се случва да ме боли три- четири пъти. Преди това като вдигна нещо леко и веднага ме схващаше. Целта на такива спомагателни средства е да укрепят мястото и да намалят болката, и после постепенно да се махнат.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 26 Яну 2009, 22:33

Понеже от доста време /23 години/ се занимавам с бодибилдинг и фитнес, не са ми чужди травми в кръста и подобни болки. Най- много си патех, когато тренирах с колан. Махнах го и сега изобщо не го слагам, и годишно ми се случва да ме боли три- четири пъти. Преди това като вдигна нещо леко и веднага ме схващаше. Целта на такива спомагателни средства е да укрепят мястото и да намалят болката, и после постепенно да се махнат.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 27 Яну 2009, 0:21

колеги има лек за вашите болешки) на моята жена дядо и бай георги-от варна е народен лечител който лекува много болести от които е и дисковата херния но трябва на място да се дойдете за да провери точно какво е.
Лекува точково без билки и без дурпания и опъвания като другите шарлатани.много е известе във рарненсия,добричкия,бургаския,шуменския край,също са идвали и хора от софия.идвали са даже бившия македонски (незнам министар прецедател ли беше или президент) любчо георгиевски, също и фолк певицата кали.колеги нече правя някаква реклама но ако искате вярвайте ПОМАГА.ако има колеги заинтересовани ще дам и домащния телефон за свръзка със дядокойто е дощъл винаги си е отишъл доволен,ако някой е се интересува нека да пише едно писмо на лични.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Яну 2009, 0:34

spens_82 написа:колеги има лек за вашите болешки) на моята жена дядо и бай георги-от варна е народен лечител който лекува много болести от които е и дисковата херния но трябва на място да се дойдете за да провери точно какво е.
Лекува точково без билки и без дурпания и опъвания като другите шарлатани.много е известе във рарненсия,добричкия,бургаския,шуменския край,също са идвали и хора от софия.идвали са даже бившия македонски (незнам министар прецедател ли беше или президент) любчо георгиевски, също и фолк певицата кали.колеги нече правя някаква реклама но ако искате вярвайте ПОМАГА.ако има колеги заинтересовани ще дам и домащния телефон за свръзка със дядокойто е дощъл винаги си е отишъл доволен,ако някой е се интересува нека да пише едно писмо на лични.

Колега не че съм песимист,ама ми е интересно как оправя притискането на прешлените един в друг?
Аз не че не съм наясно,че това без нож не се оправя,а и с нож пак няма гаранции,ама карай.
Пробвал съм всякакви обезболяващи мехлеми,масажи и инжекции дето и кон успиват и да ви кажа при мен ефект 0.
Единсвено в санаториума на Павел Баня свършиха работа хората.
Като отидох пролетта неможех да ходя и да седя прав повече от 1 минута,а след седмица се разхождах из целия град без проблеми.
И няма инжекции,глупости и щуротии.
Водата там върши цялата работа.Като стойш 30 минути в басейна да правиш подводна гимнастика след това имаш чувството че влак те е газил.А 1час след това си нов човек.Има и тангентори и джакузита както и други процедури,ама на всеки каквото предпишат.
Отиваш там минаваш на преглед при лекар и той ти казва какво ще правиш.Много добра работа ви казвам.
Единственото тъпо което беше че бях най-младия в целия комплекс.
Там хора под 40 години няма.Доктора като ме видя невярваше на очите си ама карай!Та как и да е!
Пробвайте там колега!Вярно ако си плащаш частно не е евтино,ама помага.На мен за 10 дни по 3 процедури на ден ми беше 300лв и отделно спането 250 да 550 и там храна и т.н. абе 1000лв за 10 дена стигат и си нов човек.
Айде поздрави и внимавайте какво работите,че връщане назад няма! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 27 Яну 2009, 0:51

Ами дисковата херния е прехапана лигавица в кръка , която се изтегля със масаж (биоток, био енергия)и докато не се освободи ще става все по-лошо. Дисковата херния се получава от течение , настинка и никой не е застрахован , така че и на 20 години да си пак може да те хване.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Яну 2009, 1:52

spens_82 написа:Ами дисковата херния е прехапана лигавица в кръка , която се изтегля със масаж (биоток, био енергия)и докато не се освободи ще става все по-лошо.

Бе не е баш това ;) Цък

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Яну 2009, 10:49

someone написа:
spens_82 написа:Ами дисковата херния е прехапана лигавица в кръка , която се изтегля със масаж (биоток, био енергия)и докато не се освободи ще става все по-лошо.

Бе не е баш това ;) Цък

Ей това е точно инфо колега! :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата