Застрахованите в "Лев Инс"?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 01 Фев 2009, 13:55

Apassionata написа:sladkotobeb4e Гледам колата ти е 94-а, тоест на 14+ години. Скоро се интересувах, понеже исках като я надраскам или ударя мойта да я вкарам директно в техен сервиз. Да не чакам и да мисля колко пари ще ми изплатят, пък дали ще стигнат...Е, прекалено стара е мойта... Оказа се, че двете застрахователни компании, които правят най-стари коли /с възлагателно писмо в "доверен" сервиз, а не по експертна оценка/ са ДЗИ - до 14 годишни и Армеец - до 12... Как е В Булинс? Нещо не ми се връзва / да ти оправят колата в техен сервиз/, защото инфото ми е от няколко места, различни хора в бранша...

От как съм я купила колата почти преди 3 години си ми е така и като имам проблем я карам на оглед и първия понеделник след това я вкарвам в някой от сервизите им за около седмица и си я взимам направена. Може да има значение от колко година една кола е към Бул Инс , при мен е само 3 год. а при старите собственици не знам но и там е била минимум 3

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 01 Фев 2009, 17:20

Аз от няколко години съм клиент на ЛенИнс с общо 3 коли. И на трите съм имал щети, които са ми били изплатени безпроблемно и определено съм доволен от сумите. Имах едно Рено 19, в което една кака реши да се спре отзад, заби ме в едни бордюр и видимо нямаше много щети. Като я вдигнах в сервиз се оказа носач, магаре, шарнир, плюс халоген и ремонт на броните ми изплатиха 790 лв. при застрахователна стойност 3500 лв. Преди това, на жена ми бяха поожулили леко едно Пежо 106, за което ми изплатиха 180 лв. за акрилна боя. На БМВ-то имах два пъти щети, които ми изплатиха без проблем, като втората беше щета по задния калник, който още при маркирането имаше две забележки. Въпреки това ми изплатиха 70 лв. (не знам в друга компания дали плащат детайл с описани забележки) Всичко това е без да съм ползвал никакви връзки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

НЕ

Мнение от yulian4o » 01 Фев 2009, 18:25

аз мойта 20ска застраховах за 5 хилки и като отидох за счупена броня счупен въздоховод и корите под двиг наете ли колко ми дадоха - 69 лв.
и тея тапаци даже не ми се обадиха а ми писаха смс :shock: :shock:
пълни БОклуци са. и даже им изкарах протокол от кат. Далече от те тея инс-ове Армеец те са добри. на бащата ситроена има каско там и брат ми кат го надъни направо го вкараха в сервиз на ситроен и се обадиха след една седмица . сичко беше ОК
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 01 Фев 2009, 18:37

и мен енщо не ме кефят левинс и ще се махам от тях ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 01 Фев 2009, 19:00

АРМЕЕЦ за сега са най-добре , другите ментят яко , а за ДЗИ неща и да говоря , страшни мошеници !

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Фев 2009, 0:56

според мен тия лев инс са пирамида :) ходил съм при тях за едно счупено стъкло, което се беше счупило наистина преди 2-3 седмици и все нямах време да ида, та тия експерти като се загледаха като зачоплиха и писаха, че е изтекла давността на щетата :) та, педали са, стъклото се беше счупило в рамките на застраховката, трябваше да ми го платят
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 06 Мар 2009, 23:12

Добре де, а колко време чакате за изплащане на щетите. Понеже почти 3 месеца станаха от вдлъбната врата на паркинг, а сега и тази катастрофа, нямам думи. Разбира се съм в Лев Инс. Били имали проблеми с някакъв нов офис, местили се, ама нямам време да чакам - колата ми трябва, не искам да ползвам вече служебни и на близки и приятели колите и да им ги поддържам. Имам си големи грижи и ми трябва постоянно автомобил - скоро ще се ражда, още един фен с диагноза БМВ. Поздрави.

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Мар 2009, 23:16

около 1 месец съм чакал

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Мар 2009, 23:24

dizle написа:и коя истина по-точно е в Бул Инс... имам и кола която е застрахована в бул инс.... последния път когато ходих на оглед... описахме в полицата :
1. Преден капак - боя
2. Преден десен калник - боя
3. Предна дясна врата - боя + ремонт
4. Задна дясна врата - боя
5. Заден капак - боя
6. Таван - боя + ремонт (дребна градушка)
7. Стъкло на десен фар - НОВО

Сумата която БулИнс ми изплатиха беше точно 314,70лв.......

такаче... НЕ БЛАГОДАРЯ.... след като ми изтече каското там изобщо не искам и да чувам за тях...

.

Огледало - корпус/ стъкло
Врата предна лява - боя /само деруги са без деформация/
на Е36 97г

350лв
Кви глупости пишеш!!!!!!
Плащане след 15 работни дни , на каса, ако не в техен сервиз!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 06 Мар 2009, 23:38

Сондьора написа:
dizle написа:и коя истина по-точно е в Бул Инс... имам и кола която е застрахована в бул инс.... последния път когато ходих на оглед... описахме в полицата :
1. Преден капак - боя
5. Заден капак - боя

такаче... НЕ БЛАГОДАРЯ.... след като ми изтече каското там изобщо не искам и да чувам за тях...

.

на Е36 97г

350лв
Кви глупости пишеш!!!!!!
плащане след 15 работни дни таратанци да ти кажа аз от ли4ен опит ;) от 2 месеца щетата ми е на каса а за по-малката обявена сума да не коментирам,а гледам и не сам единствения недоволен от псевдо мутри4ките,колежката пуснала темата много и е болно,4е в една друга тема ги поругах,тва,4е работиш там както ти казах и на ли4но няма да ми попре4и да им сера на името колкото и неприатно да ти е,пък ти си ме обвинявай,4е не сам прав и 4е не доглеждам ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 06 Мар 2009, 23:53

Няма значение, навсякъде е само лапачка.
Последна промяна NikiNikolov на 07 Мар 2009, 0:29, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 06 Мар 2009, 23:55

bavareca_86 написа:
Сондьора написа:
1. Преден капак - боя
5. Заден капак - боя

.

на Е36 97г

350лв
Кви глупости пишеш!!!!!!
плащане след 15 работни дни таратанци да ти кажа аз от ли4ен опит ;) от 2 месеца щетата ми е на каса а за по-малката обявена сума да не коментирам,а гледам и не сам единствения недоволен от псевдо мутри4ките,колежката пуснала темата много и е болно,4е в една друга тема ги поругах,тва,4е работиш там както ти казах и на ли4но няма да ми попре4и да им сера на името колкото и неприатно да ти е,пък ти си ме обвинявай,4е не сам прав и 4е не доглеждам ;)

Как разбра, че работя там, първо твойта тема е безмислена...и кой търсиш във форума да ти помогне :confused: , тва по горе споменатото в поста ми мога и да го докажа и е така!!!!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 07 Мар 2009, 0:06

Сондьора написа:
bavareca_86 написа:
Сондьора написа:
1. Преден капак - боя
5. Заден капак - боя

.

на Е36 97г

350лв
Кви глупости пишеш!!!!!!

Как разбра, че работя там, първо твойта тема е безмислена...и кой търсиш във форума да ти помогне :confused: , тва по горе споменатото в поста ми мога и да го докажа и е така!!!!
първо не сам си писал с теб на ли4но,което следователно озна4ава 4е нямам теб предвид а колежката пуснала темата както написах.Второ темата не е безмислена за мен,защото както се оказва има хора от форума работещи там,тва 4е ти така мислиш е отделен вапрос.Както ти можеш да го докажеш това което си написал,така и аз мога да докажа това което аз написах ;) капиш
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 07 Мар 2009, 0:11

bavareca_86 написа:

Брат, ти си мислиш, че хората са расли в гората и мечките се суркат по баирите, оправяй се ст челния удар и така......!!!!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 07 Мар 2009, 0:17

Сондьора написа:
bavareca_86 написа:

Брат, ти си мислиш, че хората са расли в гората и мечките се суркат по баирите, оправяй се ст челния удар и така......!!!!
Аз отдавна сам се оправил,но благодаря все пак,а дали ме4ките се суркат ще се разбере другата седмица след като в така безмислената тема за теб се намери 4овек който да сварши работа ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата