Служебен абонамент
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
barty написа:Тьй като паркирам всеки ден в центъра и наблюденията ми са че:
1. За служ. абонамент винаги има знак, както писа колежката "забит"
2. Винаги пише за колко коли е!
3. Пише до колко часа важи!
Разни тарикати слагат столове, каси и др подръчни материалино те са нелегални.
А снимката немога да я отворя
То е ясно, че са незаконни. Аз ги поразбутвам от време на време като няма място, но всеки път ме е страх в какво състояние ще си намеря колата. Въпроса ми е дали може да се разкарат тия неща по някакъв законен начин?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
voodoo_child написа:barty написа:Тьй като паркирам всеки ден в центъра и наблюденията ми са че:
1. За служ. абонамент винаги има знак, както писа колежката "забит"
2. Винаги пише за колко коли е!
3. Пише до колко часа важи!
Разни тарикати слагат столове, каси и др подръчни материалино те са нелегални.
А снимката немога да я отворя
То е ясно, че са незаконни. Аз ги поразбутвам от време на време като няма място, но всеки път ме е страх в какво състояние ще си намеря колата. Въпроса ми е дали може да се разкарат тия неща по някакъв законен начин?
Като отидеш в общината,подаваш оплакване в "Столичен инспекторат" към съответния район,те ще направят една проверка...после един акт и така до следващия път..

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ами при нас има едни тарикати дето са си заградили със синджири и катинар редовен служебен абономент и събота и неделя като ги няма мястото си седи заключено и неможе да се използва, това дали е нормално?
И като се обадих на паркингии гаражи и на общината после бяха много любезни, първите като чуха ми затвориха 2 пъти телефона, а вторите казаха да се обадя на първите, просто БГ реалити!
И като се обадих на паркингии гаражи и на общината после бяха много любезни, първите като чуха ми затвориха 2 пъти телефона, а вторите казаха да се обадя на първите, просто БГ реалити!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
За София сл. абонамент мисля че беше от сорта на 400 лв. за център и 200лв. за кварталите (без центъра) за 1 място за 1 месец.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
///peter написа:Служебния абонамент може да е денонощен
Звъннах на паркинзи и гаражи. Служебният абонамент не може да бъде денонощен. Важи само в работни дни от 7.30 до 19.30 и задължително трябва да има знак, коойто да показва колко са местата и времето, за което важи. Сега чакам да разкарат тая табелка и да им напишат един хубав акт на тия наглеци.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
voodoo_child написа:///peter написа:Служебния абонамент може да е денонощен
Звъннах на паркинзи и гаражи. Служебният абонамент не може да бъде денонощен. Важи само в работни дни от 7.30 до 19.30 и задължително трябва да има знак, коойто да показва колко са местата и времето, за което важи. Сега чакам да разкарат тая табелка и да им напишат един хубав акт на тия наглеци.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2