За ръчните часовници ....
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ACCELERATOR написа:SKISA написа:...
следващата стъпка е да е автомат ,а не кварц....
И защо?! Никой автомат не е толкова точен и лек като кварца.. Да не говорим, че на 2г трябва да се отваря, за да се почисти и смаже, ако искаш да ти служи дълго...
никое 2002 не е по-бързо от мойто Е61 ,ма е класика.
и има автомати ,които са бесно точни.
тука не става въпрос за точност до стотна от секундата-иначе си зимаш един касио с дисплейче и си те-тука говорим за часовници...

аз за точност и спорт си взех едно суунто и за мерене на сички видове височини,компаси и налягания и дълбочина на гмуркане ,но не бих го сложил на важна среща или като се изтупваш....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Dimo написа:ами помисли за нещо от зенит или Сейко атлас примерно
тука нещо сложи на един ред голф с ролс.....!! зенит за тия пари нема...
alX3m написа:SKISA написа:никое 2002 не е по-бързо от мойто Е61 ,ма е класика.
Тука бъркашсори за офф-а
не говоря буквално и за ti говоря по принцип за сравнението...сори и аз за оффа...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За тия пари мове да се вземе нещо наистина сносно като часовник.Според критериите които си дал разбирам,че трябва да е по скоро спортен и по малко елегантен
Аз бих ти препоръчал нещо такова:
http://sectornolimits.eu/fullpage2.php?lingua=eng
Виж и другите модели,мисля че са доста добри!
Аз пък съм на мнение,че най добрите часовници не са Rolex,ами Ulysse Nardin

Аз бих ти препоръчал нещо такова:
http://sectornolimits.eu/fullpage2.php?lingua=eng
Виж и другите модели,мисля че са доста добри!
Аз пък съм на мнение,че най добрите часовници не са Rolex,ами Ulysse Nardin

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Оф, що за тема? Хората нямат пари да си платят сметките те някой ще дават по 1200 лв. и не стига това ами и го обявява на всеослушание .Малко натруфено звучи .Ами нека всеки си живее живота ама защото трябва да дразниш другите с това и каква е тази показност ? Сега остава да вземем да си казваме кой какви гривни или синджирчета си е купил и по колко грама са или пък като ходим до тоалетната кой с колко пластова хартия си бърше д..то... и дали е ароматизирана или не..
Часовника е аксесоар и като такъв трябва да е дискретен ,а не чрез него да се натрапваш .Факта ,че се носи на ръката ,където малко хора ще го видят означава, че с него не бива да се спекулира . Аз лично познавам един който си купува часовници за по 10 бона ,но е толкова дискретен ,че ако не познавам гаджето което работи в този магазин няма и да разбера ,че този човек носи толкова скъп часовник.. Въпрос на манталитет ....
Иначе нищо лично към автора на темата ...
Часовника е аксесоар и като такъв трябва да е дискретен ,а не чрез него да се натрапваш .Факта ,че се носи на ръката ,където малко хора ще го видят означава, че с него не бива да се спекулира . Аз лично познавам един който си купува часовници за по 10 бона ,но е толкова дискретен ,че ако не познавам гаджето което работи в този магазин няма и да разбера ,че този човек носи толкова скъп часовник.. Въпрос на манталитет ....
Иначе нищо лично към автора на темата ...
Бях харесала страхотен модел на PATEK PHILIPPE..
http://www.patek.com/ Нещо не мога да го копирам самия модел,а ми излиза началната страница...що ли...
http://www.patek.com/ Нещо не мога да го копирам самия модел,а ми излиза началната страница...що ли...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
тия дали са в бюджета определен от колегата...krystal написа:Бях харесала страхотен модел на PATEK PHILIPPE..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:тия дали са в бюджета определен от колегата...krystal написа:![]()
Аааа ето го

Мисля,че този модел е под 1 000 лева..http://www.vialuxe.com/News/Patek-Philippe-Patek-Philippe-Watches-Patek-Philippe-Watch-Basel-2008--Patek-Philippe-Ref--5713-1G-Nautilus-Watch/4269,28795
Последна промяна krystal на 28 Яну 2009, 1:53, променена общо 1 път
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
колега последното което си казал че харесваш и касио и таг хоер,че да ти кажа че от двете марки разликата им е много голяма,особено в цената.аз бих ти препоръчал да си избереш между TISSOT и SECTOR,не са лоши,по-клоня към TISSOT,иначе моята представа за хубав,здрав,представителен и всичко в едно марка часовници е BREITLING,ама там цените са за ценители,доста хубави.
Дано вземеш правилното решение!
Успех!
Дано вземеш правилното решение!
Успех!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
krystal написа:Bogat-Beden написа:тия дали са в бюджета определен от колегата...krystal написа:![]()
Аааа ето го![]()
Мисля,че този модел е под 1 000 лева..http://www.vialuxe.com/News/Patek-Philippe-Patek-Philippe-Watches-Patek-Philippe-Watch-Basel-2008--Patek-Philippe-Ref--5713-1G-Nautilus-Watch/4269,28795
Преброи ли нулите както трябва?

Този специално модел никак не е лош... И струва $75500

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
Мии, ако разбираш малко английски, и се зачетеш, ще разбереш, че едва ли е точно същия... На мен лично ми се набиват на очи фрази като.. „18K white gold“, „48 round brilliant-cut diamonds“, „Nautilus since its debut in 1976“, „213 hand-finished components, including a 21K gold central winding mass“, и т.н. 

ACCELERATOR написа:Мии, ако разбираш малко английски, и се зачетеш, ще разбереш, че едва ли е точно същия... На мен лично ми се набиват на очи фрази като.. „18K white gold“, „48 round brilliant-cut diamonds“, „Nautilus since its debut in 1976“, „213 hand-finished components, including a 21K gold central winding mass“, и т.н.
Сериозно...разбирам и ако си от София мога лично да ти го покажа.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
krystal написа:ACCELERATOR написа:Мии, ако разбираш малко английски, и се зачетеш, ще разбереш, че едва ли е точно същия... На мен лично ми се набиват на очи фрази като.. „18K white gold“, „48 round brilliant-cut diamonds“, „Nautilus since its debut in 1976“, „213 hand-finished components, including a 21K gold central winding mass“, и т.н.
Сериозно...разбирам и ако си от София мога лично да ти го покажа.
Ами в момента съм във Враца, но тия дни идвам.. И освен да мина да те взема, или...