Национален референдум

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Искате ли смяна на избирателната система?

Да
127
87%
Не
2
1%
Не ме интересува
17
12%

Общо гласове : 146

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Яну 2009, 0:48

естествено ,че трябва да се смени и най-вече ако не са гласували повече от 40% от имащите право да се касират изборите.
а тва ,че тъпият дългуч е замесен само ме кара да не се меса....!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 28 Яну 2009, 0:54

той слави поема тази инициатива,но колеги понякога много ме изнерва когато приказва и обижда волен сидеров,уж се пише за патриот а обжда сидеров,тоя слави немога даго разбера :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 28 Яну 2009, 1:04

Трябва да има защото вече се завъртяхме в затворен кръг
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 28 Яну 2009, 1:10

plradev написа:
///sashko написа:100% ДА :bgflag:

+1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 28 Яну 2009, 1:18

:yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Яну 2009, 1:20

файда няма.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Яну 2009, 1:22

Файда има да казваме файда няма, това казали българските умници.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Яну 2009, 1:27

:?: каза ли нещо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Яну 2009, 1:34

Написах това, което мисля, нищо лично, а че положението в България е такова, понеже много хора тъпчат на едно място и само завтарят, че нищо няма да стане. Ми, ОК, като нищо няма да стане, дай ти глас. Кажи как да го направим. Просветли ни. Ако не можеш остави нас глупците да се лутаме из мрака, нали ти няма да се мъчиш. Или викаш по добре е всички да се гледаме и да викаме - ФАЙДА НЯМА?!?!?!?! Или поне се обоснови, ти не си толкова възвишен, че да можеш да говориш без факти. Смешно и нелогично е. Дори да се обосновеш, като си толкова умен по-добре убий глупака с мълчание, дори няма да си загубиш времето да ни просветляваш.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Яну 2009, 1:43

тая тема знаеш сигурно колко пъти е обсъждана и тук и не само тук..не виждам смисъл да се повтаряме десетки пъти.Аз съм изморен психически и не вярвам поради не една и две,а милиони причини.И предложения нямам,не зависи от мен нищо,от тебе също надали много,но няма да си насаждам мнението,всеки си решава сам с глава на раменете си.Мисълта ми беше да не се нахвърляш толкова настървено,не съм син на Доган,нали разбираш...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Яну 2009, 1:50

SKISA написа:естествено ,че трябва да се смени и най-вече ако не са гласували повече от 40% от имащите право да се касират изборите.
а тва ,че тъпият дългуч е замесен само ме кара да не се меса....!!!

Да се абстрахираме, че е Слави, а да погледнем от добрата страна, а именно, че с такава подписка и след това с протести ще е далеч по-различно от колкото само с безсмислено псуване пред парламента, нали?

Защото така вече има черно на бяло някаква позиция, а не позицията "станишев педерас(т), дайте го на нас". Поне аз така го виждам. Знам ли?! :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 28 Яну 2009, 2:32

ДА :!:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Яну 2009, 3:05

Не мога да разбера що не харесвате дългия? Не че ми е любим ама има некой работи в които е много прав. За доста неща е бил прав и в миналото.

Иначе аз незнам точно какви са прдимствата на мажоритарните избори, чета тука някакви неща, ама ако има кой да обясни ще съм му благодарен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 28 Яну 2009, 3:37

Слави е лицемер. Говори против атака, кани на гости всички други партии освен атака, пък сега ги храни тях, как ни били ограбвали, а като доган разказваше за обръчите от фирми в неговото предаване, слави му лижеше гъза и сега прави някви такива инициативи за да си вдига ратинга. Да и аз съм за промяна на изборната система, особено това с изборния туризъм, ниската избирателна активност, допускането на антиконституционни партии на избори. На дали ще има някакъв ефект обаче, сигурен съм, че управляващите ще извъртят нещата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 28 Яну 2009, 4:05

Слави е пълен смешник! Това му е работата все пак :lol:
До скоро нямаше и образование, ако въобще има завършено.....
Липса на професионализъм при всички срещи с политици в предаването му преди избори. Показва пристрастие, заедно със дебилните му сценаристи взели се много на сериозно покрай него.
Да гласуваме за личности?! За кои по точно? Нима не се изреди сульо и пульо и какво? Тръгнал Слави да открива топлата вода :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата