Национален референдум
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
естествено ,че трябва да се смени и най-вече ако не са гласували повече от 40% от имащите право да се касират изборите.
а тва ,че тъпият дългуч е замесен само ме кара да не се меса....!!!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
той слави поема тази инициатива,но колеги понякога много ме изнерва когато приказва и обижда волен сидеров,уж се пише за патриот а обжда сидеров,тоя слави немога даго разбера 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
файда няма.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Написах това, което мисля, нищо лично, а че положението в България е такова, понеже много хора тъпчат на едно място и само завтарят, че нищо няма да стане. Ми, ОК, като нищо няма да стане, дай ти глас. Кажи как да го направим. Просветли ни. Ако не можеш остави нас глупците да се лутаме из мрака, нали ти няма да се мъчиш. Или викаш по добре е всички да се гледаме и да викаме - ФАЙДА НЯМА?!?!?!?! Или поне се обоснови, ти не си толкова възвишен, че да можеш да говориш без факти. Смешно и нелогично е. Дори да се обосновеш, като си толкова умен по-добре убий глупака с мълчание, дори няма да си загубиш времето да ни просветляваш.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bogat-Beden
-
-
тая тема знаеш сигурно колко пъти е обсъждана и тук и не само тук..не виждам смисъл да се повтаряме десетки пъти.Аз съм изморен психически и не вярвам поради не една и две,а милиони причини.И предложения нямам,не зависи от мен нищо,от тебе също надали много,но няма да си насаждам мнението,всеки си решава сам с глава на раменете си.Мисълта ми беше да не се нахвърляш толкова настървено,не съм син на Доган,нали разбираш...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SKISA написа:естествено ,че трябва да се смени и най-вече ако не са гласували повече от 40% от имащите право да се касират изборите.
Да се абстрахираме, че е Слави, а да погледнем от добрата страна, а именно, че с такава подписка и след това с протести ще е далеч по-различно от колкото само с безсмислено псуване пред парламента, нали?
Защото така вече има черно на бяло някаква позиция, а не позицията "станишев педерас(т), дайте го на нас". Поне аз така го виждам. Знам ли?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Слави е лицемер. Говори против атака, кани на гости всички други партии освен атака, пък сега ги храни тях, как ни били ограбвали, а като доган разказваше за обръчите от фирми в неговото предаване, слави му лижеше гъза и сега прави някви такива инициативи за да си вдига ратинга. Да и аз съм за промяна на изборната система, особено това с изборния туризъм, ниската избирателна активност, допускането на антиконституционни партии на избори. На дали ще има някакъв ефект обаче, сигурен съм, че управляващите ще извъртят нещата.
Слави е пълен смешник! Това му е работата все пак
До скоро нямаше и образование, ако въобще има завършено.....
Липса на професионализъм при всички срещи с политици в предаването му преди избори. Показва пристрастие, заедно със дебилните му сценаристи взели се много на сериозно покрай него.
Да гласуваме за личности?! За кои по точно? Нима не се изреди сульо и пульо и какво? Тръгнал Слави да открива топлата вода

До скоро нямаше и образование, ако въобще има завършено.....
Липса на професионализъм при всички срещи с политици в предаването му преди избори. Показва пристрастие, заедно със дебилните му сценаристи взели се много на сериозно покрай него.
Да гласуваме за личности?! За кои по точно? Нима не се изреди сульо и пульо и какво? Тръгнал Слави да открива топлата вода

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4