Една история..
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
klisky написа:Защо ми идва акъла толкос късно ся кат са замисля прди няма и час зако пуснах тъпата тема.... пуснах я ко да прая шоу да става
Братле почти всеки е ял дървото на любуфта и не е чак толкова страшно да ти кажа:) Ше гледаш да се влюбваш в свестни мацки, к**ва е само за ебане

Я кажи сега ква Бима караш

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
ja написа:klisky написа:Защо ми идва акъла толкос късно ся кат са замисля прди няма и час зако пуснах тъпата тема.... пуснах я ко да прая шоу да става
Братле почти всеки е ял дървото на любуфта и не е чак толкова страшно да ти кажа:) Ше гледаш да се влюбваш в свестни мацки, к**ва е само за ебане
Я кажи сега ква Бима караш
Ше пусна снимки скоро да видите..

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
acer написа:Майната им... Тъпото, е че имам уж наистина свястна приятелка, ама сега ме подгони една параноя и ми идва да я зарежа, ще ставам бройкаджия...

нема такъв коментар

add1cted написа:Я вземете преименувайте форума на www.melodramapower-bg.net
И там искат регистрация...

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ей, какво стана с този форум ? Много раздели много чудо ...Направо го обърнахме на изповеди ... Абе колеги, я се стягайте и смело напред...Може да е за добро .Гаранция ще забършем нещо ново за 14-ти февруари ... А аз тази година май от доста години насам като никога ще празнувам другият празник Трифон зарезан просто защото ще съм сам -хе ,хе -даже и рима има ...
Живота продължава... Излезле утре навън и погледнете слънцето да видите колко готино пече, затворете за миг очи , оставете се на слънчевите лъчи да ви поздравят- да ви докоснат по кожата .... Оставете се на топлината им , нека се разлее да е усетите в сърцето си , да стопли душата ви и се усмихнете .Повярвайте ми когато времето навън е слънчево и вие ще се почуствате по-добре ....
)
Живота продължава... Излезле утре навън и погледнете слънцето да видите колко готино пече, затворете за миг очи , оставете се на слънчевите лъчи да ви поздравят- да ви докоснат по кожата .... Оставете се на топлината им , нека се разлее да е усетите в сърцето си , да стопли душата ви и се усмихнете .Повярвайте ми когато времето навън е слънчево и вие ще се почуствате по-добре ....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
sineok_pi4_ написа:Ей, какво стана с този форум ? Много раздели много чудо ...Направо го обърнахме на изповеди ... Абе колеги, я се стягайте и смело напред...Може да е за добро .Гаранция ще забършем нещо ново за 14-ти февруари ... А аз тази година май от доста години насам като никога ще празнувам другият празник Трифон зарезан просто защото ще съм сам -хе ,хе -даже и рима има ...
Живота продължава... Излезле утре навън и погледнете слънцето да видите колко готино пече, затворете за миг очи , оставете се на слънчевите лъчи да ви поздравят- да ви докоснат по кожата .... Оставете се на топлината им , нека се разлее да е усетите в сърцето си , да стопли душата ви и се усмихнете .Повярвайте ми когато времето навън е слънчево и вие ще се почуствате по-добре ....)
Василе зимай си лягай стига писа у форума

А на колегата автор само ще кажа че си има друг подфорум за такива истории и той се казва СТРАХОТНИ ИСТОРИИ

аххах е поне като пускате такива теми давайте развръзката, че тя е най-интересна
остави ли я да се обяснява, кво се опита да ти обесни ти отреза ли я лошо и те така
остави ли я да се обяснява, кво се опита да ти обесни ти отреза ли я лошо и те така

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
acer написа:Майната им... Тъпото, е че имам уж наистина свястна приятелка, ама сега ме подгони една параноя и ми идва да я зарежа, ще ставам бройкаджия...
Въх ... и мен ме подгони същата параноя... бях на косъм тая вечер да стана бройкаджия заради тая параноя

П.С. Колеги , не им се карайте на момчетата , че споделят с нас

П.С.2 Към автора... щом толкова бързо ти олекна... значи не е било нищо сериозно

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Като се прибрах довърших
аз без да искам го врътнах да са такоам.. иначе да наистина обърках раздела мислех да пиша в страхотни истории.. ама тази не е страхотна
развръзката е ,че неща да виждам нищо свързано с нея обеснявами са там нам си ко казах ,че ама никак ама никак не ми дреме вече и "Пътя ,чантата и за ляб ! " и се пак пардон но написах цялата история в тоя форум щото знам че и ше ме поухрани тос ония и ше са посмея доста
ей тей междудругото просто.. тая параноя май е заразна

ей тей междудругото просто.. тая параноя май е заразна

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3