Една история..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Яну 2009, 17:54

klisky написа:Защо ми идва акъла толкос късно ся кат са замисля прди няма и час зако пуснах тъпата тема.. :lol: .. пуснах я ко да прая шоу да става :winky:

Братле почти всеки е ял дървото на любуфта и не е чак толкова страшно да ти кажа:) Ше гледаш да се влюбваш в свестни мацки, к**ва е само за ебане :)

Я кажи сега ква Бима караш :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 29 Яну 2009, 17:57

Батка, що се занимаваш с 15 годишни :lol:
Ако е на повече напиши й един SMS, че има нужда от помощ :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Яну 2009, 17:59

klisky написа:Защо ми идва акъла толкос късно ся кат са замисля прди няма и час зако пуснах тъпата тема.. :lol: .. пуснах я ко да прая шоу да става :winky:

Нищо, важното е че за час си се осъзнал, похвално....някои цял живот не могат :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 29 Яну 2009, 18:07

ja написа:

Братле почти всеки е ял дървото на любуфта и не е чак толкова страшно да ти кажа:) Ше гледаш да се влюбваш в свестни мацки, к**ва е само за ебане :)

Я кажи сега ква Бима караш :)

Ше пусна снимки скоро да видите.. :D Още ся бих пуснал ама са на стария комп пак той неше да са пуска.. да го е*а :( ша и спретна една фотосесиика. Тая тема май тряяше да е една простотия не една история :roll: мерсаж за отговорите се пак :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Яну 2009, 18:24

Майната им... Тъпото, е че имам уж наистина свястна приятелка, ама сега ме подгони една параноя и ми идва да я зарежа, ще ставам бройкаджия... :twisted:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 29 Яну 2009, 19:06

acer написа:Майната им... Тъпото, е че имам уж наистина свястна приятелка, ама сега ме подгони една параноя и ми идва да я зарежа, ще ставам бройкаджия... :twisted:

:lol: :lol: :lol:

нема такъв коментар :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 29 Яну 2009, 19:10

Я вземете преименувайте форума на www.melodramapower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 29 Яну 2009, 19:45

:owned:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 29 Яну 2009, 19:48

add1cted написа:Я вземете преименувайте форума на www.melodramapower-bg.net

И там искат регистрация... :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 30 Яну 2009, 3:34

Ей, какво стана с този форум ? Много раздели много чудо ...Направо го обърнахме на изповеди ... Абе колеги, я се стягайте и смело напред...Може да е за добро .Гаранция ще забършем нещо ново за 14-ти февруари ... А аз тази година май от доста години насам като никога ще празнувам другият празник Трифон зарезан просто защото ще съм сам -хе ,хе -даже и рима има ...
Живота продължава... Излезле утре навън и погледнете слънцето да видите колко готино пече, затворете за миг очи , оставете се на слънчевите лъчи да ви поздравят- да ви докоснат по кожата .... Оставете се на топлината им , нека се разлее да е усетите в сърцето си , да стопли душата ви и се усмихнете .Повярвайте ми когато времето навън е слънчево и вие ще се почуствате по-добре .... :))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Яну 2009, 3:51

sineok_pi4_ написа:Ей, какво стана с този форум ? Много раздели много чудо ...Направо го обърнахме на изповеди ... Абе колеги, я се стягайте и смело напред...Може да е за добро .Гаранция ще забършем нещо ново за 14-ти февруари ... А аз тази година май от доста години насам като никога ще празнувам другият празник Трифон зарезан просто защото ще съм сам -хе ,хе -даже и рима има ...
Живота продължава... Излезле утре навън и погледнете слънцето да видите колко готино пече, затворете за миг очи , оставете се на слънчевите лъчи да ви поздравят- да ви докоснат по кожата .... Оставете се на топлината им , нека се разлее да е усетите в сърцето си , да стопли душата ви и се усмихнете .Повярвайте ми когато времето навън е слънчево и вие ще се почуствате по-добре .... :))

Василе зимай си лягай стига писа у форума ИзображениеИзображениеИзображение

А на колегата автор само ще кажа че си има друг подфорум за такива истории и той се казва СТРАХОТНИ ИСТОРИИ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 30 Яну 2009, 4:31

аххах е поне като пускате такива теми давайте развръзката, че тя е най-интересна
остави ли я да се обяснява, кво се опита да ти обесни ти отреза ли я лошо и те така ;)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Яну 2009, 5:12

acer написа:Майната им... Тъпото, е че имам уж наистина свястна приятелка, ама сега ме подгони една параноя и ми идва да я зарежа, ще ставам бройкаджия... :twisted:

Въх ... и мен ме подгони същата параноя... бях на косъм тая вечер да стана бройкаджия заради тая параноя :lol: :lol: :uups: :shock: :shock: :shock:
П.С. Колеги , не им се карайте на момчетата , че споделят с нас :winky: Доста олеква като споделиш с някой , било то и автомобилен форум , така че нека ги подкрепяме , вместо да ги плюем защо са пуснали в тоя форум такава тема и т.н. :winky:
П.С.2 Към автора... щом толкова бързо ти олекна... значи не е било нищо сериозно :D Свиркай си с Бимата и да ти свиркат в Бимата вече :winky:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 30 Яну 2009, 5:38

Мен ми е интересно дали си довърши НФС-то :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 30 Яну 2009, 10:12

Като се прибрах довърших 8) аз без да искам го врътнах да са такоам.. иначе да наистина обърках раздела мислех да пиша в страхотни истории.. ама тази не е страхотна :D развръзката е ,че неща да виждам нищо свързано с нея обеснявами са там нам си ко казах ,че ама никак ама никак не ми дреме вече и "Пътя ,чантата и за ляб ! " и се пак пардон но написах цялата история в тоя форум щото знам че и ше ме поухрани тос ония и ше са посмея доста 8)
ей тей междудругото просто.. тая параноя май е заразна :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата