Проблем с инсталиране на Windows XP на лаптоп Asus F80Q
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
!!Asen_X написа:Вариантите са:
1. Отиваш в произволно избран торент тракер. Пускаш търсене за Windows XP и в инфото на торентите четеш коя от версиите е с вградени SATA драйвери.
По-скоро пуснатите релиизи са не само с вградени в инсталацията SATA драйвери, но и с импортнат СП3 така че ето ти още една основателна причина да си го изтеглиш![]()
2. Ако случайно имаш флопи - Дърпаш само драйверите за SATA и ги мяташ на една дискета. В началото на инсталацията на уиндоуса докато копира другите драйвери блъскаш F2 за да зареди тия за САТА-та от флопито.
Няма вариант да инсталираш уиндоус на "Compatibility" и след инсталацията да го обърнеш или да търсиш драйвъри. Вярвай ми - опитвал съм многократноИли при инсталацията трябва да си ги намери, или ще си седиш на "Compatibility".

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
дривери
Колега как ти насича звук-а на винамп-а(мп3) или на филмите или вообще иначе всички драивери за твоя модел за ХР ги има на сайта на асус ето ти линк и малко снимки за какво иде реч
Линк за DRIVERS - ASUS F80Q
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
Линк за UAA
http://drivers.softpedia.com/progDownlo ... 42031.html
Линк за DRIVERS - ASUS F80Q
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
Линк за UAA
http://drivers.softpedia.com/progDownlo ... 42031.html
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
!!Asen_X написа:Вариантите са:
1. Отиваш в произволно избран торент тракер. Пускаш търсене за Windows XP и в инфото на торентите четеш коя от версиите е с вградени SATA драйвери.
По-скоро пуснатите релиизи са не само с вградени в инсталацията SATA драйвери, но и с импортнат СП3 така че ето ти още една основателна причина да си го изтеглиш![]()
2. Ако случайно имаш флопи - Дърпаш само драйверите за SATA и ги мяташ на една дискета. В началото на инсталацията на уиндоуса докато копира другите драйвери блъскаш F2 за да зареди тия за САТА-та от флопито.
Няма вариант да инсталираш уиндоус на "Compatibility" и след инсталацията да го обърнеш или да търсиш драйвъри. Вярвай ми - опитвал съм многократноИли при инсталацията трябва да си ги намери, или ще си седиш на "Compatibility".
Точно така си е..! Или с програмата nlite си вграшдаш драйверите в въпросня релиийз...!

E уж това направих от време на време пак секне малко... и скороста на хардовете е меко казано доста бавнваvesko06 написа:!!Asen_X написа:Вариантите са:
Точно така си е..! Или с програмата nlite си вграшдаш драйверите в въпросня релиийз...!Аз за тфа моя лаптоп го взем Free Dos..!

Лаптопа беше на фри дос

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
ами колега, за какво ти е това XP, честно? според специалистите и то е отмираща мода, като атмосферните двигатели...вистата не е толкова лоша като и свикнеш на шарениите...
аз имам asus X80LE и админите като го купувах ми се смяха като питах за XP...

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
заради програмите, които ще трябва да пускаkubica написа:ами колега, за какво ти е това XP, честно? според специалистите и то е отмираща мода, като атмосферните двигатели...вистата не е толкова лоша като и свикнеш на шарениите...

е настолен компютър няма как да се ползва в колата да речем.00Cool написа:колега аз след около 20 часа мъки със моя АЦЕР да му пусна ХП вместо ВИСТА се отказах и си взех отеделен настолен компютър.......
Моят проблем не е пускането на XP а в това, че няма някакъв си драйвер за някво AHCI и SATA и нещо такова...

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Колега потърси си ХП с вградена SATA подръжка, някаде из замундата има
Или си свали САТА драивери и в на4алото при инсталация на ХП-то пита да натисне6 ф6 или ф2 (забравил съм) за инсталиране на РАИД или сата драивери.
Поздрави!

Или си свали САТА драивери и в на4алото при инсталация на ХП-то пита да натисне6 ф6 или ф2 (забравил съм) за инсталиране на РАИД или сата драивери.
Поздрави!
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2