Тея китайци са ми вече противни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Фев 2009, 0:41

По грозни коли не бях виждала :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 01 Фев 2009, 4:47

Аз даже и в България съм виждал едно където много прилича на X5 :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 01 Фев 2009, 5:15

Хм, всички казвате че никой нямало да си купи такава кола ,но нека цената и е примерно 15-20 000 лв. в сравнено с оригиналите, който са по 100- 120 000 лв. да видите как всичко живо ще се юрне да купува като най- напред на опашката ще бъдат бакшишите... То и без това заради тези бакшиши Дачия-та държи първенството по най-продаван автомобил за миналата година ....Тъй че за всеки влак си има пътници -аз това ще ви кажа ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 01 Фев 2009, 9:37

LizarD написа:Те се опитаха BMW срещу некви келеши къде копирали от X5, но изгубили делото, защото се в държавата на нарушителите :evil:

Ето го въпросния модел.. http://lh6.ggpht.com/_F1PLQcWKNuk/RkPNo ... 070027.JPG

Колега по повод на това дето БМВ срещу тия дето копираха Х5. Делото го спечели БМВ доколкото си спомням. Китайците бяха осъдени да платят сериозно обезщетения и да унищожат въпросните автомобили. Въпросното дело тръгна понеже китаиците имаха наглостта да почнат да внасят тия копия на Х5 в ЕС и даже да се опитват да ги продават в Германия.
Изображение

Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 01 Фев 2009, 10:24

Абе,кво се чудите? Кой знае колко меламин са изяли и сега ги тресе и простеят! :conf:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Потребител
Аватар

Мнение от Mladen4o1 » 01 Фев 2009, 10:40

тия са пълни олигофрени за мене :X

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 01 Фев 2009, 11:51

ууууууууууууууууууууууу...
Не ги е страм :evil: :evil: :evil:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 01 Фев 2009, 12:03

\MITETO\ DSB написа:Копират и какво никога ама никога няма да се научат да правят автомобили.Оставете ги да правят каквото си искат аз никога няма да си купя някоя от тези коли защото нищо не става от тях.Гледдал съм им тесовете за сигорност и са пълна трагедия.

Колкото и да е гадно - ще се научат да правят и коли...
Вярно е, че сегашните за нищо не стават, но Ратола не са фалирали - явно дори и сега има купувачи...
Но има и нещо друго - когато почнат да правят колите както трябва, те няма да са по 20-30х.лв...
Лошото според мен е погазването на всякакви норми за авторско право и конструктивни разработки... Когато не си плащал за иновативната дейност, а директно си откраднал изделието, то цената му може да е по-ниска....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 01 Фев 2009, 12:51

DroW написа:
LizarD написа:Те се опитаха BMW срещу некви келеши къде копирали от X5, но изгубили делото, защото се в държавата на нарушителите :evil:

Колега по повод на това дето БМВ срещу тия дето копираха Х5. Делото го спечели БМВ доколкото си спомням. Китайците бяха осъдени да платят сериозно обезщетения и да унищожат въпросните автомобили. Въпросното дело тръгна понеже китаиците имаха наглостта да почнат да внасят тия копия на Х5 в ЕС и даже да се опитват да ги продават в Германия.

колега....в греяка си...загубихме делото :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Фев 2009, 13:11

mitak_88 написа:
DroW написа:

колега....в греяка си...загубихме делото :(

Делото е спечелено от части - забранена е продажбата на копието в Германия :idea:
А тва с копирането си е наследство от комунизма - спомнете си какво копиране падаше (е падало) тогава...Според мен обаче тва е ДОБРЕ :idea: Даже ще се радвам още повече да се разшири пазара на такива автомобили . Мамка му , не е нормално една 2литрова 3ка със екстрите да стига 70 000 :shock: Ами Х3ка , 3литров дизел със малко шукариики 100 000 - еми пък АДСКИ скъпо е ! Дано стане като със имотите - искуствено се насраха със цените и сега си сърбат попарата . Още 2007 докато се прибирах от работа в Дъблин , гледах обяви за продаване на къщи - ами двуетажна къща ,около 80 квадрата , във широк център , вървеше към 600 000 евро , а нормална къща за българските стандарти (3 етажа) във по-хубав квартал 1-1,5 млн ... Същото като с колите - омазват се .
Дано като повишат мало качеството , китайците (което със сигурност ше стане) наще любими немци , се сетят да нормализират , шибаните си цени (2 зонов климатроник 3-4 хилки) .
А за качеството - убеден съм , че ако комунягите сметнат за необходимо ще направят , не по-лоши коли от италианците да речем - все пак те изтелват ракети в космоса :idea: Но просто колите им за пазар богат колкото и нашия - нормалния китаец едва ли има 90 000 за голям седан ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 01 Фев 2009, 13:41

Като се позамисля съм съгласен с колегата от горе :) . Нека малко тия от Германия да се сетят да намалят цените. Ама то не може и чак толко много все пак BMW, MERcedes,audi, харчат милиони на ден за development , по този начин китаиците спестяват доста разходи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 01 Фев 2009, 13:44

мале верно ли има кой да ги купува тези :puke: :puke: :puke: :ahah: :ahah:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 01 Фев 2009, 13:56

Пилев написа:Като се позамисля съм съгласен с колегата от горе :) . Нека малко тия от Германия да се сетят да намалят цените. Ама то не може и чак толко много все пак BMW, MERcedes,audi, харчат милиони на ден за development , по този начин китаиците спестяват доста разходи.

да де ама те неги харчат само за дизайн също така го има и момента с безопастност :winky: влез в youtube и виж краш тестове на тия китайски консерви и ще разбереш защо струват по 15000 лв. Ако се блъсне в смарт тая китайска Х5ца ще стане на попара

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 01 Фев 2009, 14:04

Заводско си излизат със шукар тунинг ве :lol:
http://www.thetycho.com/galleries/geely_gt_3.jpg
За тоя модел ако са по умни може да пуснат една тема в "Масови покупки" за стопове от е38 и още по-евтни ше им излезе :lol:
http://www.thetycho.com/galleries/geely_hq_2.jpg
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 01 Фев 2009, 15:01

TUZara` написа:Ф8 е предница на ЦЛ,таван от новата тигра кабрио та и стоповете от нея :lol:

тамън това да пиша...но задницата по-скоро е астра кабрио ;)
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата