Рекламните табели под номера?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Фев 2009, 14:31

Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 01 Фев 2009, 14:34

Единични броики не се правят никъде ..минимума е 100 броя
ето и тема ако искате да си вземете такива на клуба ...срока за събиране е до 06.02.2009 от там на там нз кога ще се събират наново
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 07#1365407

Иво и аз това се чудя ....аз на е39та имах на задния джам и си бях супер горд с това ...
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 01 Фев 2009, 14:41

Аз имам лепенки на форума, ма не съм от е60 нагоре ами от е60 наравно :lol: :lol:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 01 Фев 2009, 14:54

bum_bum написа:Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е :)

Да! :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 01 Фев 2009, 15:59

aygofan написа:
bum_bum написа:Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е :)

Да! :confused:

Да бе и аз съм се чудил да му се невиди ... Все е30-ки и е36-ци съм виждал с лепенки ? :help:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 01 Фев 2009, 17:26

E, ти пък, срамно... На по-скъпите и лъскави коли, според мен собствениците си мислят, че ще се загрози колата... и аз не харесвам никви лепенки, стикери, изобщо всякакви неща, слагани допълнително отвън по купето... И доста се чудех дали да си лепна стикер на мойта. Е, сложих естествено ;) Ако зависеше само от мен и на една Е90-ката бих лепнала, ама...
А Абсикса ако си сложи стикери на форума... Е тогава сигурно ще изгърмят сървърите от посещаемост ;) Ма май ще си останем с Е30/36 основните рекламните лица. Коли де :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 01 Фев 2009, 17:48

Пробвай с черен спрей или смени рамките ако може някак. :D
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 01 Фев 2009, 18:11

Сигорно защото при Е30 и Е36 ентусиазма е по голям :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Фев 2009, 18:20

Apassionata написа:

E, ти пък, срамно... На по-скъпите и лъскави коли, според мен собствениците си мислят, че ще се загрози колата...

По-скоро собствениците на тези автомобили не знаят за съществуването на този форум ;)
Аз бих си сложила от тези под номера дето седи. И на стъклото бих лепнала ;) стига да намеря...
Не знам що снетнахте за срамно някой да си лепне стикер примерно с е90. Или може би...само аз не виждам нищо срамно и лошо в това :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 01 Фев 2009, 19:44

аз не е66цата съм махнал абсолютно всички лепенки - тия на камор от номерата тая отзад 750ли - а бе всички възможно ако можеш дори и за застраховката нямаше да лепа ама не става --- ПРОСТО МРАЗЯ ЛЕПЕНКИ ПО КОЛАТА - бих махнал и тия на БМВ но не става :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Фев 2009, 20:36

срамно е да си съпричастен с келешлъка,който цари тука
Последна промяна павката на 02 Фев 2009, 0:42, променена общо 1 път

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Фев 2009, 23:43

павката написа:срамно е да си съпричастен с кешелъка,който цари тука

Най-точно казано :idea:
:bowdown:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Фев 2009, 0:05

((:BuKcu:)) написа:По-скоро собствениците на тези автомобили не знаят за съществуването на този форум ;)
Аз бих си сложила от тези под номера дето седи. И на стъклото бих лепнала ;) стига да намеря...
Не знам що снетнахте за срамно някой да си лепне стикер примерно с е90. Или може би...само аз не виждам нищо срамно и лошо в това :shock:

Може би е точно това...

asasin18 написа:аз не е66цата съм махнал абсолютно всички лепенки - тия на камор от номерата тая отзад 750ли - а бе всички възможно ако можеш дори и за застраховката нямаше да лепа ама не става --- ПРОСТО МРАЗЯ ЛЕПЕНКИ ПО КОЛАТА - бих махнал и тия на БМВ но не става :winky:

Имам познат - така ги замазва с кит, че после нищо не личи, не можеш да разбереш къде е била емблемата :winky:

Какво е кешелък :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 02 Фев 2009, 0:16

///MapTo написа:

Най-точно казано :idea:
:bowdown:

не съм съгласен - смятам, че хората, които карат от "Е60 нагоре", са заслужили (изкарали пари) по някакъв начин и за да се поддържа този начин на живот - трябва да се работи!!! (Аз карам от "Е 60 надолу") Дали ще се ходи по "командировки" или ще се работи по телефона или ще се ходи по срещи и т.н. все тая, но трябва да се работи. Който работи няма много време да се занимава с форума или поне не му е само форума насърце. С това не искам да кажа по никакъв начин, че който има стикер на форума е безделник или, че има по-малко ангажименти, но смятам, че за да се занимаваш с нещо - каквото и да е то - то трябва да отделяш време за него, а ако са ти се струпали на главата хиляди други работи, от които зависи социалния ти статус и преживяването на семейството ти - едно от последните неща за които се сещаш е лепенката на задния джам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Фев 2009, 0:46

оправих грешката,че с тая мозила ситни буквите :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата