Рекламните табели под номера?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Единични броики не се правят никъде ..минимума е 100 броя
ето и тема ако искате да си вземете такива на клуба ...срока за събиране е до 06.02.2009 от там на там нз кога ще се събират наново
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 07#1365407
Иво и аз това се чудя ....аз на е39та имах на задния джам и си бях супер горд с това ...
ето и тема ако искате да си вземете такива на клуба ...срока за събиране е до 06.02.2009 от там на там нз кога ще се събират наново
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 07#1365407
Иво и аз това се чудя ....аз на е39та имах на задния джам и си бях супер горд с това ...

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Аз имам лепенки на форума, ма не съм от е60 нагоре ами от е60 наравно

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
bum_bum написа:Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е
E, ти пък, срамно... На по-скъпите и лъскави коли, според мен собствениците си мислят, че ще се загрози колата... и аз не харесвам никви лепенки, стикери, изобщо всякакви неща, слагани допълнително отвън по купето... И доста се чудех дали да си лепна стикер на мойта. Е, сложих естествено

А Абсикса ако си сложи стикери на форума... Е тогава сигурно ще изгърмят сървърите от посещаемост

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
bum_bum написа:Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е
Сигорно защото при Е30 и Е36 ентусиазма е по голям

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Apassionata написа:bum_bum написа:Чудно ми е защо само сравнително евтините бмв- та имат лепенки на форума. Много рядко ще се види от е60 нагоре с лепенки.. нещо срамно ли е
E, ти пък, срамно... На по-скъпите и лъскави коли, според мен собствениците си мислят, че ще се загрози колата...
По-скоро собствениците на тези автомобили не знаят за съществуването на този форум

Аз бих си сложила от тези под номера дето седи. И на стъклото бих лепнала

Не знам що снетнахте за срамно някой да си лепне стикер примерно с е90. Или може би...само аз не виждам нищо срамно и лошо в това

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
аз не е66цата съм махнал абсолютно всички лепенки - тия на камор от номерата тая отзад 750ли - а бе всички възможно ако можеш дори и за застраховката нямаше да лепа ама не става --- ПРОСТО МРАЗЯ ЛЕПЕНКИ ПО КОЛАТА - бих махнал и тия на БМВ но не става 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
((:BuKcu:)) написа:По-скоро собствениците на тези автомобили не знаят за съществуването на този форум ;)
Аз бих си сложила от тези под номера дето седи. И на стъклото бих лепналастига да намеря...
Не знам що снетнахте за срамно някой да си лепне стикер примерно с е90. Или може би...само аз не виждам нищо срамно и лошо в това
Може би е точно това...
asasin18 написа:аз не е66цата съм махнал абсолютно всички лепенки - тия на камор от номерата тая отзад 750ли - а бе всички възможно ако можеш дори и за застраховката нямаше да лепа ама не става --- ПРОСТО МРАЗЯ ЛЕПЕНКИ ПО КОЛАТА - бих махнал и тия на БМВ но не става
Имам познат - така ги замазва с кит, че после нищо не личи, не можеш да разбереш къде е била емблемата

павката написа:срамно е да си съпричастен с кешелъка,който цари тука
Какво е кешелък

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
///MapTo написа:павката написа:срамно е да си съпричастен с кешелъка,който цари тука
Най-точно казано![]()
не съм съгласен - смятам, че хората, които карат от "Е60 нагоре", са заслужили (изкарали пари) по някакъв начин и за да се поддържа този начин на живот - трябва да се работи!!! (Аз карам от "Е 60 надолу") Дали ще се ходи по "командировки" или ще се работи по телефона или ще се ходи по срещи и т.н. все тая, но трябва да се работи. Който работи няма много време да се занимава с форума или поне не му е само форума насърце. С това не искам да кажа по никакъв начин, че който има стикер на форума е безделник или, че има по-малко ангажименти, но смятам, че за да се занимаваш с нещо - каквото и да е то - то трябва да отделяш време за него, а ако са ти се струпали на главата хиляди други работи, от които зависи социалния ти статус и преживяването на семейството ти - едно от последните неща за които се сещаш е лепенката на задния джам...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3