Мъж закла децата си, подпали къщата си и избяга
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Ужас
Този ИЗРОД .... каквото и да му се направи няма да се върнат децата...
Лека им пръст..и дано пострадалите да се оправят бързо.
Накъде отива този свят

Този ИЗРОД .... каквото и да му се направи няма да се върнат децата...

Лека им пръст..и дано пострадалите да се оправят бързо.
Накъде отива този свят

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ето това е положителната новина:
Разкрит е убиецът на крави в Брезник
А иначе ни чалгата, ни алкохолът, ни ценностите са виновни...
От стрес изтрещява народът. Също като в щатите, Русия... Не виждам някаква разлика с масовите стрелби в училища, серийните убийци и т.н.
Според изследванията между 1/4 и 1/3 от населението на България има психологични проблеми. Така, че мисля си, че тези явления ще стават все по-чести и по-чести.
Разкрит е убиецът на крави в Брезник

А иначе ни чалгата, ни алкохолът, ни ценностите са виновни...
От стрес изтрещява народът. Също като в щатите, Русия... Не виждам някаква разлика с масовите стрелби в училища, серийните убийци и т.н.
Според изследванията между 1/4 и 1/3 от населението на България има психологични проблеми. Така, че мисля си, че тези явления ще стават все по-чести и по-чести.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Много си прав колега...понеже вече е демокрация и тия ненормалници не могат да ги вкарват вече насила в лудницата и съответно да ги тъпчат с хапчета... Все по зле ще става...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Бати като четох и настръхнах, как може да си заколиш децата, леле има турбо ненормалници.
Бах ти и Ужаса!!!!!!
П.П Тоя ако е бил освидетелстван, държавата ни е виновна на 100% и тряя си понесе отговорноста за тва. Лично съм имал проблеми с ненормална, и е бати малоумните и тъпи закони имаме!!!
Бах ти и Ужаса!!!!!!
П.П Тоя ако е бил освидетелстван, държавата ни е виновна на 100% и тряя си понесе отговорноста за тва. Лично съм имал проблеми с ненормална, и е бати малоумните и тъпи закони имаме!!!
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Новината е ужасяваща... и покъртителна...
Хората наистина са почнали повсеместно да перколясват...
П.П.
в квартала в които живея (лозенец) един от най-големите джамбази има свидетелство за невменяемост и куките не могат да му направят нищо дори да го хванат по "гащи" както се казва. Иначе съм сигурен че в тоя квартал има нерегламентирана лудница...
Хората наистина са почнали повсеместно да перколясват...
П.П.
в квартала в които живея (лозенец) един от най-големите джамбази има свидетелство за невменяемост и куките не могат да му направят нищо дори да го хванат по "гащи" както се казва. Иначе съм сигурен че в тоя квартал има нерегламентирана лудница...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е те и златко -баретата гонат,тоя -подпалвача гонат ,таки гонат....!!! се некой ше стигнат....
луди сме -луди!!!!
луди сме -луди!!!!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добре де, защо махнаха смъртната присъда 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз пък съм вижда. с.едното- циганин бие ама ПыЕБИВА циганка на у.ица тупаницил шама,ил псувни оная вика та се кине: "Помощ помощ убиха ме помощ!" спи,а пат,у.ка - бе.ецници почват да го в.аачт към ко.ата манга.ката се нахвъ,.я на по.ицаите и вика- остави ми мъжо бе! къде го водите- той е невинен нищо ви не е нап,ави.л
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
3
незнам що за животно трябва да си за да си убиеш децата за такива хора единствено смъртна присъда всичко друго ще е компромис за такъв човек макарче дечицата няма даги върне нищо
мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
alexsch написа:аз пък съм вижда. с.едното- циганин бие ама ПыЕБИВА циганка на у.ица тупаницил шама,ил псувни оная вика та се кине: "Помощ помощ убиха ме помощ!" спи,а пат,у.ка - бе.ецници почват да го в.аачт към ко.ата манга.ката се нахвъ,.я на по.ицаите и вика- остави ми мъжо бе! къде го водите- той е невинен нищо ви не е нап,ави.л

А относно случая с тоя изруд...в темата с отвлечения автобус го казах,тук ще го повторя..: народа тотално полуде !!!

74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5