ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Фев 2009, 17:53

Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!

Мда.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 05 Фев 2009, 18:26

Естествено, че е прав. Нали и той е в България :!:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Фев 2009, 18:28

acho.rs написа:
spower написа:мангалите майната им , ама как може да говори тоя тиквеник за пенсионерите, който толкова години са си плащали редовно данъците и са построили голяма част от страната ни/заводи , пътища , язовири,....и мн др./ а той като е толкова качествен кадър да вземе и да въведе ред и чистота в община София при положение , че е най-богатата община в Бг, а не само да хленчи, кой му е виновен , като последната простотия беше табелата на бул.Цар Борис , че общината се извинява за състоянието на булеварда, но отговорност трябва да се търси от Национална агенция пътна инфраструкрура :shock: за обект в границата на общината... http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1270821 пък и то си е ясно мутра на власт с цел грабеж...

Защото 90% от пенсионерите са посмъртно абонирани за БКПето , умишлено не казвам новото им име , след април 1990 - БСП . По този начин те спъват развитието на страната , защото си мислят ,че света се върти около тва да има какво да ядеш и ебеш - това е ценностната им система , наложена от комунистите :idea: Това не омаловажава огромния труд,който те са вложили в БГ ... но има едно НО - със стари к**ва ново кабере се не прави .
Има и стари хора от които можеш много да научиш , но те са на изчезване :(
Изказването обаче ще бъде изпозвано от правителството и очаквам медиина бомба - -5% на изборите си гарантира Бойко - ма така да си политик , трябва да си мериш всяка една дума :evil:

И пенсионерите и нашите родители са приели комунизма и са го развивали 40 години, за това донякъде са виновни, а сега гласуват за БСП-то пак поради същата причина, поради която навремето са градили комунизъма. Порблема обаче е че пенсионерите са много наивни, нещо за което няма как да им се сърдим...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 05 Фев 2009, 18:56

Bogat-Beden написа:не е много далече мига в който самия Б.Б ще е в пенсионна или предпенсионна възраст :mhihi: ,така че да не ги закача..За мангалите ясно,ама що се отнася до българите с незнайно защо турско самосъзнание-поне редовите такива са доста чисти и работливи свестни хора :)

Първо: Б.Б. дори и след като се пенсионира, повярвай ми, едва ли ще се издържа само със пенсията си.. така, че него не го мисли.

Второ: Според мен Б.Б. имаше предвид не българските турци, които живеят и работят честно тук, а онези хиляди "български" турци, които живеят в Турция и като наближат избори се сещат, че имат български паспорт и биват извозвани до избирателните урни и гласуват за които им кажат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Фев 2009, 19:41

Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
Циганите са 99, 9 измамници
Пенсионерите са гладни а гласуват пак да гладуват
Държавата се управлява със шуробаджанашки методи , наши и ваши от 9 коляно политици и депутати , готови да се продадат за 100лв
Медиите са подвластни на политиците и готови да съсипят всеки човек под команда.
Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .
Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?
Бойко е единствения ни шанс. Какъвто и да е , но е РАЗЛИЧЕН .
Лудили сте бе хора ...Отворете си очите . Тези, горните ,светци ли са ??????

п.п. Единствено разбирам хората облажили се от татко и чичо от властта.Откраднали ддс , фондове и т.н.
Всичко друго е сляпо , заблудено и с дървена глава ...
Пък вижте и съседните теми ...
Пък и прочетете малко история ....
Генотип ...и други неща

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 05 Фев 2009, 19:45

[quote="klintan66"][/quote]
100% си прав бате.... :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 05 Фев 2009, 19:46

a ако може да ме осветлиш Герб с кой управляват? Дрънканици са това Бойко е спасението... та нали всички са вързани! Царчето, Доганчо, Станишев и Бойко...каквото и да си говорят си е за медийното пространство, отзад парите те си ги делят...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 05 Фев 2009, 19:51

Колеги, какво ще правим...изборите наближават,.... :twisted:

п.с.След по-малко от месец ще живея в Кипър....та по-скоро питането ми е хипотетично... :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 05 Фев 2009, 19:53

vectra написа:a ако може да ме осветлиш Герб с кой управляват? Дрънканици са това Бойко е спасението... та нали всички са вързани! Царчето, Доганчо, Станишев и Бойко...каквото и да си говорят си е за медийното пространство, отзад парите те си ги делят...

Колега нямам грам намерение да споря .
Всеки си има глава на раменете а за какво я ползва си е негова работа .
И все пак от твоето мнение излиза че Бойко ни управлява ....
Управлява ни тройна а не четворна коалиция ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-0-

Мнение от White 1913 Power » 05 Фев 2009, 20:49

Бойко е прав не може турците да управляват България та това е недопустимо а ние го допуснахме и сега кво недоволни сме

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 05 Фев 2009, 20:49

Прав е ... ако има как аз да се кандидатирам. Всички за мен ще гласуват, ама ще ме застрелят от някой храст 6 месеца след това...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 05 Фев 2009, 20:53

klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
Държавата се управлява със шуробаджанашки методи , наши и ваши от 9 коляно политици и депутати , готови да се продадат за 100лв
Медиите са подвластни на политиците и готови да съсипят всеки човек под команда.
Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .
Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?

п.п. Единствено разбирам хората облажили се от татко и чичо от властта.Откраднали ддс , фондове и т.н.
Генотип ...и други неща

Хаха нещо различно :shock: :confused: Я се осъзнай :twisted:
Та нали първия тъпан в класацията беше нещо ново и различно! А на кого е рожба МухоБойко? Аз ще ти кажа! Пак на първия в класацията ти. Така, че кво ми го хвалиш :confused:
Мисля, че ми е достатъчен периода му като кмет на София за да видя, че и той не струва :idea:
Живея в центъра на София, не идеален, но в центъра. И в този смисъл, искаш ли да ти снимам как изглежда улицата на която живея?
Единствения път когато бе мита улицата, просто МухоБойко идва на посещение в даскалото до нас. Сещай се.

И това, което показват по новините показва жаждата му за власт и крайностите, на които е способен!
Последна промяна Club BMW на 05 Фев 2009, 20:56, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Фев 2009, 20:56

и аз подкрепям Борисов че цялата измет е в българия
но все пак това не е съвсем вярно защото има много свестни хора - българи които просто са капка в морето
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 05 Фев 2009, 21:12

Club BMW написа:
klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
И това се оспорва .

Генотип ...и други неща

Хаха нещо различно :shock: :confused: Я се осъзнай :twisted:
Та нали първия тъпан в класацията беше нещо ново и различно! А на кого е рожба МухоБойко? Аз ще ти кажа! Пак на първия в класацията ти. Така, че кво ми го хвалиш :confused:
Мисля, че ми е достатъчен периода му като кмет на София за да видя, че и той не струва :idea:
Живея в центъра на София, не идеален, но в центъра. И в този смисъл, искаш ли да ти снимам как изглежда улицата на която живея?
Единствения път когато бе мита улицата, просто МухоБойко идва на посещение в даскалото до нас. Сещай се.

И това, което показват по новините показва жаждата му за власт и крайностите, на които е способен!
Знам , знам , той Бойко я разкопа....На софиянци трудно се угажда . Искаш ли да ти снимам улицата на леля ми на село ? Бойко и взе улицата ....
А другите на кой са рожба да ме светнеш ?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Фев 2009, 21:14

Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама

До тук съм съгласен

klintan66 написа:Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .

Тук яко ти издишат знанията по история. Ама, наистина яко.

klintan66 написа:Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?

Генотип ...и други неща

Подкрепям!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата