Колко дами има в форума ни...
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Azrail
- UFO Pilot
-
alx написа:ако модераторите на форума нямат нищо напротив аз мисля да трия всички мъжки мнения във тази тема- барем оцелее по-дълго...
може непровокирани дамите да не споделят отговори на въпроси които терзаят младите пръчове, но поне ще има възможност нежния пол да излезе наяве. също ако има дами които само четат- да се чувстват поканени да се регистрират и ни "помахат" от тази тема.
дами- вие сте на ход. ширете се прилично
Ще я наблюдавам и аз.
Имаш моето "нищо против"

Дерзайте...
MORE BEER!
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
+1
Когато реших, че ще си купувам БМВ и приятели ми казаха за това местенце. Регистрирах се след като си купих колата. Предпочитам повече да чета
Когато реших, че ще си купувам БМВ и приятели ми казаха за това местенце. Регистрирах се след като си купих колата. Предпочитам повече да чета

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Хайде пак... преброяване на дивите зай... дами де
Колко сме? И която няма снимка в галерията, да слага бързо
Покрай една-две други подобни теми с подобни автори, взех, че започнах да си записвам на едно листченце в къщи всеки женски Ник, който видя тук. Мисля, че списъка е доста пълен, имайки пред вид, че чета доста Форума. Или поне в него са дамите, които са писали нещо в последните месеци. Обещавам, ако някои от Тези в моя списък не се разкрият, да ги издам, хахаха Може би са около 20-25 момичетата там
Четох наскоро някаква Тема от 2003г. , та там разни стари Юзъри си говореха, че нямало Жени във Форума... Всъщност имало само една, ма изчезнала
А виж сега какво става, каква активност
А аз разбрах за Форума малко след като се взе Пантерката, от един приятел, и той Фен, само BMW-та кара. И първата, в която писах, естествено беше за гепени халогени, хем бях чела че ги свалят и докато се наканим да ги вържем/залепим и прочие... заминаха... А активно чета и пиша тук някъде от миналото лято... Местенцето е страхотно, има много хубави хора, много инфо и понякога пада голям смях

Четох наскоро някаква Тема от 2003г. , та там разни стари Юзъри си говореха, че нямало Жени във Форума... Всъщност имало само една, ма изчезнала

А аз разбрах за Форума малко след като се взе Пантерката, от един приятел, и той Фен, само BMW-та кара. И първата, в която писах, естествено беше за гепени халогени, хем бях чела че ги свалят и докато се наканим да ги вържем/залепим и прочие... заминаха... А активно чета и пиша тук някъде от миналото лято... Местенцето е страхотно, има много хубави хора, много инфо и понякога пада голям смях

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Ей ме и мен. За форума разбрах от дизелбой май беше... Без регистрация четях около половин година, после се регистрирах и така... другото са подробности 

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Аз разбрах за форума от google когато се реших да купя BMW. От тогава редовно чета и пиша!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Мишел написа:Тази тема нещо умира....Тошко, не следиш![]()
Апасионата да вади списъка, защото аз се сещам за още 3 !!!!
Ами аз мисля още малко да ги поизчакаме да помахат момичетата... Все пак някои не четат всеки ден като нас...
А иначе, аз имам поне още 10, които не са писали тук... Но пък тук имаше някои, които ги няма в моя списък... Хихиххи, сега може и да стане пълен

Оп и аз да се включа:) Разбрах от MadVanio за форума.
Не карам BMW но това не пречи да се забавляваме по сбирки и събори
Не карам BMW но това не пречи да се забавляваме по сбирки и събори

Последна промяна MadMaya на 16 Фев 2009, 22:26, променена общо 1 път
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4