Нагли цигани се гаврят с български гробищен парк !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 08 Фев 2009, 19:23

ACCELERATOR написа:A не се ли замисляте, че някой им е платил, за да го направят? Много разбират мангалите от сваляне на клипчета от телефони, компютри, ютуб и т.н. :roll:
Някой ви насъсква здраво предизборно, и вие се връзвате. Замислете се кой би могъл да извлече дивиденти от това клипче, и си направете съответните изводи..

И тук ли не разбират как се снима, и как се качва?
http://www.vbox7.com/play:400d85c5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 08 Фев 2009, 19:43

А бе хора , кога ще се вдигнем и да им покажем на тия мангали ! Мамицата им мръсна мангалска! :bang: :bgflag:
Изображение Има много автомобили , но има само един истински и това е BMW всичко друго е компромис!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Фев 2009, 19:55

ACCELERATOR написа:A не се ли замисляте, че някой им е платил, за да го направят? Много разбират мангалите от сваляне на клипчета от телефони, компютри, ютуб и т.н. :roll:
Някой ви насъсква здраво предизборно, и вие се връзвате. Замислете се кой би могъл да извлече дивиденти от това клипче, и си направете съответните изводи..
Колега , замисли се малко и ти ....
Иди в провинцията , иди в някое родопско село и виж за каква манипулация става дума . Няма да кажеш "гък " в много подобни общества ,гарантирам ти .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Фев 2009, 20:04

Милите братчеди, как може да сте толкоз нетолерантни-нали са все вечните жертви-все бедни, окъсани, гладни, но с по 6-7 лапета :mhihi: Дундуркаме си ги, издържаме си ги, търпим им простотиите, обаче колкото и да реват за правата си, които май само те имат, не могат без нас-няма откъде да цицат :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 08 Фев 2009, 20:04

Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Циганите по принцип са продукт на нашата държава. Държавата си ги „отглежда“, на държавата й е удобно да са необразовани, бедни, да се множат. По простата причина, че такива хора лесно се контролират. Гласуват за когото им кажеш.
Сега пък тези, които не могат да ги контролират, или може би нямат достатъчно пари, използват омразата ни към тях, за да извлекат дивиденти. Сега всички, които гледате тези клипчета, ще гласувате за „Атака“ :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Фев 2009, 20:09

Колега разбирам те , но това е минало.
Новото поколение от тази среда вече е с други, далеч не толкова хуманни разбирания .

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 08 Фев 2009, 20:13

ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Циганите по принцип са продукт на нашата държава. Държавата си ги „отглежда“, на държавата й е удобно да са необразовани, бедни, да се множат. По простата причина, че такива хора лесно се контролират. Гласуват за когото им кажеш.
Сега пък тези, които не могат да ги контролират, или може би нямат достатъчно пари, използват омразата ни към тях, за да извлекат дивиденти. Сега всички, които гледате тези клипчета, ще гласувате за „Атака“ :winky:

Сигурно си прав, но един мислещ човек няма да действа първосигнално! Аз, например, не съм си и помислял за "Атака", а се сетих че има и българи които разрушават гробища не един католически празник.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 08 Фев 2009, 23:34

ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.

Не се хаби. Почти никой няма да те разбере и да се съгласи с теб. По - лесно е да виниш някого, отколкото да виниш себе си.

Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще съфнем и вържем.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 08 Фев 2009, 23:39

майкави циганска,циганин на снимка да го видиш трябва да го биеш :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Фев 2009, 23:43

Rijo написа:

Не се хаби. Почти никой няма да те разбере и да се съгласи с теб. По - лесно е да виниш някого, отколкото да виниш себе си.

Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще съфнем и вържем.

Май не сте били в циганско гето ми се струва, там нещата са мъничко по- различни :roll:Никой не е виновен, че са мързеливи и крадливи. В духа на социалната интеграция-бихте ли живели в циганската махала-нали и те са хора все пак? :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 09 Фев 2009, 0:51

А не мислите ли, че говорят на турски, а не на цигански?! (заслушайте се)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 09 Фев 2009, 1:23

Vlados написа:А не мислите ли, че говорят на турски, а не на цигански?! (заслушайте се)

Е, това мнение чаках! Заслушайте се просто. Вече инсценирано или не - не е приятно да го гледаш. Колкото и да си говорим - мързи ги, та ги боли. Има и свестни, но са голяма рядкост. Гледал съм им сеира на тия мелези. Баща ми има строителна фирма и половината там са цигани...ако не го наглеждаш манго, само ходи да пие кафе.

Колегата по-горе е прав - на държавата й е удобно да има такива индивиди. Факт е обаче, че ние само си седим и си лаем, а не те са виновни, че са такова крадливо и мърливо племе, а НИЕ, че им го позволяваме. Би трябвало като ти дойде някой в къщата да не му позволяваш да си прави, каквото иска...но явно ние сме си калпави стопани!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 09 Фев 2009, 1:35

Само на мен ли тези ми се струват бели :confused:
По-вероятно да се правят на цигани по говора, тъй като не разбирам нито цигански нито, турски, но ако някой може да каже дали това означава нещо на турски - нека го направи...Според мен са си просто българи, които се правят на интересни....

п.с. ...ии, ебати гробището - с два гроба :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 09 Фев 2009, 1:51

AGT написа:Докато не се изтребе до крак тая паплач няма оправия :evil:

+1

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 09 Фев 2009, 10:49

saleen написа:
Rijo написа:

Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще цъфнем и вържем.

Май не сте били в циганско гето ми се струва, там нещата са мъничко по- различни :roll:Никой не е виновен, че са мързеливи и крадливи. В духа на социалната интеграция-бихте ли живели в циганската махала-нали и те са хора все пак? :mhihi:

Май не разбираш какво искам да кажа. До голяма степен роите са такива, каквито са, защото социалната политика на държатава го позволявам. Кой я гради - политиците.

Преди доста години - 89-та - майка ми беше детска учителка в циганската махала в Петрич. Тогава бял там много - много не стъпваше. Играл съм си с циганетата (в детската градина), ходил съм с цигани да играя джаги и да карам блъскащи се колички.
Просто майка ми се държеше с децата като със свои (в крайна сметка са деца) и беше уважавана от ромите за това.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата