Нагли цигани се гаврят с български гробищен парк !
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
ACCELERATOR написа:A не се ли замисляте, че някой им е платил, за да го направят? Много разбират мангалите от сваляне на клипчета от телефони, компютри, ютуб и т.н.![]()
Някой ви насъсква здраво предизборно, и вие се връзвате. Замислете се кой би могъл да извлече дивиденти от това клипче, и си направете съответните изводи..
И тук ли не разбират как се снима, и как се качва?
http://www.vbox7.com/play:400d85c5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега , замисли се малко и ти ....ACCELERATOR написа:A не се ли замисляте, че някой им е платил, за да го направят? Много разбират мангалите от сваляне на клипчета от телефони, компютри, ютуб и т.н.![]()
Някой ви насъсква здраво предизборно, и вие се връзвате. Замислете се кой би могъл да извлече дивиденти от това клипче, и си направете съответните изводи..
Иди в провинцията , иди в някое родопско село и виж за каква манипулация става дума . Няма да кажеш "гък " в много подобни общества ,гарантирам ти .
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Милите братчеди, как може да сте толкоз нетолерантни-нали са все вечните жертви-все бедни, окъсани, гладни, но с по 6-7 лапета
Дундуркаме си ги, издържаме си ги, търпим им простотиите, обаче колкото и да реват за правата си, които май само те имат, не могат без нас-няма откъде да цицат 

Никой не мое ма връне на селу!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Циганите по принцип са продукт на нашата държава. Държавата си ги „отглежда“, на държавата й е удобно да са необразовани, бедни, да се множат. По простата причина, че такива хора лесно се контролират. Гласуват за когото им кажеш.
Сега пък тези, които не могат да ги контролират, или може би нямат достатъчно пари, използват омразата ни към тях, за да извлекат дивиденти. Сега всички, които гледате тези клипчета, ще гласувате за „Атака“
Циганите по принцип са продукт на нашата държава. Държавата си ги „отглежда“, на държавата й е удобно да са необразовани, бедни, да се множат. По простата причина, че такива хора лесно се контролират. Гласуват за когото им кажеш.
Сега пък тези, които не могат да ги контролират, или може би нямат достатъчно пари, използват омразата ни към тях, за да извлекат дивиденти. Сега всички, които гледате тези клипчета, ще гласувате за „Атака“

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега разбирам те , но това е минало.
Новото поколение от тази среда вече е с други, далеч не толкова хуманни разбирания .
Новото поколение от тази среда вече е с други, далеч не толкова хуманни разбирания .
ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Сигурно си прав, но един мислещ човек няма да действа първосигнално! Аз, например, не съм си и помислял за "Атака", а се сетих че има и българи които разрушават гробища не един католически празник.
ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Не се хаби. Почти никой няма да те разбере и да се съгласи с теб. По - лесно е да виниш някого, отколкото да виниш себе си.
Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще съфнем и вържем.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Rijo написа:ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Не се хаби. Почти никой няма да те разбере и да се съгласи с теб. По - лесно е да виниш някого, отколкото да виниш себе си.
Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще съфнем и вържем.
Май не сте били в циганско гето ми се струва, там нещата са мъничко по- различни

Никой не мое ма връне на селу!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Vlados написа:А не мислите ли, че говорят на турски, а не на цигански?! (заслушайте се)
Е, това мнение чаках! Заслушайте се просто. Вече инсценирано или не - не е приятно да го гледаш. Колкото и да си говорим - мързи ги, та ги боли. Има и свестни, но са голяма рядкост. Гледал съм им сеира на тия мелези. Баща ми има строителна фирма и половината там са цигани...ако не го наглеждаш манго, само ходи да пие кафе.
Колегата по-горе е прав - на държавата й е удобно да има такива индивиди. Факт е обаче, че ние само си седим и си лаем, а не те са виновни, че са такова крадливо и мърливо племе, а НИЕ, че им го позволяваме. Би трябвало като ти дойде някой в къщата да не му позволяваш да си прави, каквото иска...но явно ние сме си калпави стопани!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Само на мен ли тези ми се струват бели
По-вероятно да се правят на цигани по говора, тъй като не разбирам нито цигански нито, турски, но ако някой може да каже дали това означава нещо на турски - нека го направи...Според мен са си просто българи, които се правят на интересни....
п.с. ...ии, ебати гробището - с два гроба

По-вероятно да се правят на цигани по говора, тъй като не разбирам нито цигански нито, турски, но ако някой може да каже дали това означава нещо на турски - нека го направи...Според мен са си просто българи, които се правят на интересни....
п.с. ...ии, ебати гробището - с два гроба

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
saleen написа:Rijo написа:ACCELERATOR написа:Ходил съм, даже и познавам цигани от там - Мадан. Тези, които познавам, са си нормални хора.
Нали в тази държава за всичко са виновни ромите. Ако изчезнат, ще цъфнем и вържем.
Май не сте били в циганско гето ми се струва, там нещата са мъничко по- различниНикой не е виновен, че са мързеливи и крадливи. В духа на социалната интеграция-бихте ли живели в циганската махала-нали и те са хора все пак?
Май не разбираш какво искам да кажа. До голяма степен роите са такива, каквито са, защото социалната политика на държатава го позволявам. Кой я гради - политиците.
Преди доста години - 89-та - майка ми беше детска учителка в циганската махала в Петрич. Тогава бял там много - много не стъпваше. Играл съм си с циганетата (в детската градина), ходил съм с цигани да играя джаги и да карам блъскащи се колички.
Просто майка ми се държеше с децата като със свои (в крайна сметка са деца) и беше уважавана от ромите за това.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3