Как да се предпазим от кражба на автомобил....
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ето един от вариантите за крадене.....:
http://www.youtube.com/watch?v=BismuBuH ... re=related
SKISA написа:ето един от вариантите за крадене.....:
Ееее упорито си държиш на това "Крадене" и това си е....Добре е, че поне си смени заглавието на темата...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
SKISA написа:ето един от вариантите за крадене.....:
то това е друго, това се нарича "кар джак", всеки глупак с оръжие може да го направи, само че България е малка страна и лесно ще го намериш
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Колеги внимавайте при какви знайни и незнайни сервизи оставяте колите си.Защото може да изчзне колата ви, примерно след 6м.И това е един от начините..............
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.
Заварвна от два листа ламарина,ама доста дебела и се слагаше с катинар на педала на гаста,та да не може да се натиска.
Ако намеря къде е ще го снимам
Заварвна от два листа ламарина,ама доста дебела и се слагаше с катинар на педала на гаста,та да не може да се натиска.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Знам, че не е нещо ново, обаче има едни приспособления с форма на бастун за заключване на волана-с шифър-не знам само колко са ефективни, но някои упорито залагат на тях 

Никой не мое ма връне на селу!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:Bavarcho написа:Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.
без да се сърдиш ама предпочитам да ми откраднат колата отколкото да ме побъркат от бъзици. Единствения лек против кражба е каско в правилния застраховател
И кой пък ще тръгне да те бъзика ми не е ясно??Каквато и джунджурия или самоделка да си направил,и колкото и глупаво да изглежда,важното е че си една крачка пред лошите.Елемента на изненада е най важен според мен в такива ситуации.Въпреки че има толкова нагли крадци,че и на теглич ше я гепи.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
dieselboy написа:hemicharger написа:Bavarcho написа:Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.
без да се сърдиш ама предпочитам да ми откраднат колата отколкото да ме побъркат от бъзици. Единствения лек против кражба е каско в правилния застраховател
И кой пък ще тръгне да те бъзика ми не е ясно??Каквато и джунджурия или самоделка да си направил,и колкото и глупаво да изглежда,важното е че си една крачка пред лошите.Елемента на изненада е най важен според мен в такива ситуации.Въпреки че има толкова нагли крадци,че и на теглич ше я гепи.
Не познаваш бандата, вече втора година ме бъзикат 1во "Как мога да дам толкова пари за мойта Е36ца" и 2ро преди 2 месеца един познат искаше да я купи (даваше доста пари) ама му отказах. А иначе нали за това служи Каското, пък и доста "странно" ще изглежда тази джунджурия на едно Е70 например

- Bavarcho
- Пантерчо
-
hemicharger написа:Bavarcho написа:Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.
Колега тя колата си имаше каско,ама защо трябва да чакаш това каско?А и незнам какво толкова е странното?Тея щанги които се продават за волата кво е различното.
То това го ползвахме веднъж,когато колата трябваше да стои на улицата.Както каза колегата момента на изненадата е най-важен!
п.с.Колата не беше Е70,а Е36,не че беше толкова за колата,просто си имаш едно подсигуряване,а и примерно ако колата е на временни номера!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:hemicharger написа:Bavarcho написа:Баща ми преди си беше правил една джунджурия за педала на газста.
Колега тя колата си имаше каско,ама защо трябва да чакаш това каско?А и незнам какво толкова е странното?Тея щанги които се продават за волата кво е различното.
То това го ползвахме веднъж,когато колата трябваше да стои на улицата.Както каза колегата момента на изненадата е най-важен!
Чекай сега....едно е да си сложиш "бастун" за волана и педалите (който ще ги забави с около 20 сек.), друго е да си заваряваш планки и да слагаш катинар! Това е все едно да купиш М3 и да му сложиш газ
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
А м/у да се върнем към темата, имах един познат, който слагаше на задна и изваждаше кожата на скоростния лост, като вътре поставяше метално парче, така че да пречи и да не може да се изключи от скорост след това си слагаше обратно кожата без изобщо да личи. Никой не би се сетил да провери дали там има нещо нередно, същевременно цялата работа му коства 10 сек. време
- Bavarcho
- Пантерчо
-
[quote="hemicharger]Чекай сега....едно е да си сложиш "бастун" за волана и педалите (който ще ги забави с около 20 сек.), друго е да си заваряваш планки и да слагаш катинар! Това е все едно да купиш М3 и да му сложиш газ[/quote]
Еми колега то беше много малко и не беше нищо особенно,а и да слагаш "бастун" на волата е по безмислено.Това нещо не се виждаше,а на волана от километър го виждаш.Както казах нещото е използвано една седмица и то на не каква да е скупа кола.
А за М3 на газ няма общо.
Еми колега то беше много малко и не беше нищо особенно,а и да слагаш "бастун" на волата е по безмислено.Това нещо не се виждаше,а на волана от километър го виждаш.Както казах нещото е използвано една седмица и то на не каква да е скупа кола.
А за М3 на газ няма общо.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Също така, както ТОШО писа по-горе ако видите че се опитват да ви откраднат колата, 1вото нещо което му идва на акъла на човек е или да се развика или да слезе по най бързия начин и да се опита да хване крадеца. При 2рия случай трябва много да се внимава защото в повечето случай крадците са винаги въоражени и са готови на всичко само да не бъдат хванати.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
aygofan написа:Dimo написа:1.....
Темата е "Начини за кражба на автомобил", а не "Как да не ви откраднат колата"....![]()
Ами едно и също е в случая замисли се малко

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2