колко взима на детайл тенекеджия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Фев 2009, 11:51

Има едно сервизче Джоки в "Ориндж Каунти" (Овча Купел) 150 лв. взимат за детайл и общо взето съм доволен от тях
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Фев 2009, 13:37

Мишел написа:Нали не си изкарала колата от там, преди да са си оправили поразиите, за тяхна сметка? :evil: :twisted:

Спуканото на стъклото беше малко и го видях като я докарах пред нас, вчера цъфна още и... сега е в Кобра да го сменят - Човека там каза, че е натиснато най-вероятно с капака, а отзад калника, кой се сеща да гледа отзад колата / малко е, но абеееееееее...ИЗОБЩО не ми се разправя с тъпия сервиз... Достатъчно си късах нервите...
Най-тъпото е че собственика на сервиза е познат, бивш клиент на Агенцията, който на всичкото отгоре ... тряя да си плаща още от комисиона... за покупката на същия тоя сервиз !!! И хич не ми се правят скандали, че ако отида, така ще се изпокараме, че ... съвсем ше забравим за комисион... и следващата стъпка тряя да е съд... Ама аз отивам, плащам си, офффф...няма да стъпя повече там !!!
Много бил хвален сервиза, доколкото знам има хубава репутация...но АЗ не само не съм доволна ами... да добавя само, че като уш беше тотално готова колата, отивам и гледам... абе нещо различни фаровете, и се оказа, че тоя профан, майстора / който гледаше като ТЕЛЕ / явно заради стъклото/, та тоя бше заправил да сложи лупата във фара, и праснал направо външното стъклото отгоре...както и да е, имайте едно наум - ФИНА, ОВЧА КУПЕЛ, доверен е на Армеец и ДЗИ !Сори за ОФФ ТОПИКА, амаааааааа :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 10 Фев 2009, 13:43

абе напараво са си самоуки сестро :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 10 Фев 2009, 15:05

задна броня за боя в официален сервиз - 420 лв.
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 10 Фев 2009, 15:07

Apassionata написа:
Мишел написа:Нали не си изкарала колата от там, преди да са си оправили поразиите, за тяхна сметка? :evil: :twisted:

Спуканото на стъклото беше малко и го видях като я докарах пред нас, вчера цъфна още и... сега е в Кобра да го сменят - Човека там каза, че е натиснато най-вероятно с капака, а отзад калника, кой се сеща да гледа отзад колата / малко е, но абеееееееее...ИЗОБЩО не ми се разправя с тъпия сервиз... Достатъчно си късах нервите...
Най-тъпото е че собственика на сервиза е познат, бивш клиент на Агенцията, който на всичкото отгоре ... тряя да си плаща още от комисиона... за покупката на същия тоя сервиз !!! И хич не ми се правят скандали, че ако отида, така ще се изпокараме, че ... съвсем ше забравим за комисион... и следващата стъпка тряя да е съд... Ама аз отивам, плащам си, офффф...няма да стъпя повече там !!!
Много бил хвален сервиза, доколкото знам има хубава репутация...но АЗ не само не съм доволна ами... да добавя само, че като уш беше тотално готова колата, отивам и гледам... абе нещо различни фаровете, и се оказа, че тоя профан, майстора / който гледаше като ТЕЛЕ / явно заради стъклото/, та тоя бше заправил да сложи лупата във фара, и праснал направо външното стъклото отгоре...както и да е, имайте едно наум - ФИНА, ОВЧА КУПЕЛ, доверен е на Армеец и ДЗИ !Сори за ОФФ ТОПИКА, амаааааааа :evil: :evil: :evil: :evil:

Явор ли се казва собственика?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Фев 2009, 15:09

Apassionata написа:

На твое място не бих оставила нещата така... но ти си знаеш ;)

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Фев 2009, 15:13

bobi_maxo написа:Явор ли се казва собственика?

Да... Щоууу? А в сервиза по едно време имаше и една черна Е30-ка със стикери...да не е твоя? Ма дай на ЛС, че много Оф топик стана! :confused:
Мишел написа:На твое място не бих оставила нещата така... но ти си знаеш ;)

Мишел, разбираш ли, няям нерви повече, взимам си довечера колата със сменено стъкло... и искам да й се порадвам, да си я карам! НЕ ЩА ПОВЕЧЕ разправии... Взела съм си отпуск тия дни, да оправям дозастраховки, актове, завеждане на нови щети, стъкла...толкова ми се изчерпа търпението вече, колата е закарана в сервиза на 4 декември, на 17-ти декември са дадени 1300те лева от застраховката, взех я в събота- 7 февруари, доплатих там до 2067, колкото беше общата сметка / от която 700 били за части/... какво да се разправям, ходи доказвай, че не съм спраскала стъклото след това, пък за драскотината отзад, тя даже е успяла да ръждяса... Ще вдигат рамене и тва е... Аз все едно не си знам всички забележки по колата, имайки пред вид, че е в доста добро състояние откъм боя...И прага ше го преглътна...Не ща да се разправям... ПИСНА МИ! :| :| :|
Последна промяна Apassionata на 10 Фев 2009, 15:24, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Фев 2009, 15:22

Така и така сте отворили дума за боядисване. Една безплатна консултация ще може ли?
Имам едно одраскване на прага на вратата, нямам акт, в Армеец съм.
Каква точно е процедурата по завеждане на тая щета?
Аз мислех да ходя до моя брокер и да ги оставя да се разправят те, ама не знам.
И как седят нещата със сервизите - не съм договарял нищо за сервизи при подписването на договора. Как става работата евентуално да се направи едно възлагателно писмо до Дару кар и там да ми я боядисат?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Фев 2009, 15:36

Archangel написа:Така и така сте отворили дума за боядисване. Една безплатна консултация ще може ли?
Имам едно одраскване на прага на вратата, нямам акт, в Армеец съм.
Каква точно е процедурата по завеждане на тая щета?
Аз мислех да ходя до моя брокер и да ги оставя да се разправят те, ама не знам.
И как седят нещата със сервизите - не съм договарял нищо за сервизи при подписването на договора. Как става работата евентуално да се направи едно възлагателно писмо до Дару кар и там да ми я боядисат?

Отиваш в Армеец, до Интерпред, пишеш заявление за щета, пишеш, че е станало на паркинг, и там трябва да посочиш как искаш да бъде изпатена щетата - по експертна оценка / тоест смятат според тях на колко да оценят боята/, след две седмици си вземаш парите от касата там или от всеки клон на ЦКБ... Втория вариант за доверен сервиз / имат списък там/ е само ако колата ти е под 12 годишна... Посоцваш сервиз, дават ти възлагателно писмо, с него в сервиза, и после Армеец си превеждат там сумата директно на сервиза...
Имай пред вид, че при по-стари коли, при експертната оценка парите които дават НИКОГА не стигат... аз имам преди това две -три драскотини, много смешни суми изплатиха, писала бях някъде из форума, даже за невярващите бях прикачила и документите... Все пак... не знам, зависи колко е сериозно надирането...
А днеска като завеждах спуканото стъкло, видяха че колата е изкарана от сервиз тия дни, щото ходих да слагат някви печати че е оправена и мацката-лисица там, с една рошава руса коса разправя, ама това сигурно е станало в сервиза, да си го поемат те... нещо взе да...мисли..."ами той колегата ще предцени"...и аз... кво да кажа, викам може да е от камък... ахахха, така че очаквам и да откажат да го платят... Ще видим...
П.П. видях, чи си по-нова кола, не би трябвало да имаш проблем... При възлагателните писма май имат и някви срокове за ремонта, щото мойта я беха зарезали по едно време разколачена, да правят други с писма...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Фев 2009, 15:43

Е за по-стари коли ясно, щях да се замисля ако бях със старото Е36.
Сегашната ми си я пише под аватарчето, та ще ходя при Армеец.
А задирането не е като да е леко. Не е мачкано, но е свалена боята до ламарина и е 6-7см. дълго.

П.П.: Надявах се ти да отговориш ;) Мерси.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 10 Фев 2009, 15:44

като си правиш колата в доверен сервиз на застрахователя, защо са те накарали да доплащаш някакви пари ? по принцип това е идеята на тоя доверен сервиз, да ти я оправят безкасово :)
No bling at the Ring

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Фев 2009, 15:49

BadAngel написа:като си правиш колата в доверен сервиз на застрахователя, защо са те накарали да доплащаш някакви пари ? по принцип това е идеята на тоя доверен сервиз, да ти я оправят безкасово :)

Не четеш... Сервиза Фина, в който я правих е на познат, там са ми правили и други неща преди. Видях го в списъка им преди време и знам, че е довеверен. Но в Армеец в доверен сервиз с възлагателно писмо, тоест сто пъти го писах :evil: , да превеждат директно пари, имаш право САМО ако колата ти е под 12 годишна, мойта е на 17+... Преди да я застраховам отново в Армеец, проучих, компанията в която можеш да правиш по-стара кола - до 14 годишна с възлагателно писмо е ДЗИ... Но при мен пак не става!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 10 Фев 2009, 15:53

с 2 думи получила си пари от експертната оценка, а сервиза си го уцелила случайно :)

има едни младежи на симеоновско, дето работят добре и не е скъпо, точно при разклона с околовръстното
No bling at the Ring

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 10 Фев 2009, 15:59

BadAngel написа:с 2 думи получила си пари от експертната оценка, а сервиза си го уцелила случайно :)

има едни младежи на симеоновско, дето работят добре и не е скъпо, точно при разклона с околовръстното

Аха, не съвсем случайно, ама... :twisted: аре, обещах си да не се ядосвам повече... Ще те помоля да ми дадеш телефон или там по-точни координати на тия "младежи" на ЛС... че тряя го правя и тоя калник някой ден :confused:
П.П. Много офтопик стана, няма общо с теникийте, ма да кажа...
Вече съм Хеппи, преди малко се взех колата от КОБРА и са сложили стъклото перфектно... Някво европейско се води, даже си има тези черните точици в краищата, и нищо не са омазали...И си има зеленичък филтър или квото там се казва в горната чест.. Да не повярваш!!!
Ама аз много им се молих да внимават че вече неам нерви...
157 лева ми излезе, това с 10% отстъпка, заради Армеец :mhihi:
Юхуууу, само дет не тряя да я мия Пантерката 3-4 дни :mhihi: Ше го преживея ;) :mhihi: :) :D :driving:
МОЛЯ, Модивете да ме извинят :winky: Тука тряя да има цаливка, ма... кой да сложи такава иконка :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Фев 2009, 0:40

Ех кака кака!Лошо са се изгаврили тия с тебе!Оня ден на омв като ти казах,че тия фарове нетрябва да имат тоя луфт ти не та не!
И с прага не е хич хубава работата!А стъклото от кобра нетрябваше да го взимаш!Има на пилкинтън каде каде по добри и нали ти казах 200лв са.С монтаж от специалист 220-240 да излезе,ама няма да е китайско.Пилкинтъна на опел се слагат серийно.
Ако решиш за сервиз по натам питай пак ще ти дам координати!
Зет ми е бояджия все пак,но нека подкрепя хвалбите с картини!
Изображение
Това е след удара на е36цата миналата зима!
Правени са капак,калник,броня,фар,маска и де що има по предницата.
Капака е изправян не е нов!Всичко друго е ново,че беше тотална!
Цялото удоволствие 1500 лв с работата като работата беше 900лв!
Имаме преливане във вратите само лак.Не са пръскани!
;)
П.С.Аз съм оня младеж дето дойде късно със синята е30 със СС регистрацията! :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата