Вярвате ли в тия неща

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 11 Фев 2009, 13:24

колега аз те подкрепям имам си една огърлица с дева мария и едно крастче винаги си е нося в колата и като сменям колата винаги си е взимам имам навартяни с нея над 800 000 км в различни автомобили и по някакав начин вярвам в нея и не съм имал сериозни инциденти дано и да нямам
Последна промяна vin_diesel на 11 Фев 2009, 18:11, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Фев 2009, 13:25

Абе, ти да не си като един приятел, дето викаше едно време, че 30-ката му била прокълната, защото само удари имала. А ония идиот как се взима нормално завой не знаеше. Чак на уличката пред блока я обръщаше на ръчна и пързаляше по едни улички, където 2 коли едвам се разминават.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 11 Фев 2009, 13:26

Докато не са я заключили... :mrgreen:
Вземи ходи при попа да я освети тая кола.
И ако искаш на врачка. :mrgreen:

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 11 Фев 2009, 13:27

Pitbull_Germany написа:Абе аз това "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? " по-различно го разбирам! В крайна сметка тоя подфорум е да получиш помош за даден въпрос, а не да се пишат тъпотии, колкото да си трупаме мнения...

Прав си колега, но нали се сещаш, че всеки може да тълкува по различен начин. Другото което е, че една тема може за някой да е тъпа, за друг не толкова или полезна дори, но за тва няма точна дефиниция. Нека модераторите да преценят. По глупави и ненужни според мен са подигравателните мнения на някои от юзърите.

По темата: Не съм суеверен. Не се кръстя, не ми пука ако котка ми мине път и тнт. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Вярва те ли в тия неща

Мнение от Feanor » 11 Фев 2009, 13:30

Сондьора написа:вярвате ли в тия неща ?

Не. Вярвам в правописа, ама... :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 11 Фев 2009, 13:36

Имам едно предолжение като няма кво да праите може да напишете в една нова тема думите: огърлица,удар,вярвате ли. Така ем няма да е скука ем ще учим български език който като пораснем ще ни е от полза :shock:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Фев 2009, 13:53

^Joreto написа:
Pitbull_Germany написа:Абе аз това "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? " по-различно го разбирам! В крайна сметка тоя подфорум е да получиш помош за даден въпрос, а не да се пишат тъпотии, колкото да си трупаме мнения...

Прав си колега, но нали се сещаш, че всеки може да тълкува по различен начин. Другото което е, че една тема може за някой да е тъпа, за друг не толкова или полезна дори, но за тва няма точна дефиниция. Нека модераторите да преценят. По глупави и ненужни според мен са подигравателните мнения на някои от юзърите.

По темата: Не съм суеверен. Не се кръстя, не ми пука ако котка ми мине път и тнт. ;)

Естествено, че всеки го тълкува по различен начин, затова и е написано така правилото:

4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".

Иначе си прав - всеки намира различно приложение на всяка една тема, но не виждам каква полза се изкарва от теми от сорта на "Гълтате ли", "Чукате ли"(ориг. заглавие на тази тема) и т.н. За мен това са безполезни теми, предназначени единствено да се лигавят хората, да трупат безсмислени мнения и т.н. Някои хора така и не разбраха, че няма значение броят мнения, а мнението на другите потребители за теб. Докараш ли си имиджа на лигльо и несериозник, то и 10000 мнения да имаш - все тая!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Вярва те ли в тия неща

Мнение от Сондьора » 11 Фев 2009, 14:31

datcho написа:След толкова удари и за капак да ти вземат книжката не е просто лош късмет,а май май проблема си е изцяло в теб :)

А да си караш и да те връхлети странично, пиян опелджия отникъде излезнал да видя кво щи е мнението!
А книжката е отнета на магистрала, надали караш с 130 винаги!

Feanor написа:
Сондьора написа:вярвате ли в тия неща ?

Не. Вярвам в правописа, ама... :roll:

Нещо не те разбрах, къде ми е грешката и кат земете да се фпрегате за глупости напраооооо.....уфсъ /тва разбираш ли го, ако да къв точно ти е проблема/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 11 Фев 2009, 14:56

Вярвам вав тях защото хората от злоба са способни на всичко :ranting: :ranting: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Re: Вярвате ли в тия неща

Мнение от Манчев73 » 11 Фев 2009, 15:13

Сондьора написа:......на дърво преди да тръгнете на път, или вярвате ли в тия неща ?
Извинияям се за предходното заглавив,но........
Та мисълта ми беше такава...
Имам чуствотот, че мойта кола е урочасана, след като зи взех колата разбрах, че е еимала удър. В последствие мен ме налетя пиян, пак удър, след една година, пак удър от същата страна. После ми зеха книжката!

Та аз лично, съм си сложил кръстче, и иконка в сенника, и преди да тръгна на дъгъг път се прекръствам!

П.П. И да предишното заглавие на темата, беше нещо като...кви са тия глупости.

това не е достатъчно,всеки месец я измиваи със светена вода :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Фев 2009, 16:38

Един съвет - продавай колата. Съвсем сериозно. Имахме една такава кола в семейството, която привличаше като магнит неприятности. Само някои от тях - ЛИАЗ с отказали спирачки (за да го избегне, баща ми се удря в насрещен автомобил, иначе можеше и да е фатално), на магистралата сутеньор се кара с к**ва, и я блъска точно пред неговата кола - резултат: момичето криви предната метална колонка с глава, но за щастие - оживява. Някакъв прави обратен завой пред колата, без да я види = ПТП. После я взех аз, и още на първото ми каране, в 2:00 през нощта един циганин-бакшиш ми отнема предимство и го удрям странично с около 40 - до толкова успях да намаля за 20м.. Имаше и клиенти, за щастие се отърваха само с уплаха. Още съжалявам, че тогава не я продадохме, защото последва и фатален инцидент - един пенсионер реши да пресича без да се огледа изобщо, точно пред колата. :confused: :| :cry:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Фев 2009, 16:45

ACCELERATOR написа:Един съвет - продавай колата. Съвсем сериозно. Имахме една такава кола в семейството, която привличаше като магнит неприятности. Само някои от тях - ЛИАЗ с отказали спирачки (за да го избегне, баща ми се удря в насрещен автомобил, иначе можеше и да е фатално), на магистралата сутеньор се кара с к**ва, и я блъска точно пред неговата кола - резултат: момичето криви предната метална колонка с глава, но за щастие - оживява. Някакъв прави обратен завой пред колата, без да я види = ПТП. После я взех аз, и още на първото ми каране, в 2:00 през нощта един циганин-бакшиш ми отнема предимство и го удрям странично с около 40 - до толкова успях да намаля за 20м.. Имаше и клиенти, за щастие се отърваха само с уплаха. Още съжалявам, че тогава не я продадохме, защото последва и фатален инцидент - един пенсионер реши да пресича без да се огледа изобщо, точно пред колата. :confused: :| :cry:

:shock: :shock:
Имах такива мисли да я продавам, освен тези първите неприятности последва пак, пукнах маркуч и ме остави на пътя, но си ме кефи комбито, та ся яко внимавам. Но все пак и аз мисля, че колата си е нарочена нещо.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Фев 2009, 16:55

Огромна част от шофьорите, които познавам, имат някакво талисманче, което вярват, че ги пази, и го местят от кола на кола.

Иначе, аре научете се да пишете де, думи като удър и огарлица супер много развалят облика на форума...Както и тъпите теми.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2009, 16:57

На теория не вярвам,но на практика чукам на дърво понякога... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Фев 2009, 17:38

Bogat-Beden написа:На теория не вярвам,но на практика чукам на дърво понякога... :roll:

Абе не съм много суеверна принципно, имах си една иконка в сенника дет по някое време изчезна мистериозно, реших, че се завряла навътре в процепа на огледалото, не съм я и търсила там де... ама след днешното изджаскване отзад, през един светофар след излизане от Армеец... точно я оправих горе-долу...взех да си мисля, че тряя да паля свещи, да поливам със светени води и още кво, да й бая, аз ли съм каръка, тя ли... :roll: :confused:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата