Месечна заплата в България
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
За под 600 лв на месец да работиш си е голяма гавра.... Но вярно е че има и за по 300 да бачкат... дано нещата да се оправят не някой да зимат по 5-6000 докато други гладуват 

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
mihal написа: дано нещата да се оправят не някой да зимат по 5-6000 докато други гладуват
Евала за тия думи брат

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
aygofan написа:mihal написа: дано нещата да се оправят не някой да зимат по 5-6000 докато други гладуват
Нека не разчитаме на "нещата", а на себе си....Винаги някои ще взима 5-50-500 000 пък др. ще гладува...така е в целия свят...
Да, и няма нищо лошо в това, кофтито е когато разни селяци с незаконен или полузаконен бизнес си изкарват десетки пъти повече от един доктор примерно, което е направо срам!
Никой не мое ма връне на селу!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
saleen написа:aygofan написа:mihal написа: дано нещата да се оправят не някой да зимат по 5-6000 докато други гладуват
Нека не разчитаме на "нещата", а на себе си....Винаги някои ще взима 5-50-500 000 пък др. ще гладува...така е в целия свят...
Да, и няма нищо лошо в това, кофтито е когато разни селяци с незаконен или полузаконен бизнес си изкарват десетки пъти повече от един доктор примерно, което е направо срам!

иначе анкетата започва да придобива горе долу нормален вид...най-много са хората взимаши от 1000 до 1500 лв
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Кво да ги гледаме другите- то в нашата мила държава всичко е наопаки. Живот!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

разходи имам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
И какъв е смисълът от тази тема? Да си броим парите един на друг и да коментираме кой какви са му парите (мръсни, прани с Ариел, черни, бели...) и кой каква кола кара... ?
Кой колкото взима негови са си, кой колкото работил, учил, може или иска- толкова...
Не ме разбирайте погрешно, ама такива теми са излишни според мен...
С най-добри чувства
Кой колкото взима негови са си, кой колкото работил, учил, може или иска- толкова...
С най-добри чувства

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
kOnPuBkA написа:И какъв е смисълът от тази тема? Да си броим парите един на друг и да коментираме кой какви са му парите (мръсни, прани с Ариел, черни, бели...) и кой каква кола кара... ?
С най-добри чувства
Пак ли подфанахте коя тема ква е, и има ли проблем, че на някой му е интересно нещо и си пита /..Гълтате ли и т.н..../, я ми кажи има ли една смислена тема в извън темата освен Родната Казарма, а?????

Сорри за оффа!!!
Сондьора написа:kOnPuBkA написа:И какъв е смисълът от тази тема? Да си броим парите един на друг и да коментираме кой какви са му парите (мръсни, прани с Ариел, черни, бели...) и кой каква кола кара... ?
С най-добри чувства
Пак ли подфанахте коя тема ква е, и има ли проблем, че на някой му е интересно нещо и си пита /..Гълтате ли и т.н..../, я ми кажи има ли една смислена тема в извън темата освен Родната Казарма, а?????
![]()
Сорри за оффа!!!
Какво й се нахвърляш сега...
Има смислени, защо да няма...това че в момента на първа страница не се подвизават такива и съвсем друг въпрос

После ако някой ревне пак, че в Извън темата било диктатура...

kOnPuBkA написа:И какъв е смисълът от тази тема? Да си броим парите един на друг и да коментираме кой какви са му парите (мръсни, прани с Ариел, черни, бели...) и кой каква кола кара... ?
С най-добри чувства
Скъпа колежке (ако бехте колега щях да исползвам "Г-н Просто Парче", но сега ще се въздържа...
Та темата не е да си ги мерим (заплатите де), а ако сте малко над средната интелигентност (явно не сте) ще прочетете в първият пост за Евростат (явно не знаете какво е), за изследвания, за официален доклад, за таблици, графики и обосновки на МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ЕВРОПА - Е те т'ва ако нема смисъл и е излишно....абе явно съм те разбрал погрешно...

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
aygofan написа:Скъпа колежке (ако бехте колега щях да исползвам "Г-н Просто Парче", но сега ще се въздържа...
Та темата не е да си ги мерим (заплатите де), а ако сте малко над средната интелигентност (явно не сте) ще прочетете в първият пост за Евростат (явно не знаете какво е), за изследвания, за официален доклад, за таблици, графики и обосновки на МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ЕВРОПА - Е те т'ва ако нема смисъл и е излишно....абе явно съм те разбрал погрешно...
Скъпи колега (ако беше пич, просто щях да те нарека пич, ама не си). Та идеята на темата Ви може и да е била дълбоко смислена и много важна с оглед на Евростат (което не е много сложно да се разбере какво е), но кажете ми коментарите след вашия първи пост накъде бият ? На подпомагане на Евростата и изясняване на ситуацията, или на махленско мерене на... заплтите де....
И тъй като аз не си позволявам да определям нивото на интелигентност на хора, които не познавам ще ви кажа само че преполагам, че сте достатъчно интелигентен и ще разберете сега защо беше поста ми и кое ми се струва неудачно в темата Ви.
Още един път- с най-добри чувства

Анализирайте отговорите и постовете и сам ми кажете дали целта на темата Ви беше постигната или само си ги премерихте... Ама честно

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Sparco_Racing написа:mihal написа: дано нещата да се оправят не някой да зимат по 5-6000 докато други гладуват
Евала за тия думи брат![]()
Ами тия дето гладуват могат да си размърдат малко задниците,а не само да мрънкат колко са зле нещата и държавата е виновна и т.н.
Всеки трябва да разчита на себе си,а не на държавата

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3