"И кварталният става катаджия"
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ами в кв. Студентски Град може да видите "ЖАНДАРМЕРИЯ" да спира коли. Това законно ли е?
А законно ли е полицията в същия този квартал , да те спира и да се заяжда с теб
Аз също за Студентски град говоря..Заяждат се за глупости да не кажа как си изсмукват от пръстите и те изкарват престъпник..Съответно пропускат да санкционират неправилно паркиралите коли или студентите които изскачат пред колите.
Миналата седмица ни спират за проверка на алкохол и ги чакахме 40 мин. за да докарат дрегера

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
vld написа:Ако не е Катаджия с бели ленти и синя жилетка и БЯЛА капа ,директно си го местя у левия крачол
При нас в Сливен това не минава... един приятел преди време 2 3 пъти така не спря на палка ...и на другия ден (Зелиничката Алфа с черните стъкла.... Сливналии много добре я знаят Бопаджиите) ..го спря и в РПУ-то..четене на морал и т.н.
Тук в нашата Полиция има "черна дъска" (това ми напомня една игра NFS: MW ... BLACK LIST

Не ми се мисли ...колко повече ще им се вдигне самочуствието на Полицаите

Полицейщина

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- borislav
- младши ентусиаст
-
Тия ще ни вземат и нямането бе.В онази анкета за месечната заплата в България е трябвало след отговора "над 2500лв заплата" да има и друг "работя като катаджия" че много куки си накупиха Бемвенца с нашите парички 

boorislav написа:Тия ще ни вземат и нямането бе.В онази анкета за месечната заплата в България е трябвало след отговора "над 2500лв заплата" да има и друг "работя като катаджия" че много куки си накупиха Бемвенца с нашите парички
Абе кой ви бие по главата да им ги давате.

///sasho написа:...
Много хубав пост.
Като се изключи това с халогените, щото аз не се кефя да ми карат на халогени градско при идеални пътни и метеорологични условия.
Но за всичко останало е така.
Аз ако няма патрулка до тях, не спирам.
Не са тръгвали да ме гонят до сега. Не съм получавал "честитки".
Наистина е пълно с недомислия в тази държава.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
liloff написа:Наистина е пълно с недомислия в тази държава.
Това не е държава, а погранична територия

Между другото не искам да ги защитавам, ама пичове, що бутате, щото е имало за какво. Като знам във Франция, какво те правят CRS, наще полицаи са ми като куклички. Стига плака Българино, вземи се в ръце!!!
И ако продължим да мислим... а модераторите във форума, не са ли и те вид полицаи на форума? На мен не ми пречат, ама това е защото не спамя

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Ами нормално е да "бутаме" и аз карам с халогени и нямам намерение да ги спирам, в тези дупки и неосветени улици няма как да стане просто.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
vld написа:Ако не е Катаджия с бели ленти и синя жилетка и БЯЛА капа ,директно си го местя у левия крачол
Еееееее....силно,ма като си в задръстването,и ти вземе документите.Така си го местих 20 минути докато ми отнемаше 16 точки,че се и разписах

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Бе що не вземат да раздадат на всеки по една палка и да се спираме взаимно, за да е пълна оправията с "некорупираните' полицаи
///milko way написа:еми иначе как ще спре пушенето и пиенето на минерална вода
-това си е един вид (поне) двойно увеличение на заплатата![]()
очаквайте скоро да раздадат стоп палки и на пожарникарите и военните,защото и там бюджета няма пари за увеличение
Колега забрави горския..

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
krystal написа:На мен друго ми е интересно..
Дали ще санкционират и пешеходците,които изскачат от най невъзможните места за пресичане????...или си остава най-сладко да рекетираш шофьорите
Няма !

liloff написа:///sasho написа:...
Много хубав пост.
Като се изключи това с халогените, щото аз не се кефя да ми карат на халогени градско при идеални пътни и метеорологични условия.
Но за всичко останало е така.
Аз ако няма патрулка до тях, не спирам.
Не са тръгвали да ме гонят до сега. Не съм получавал "честитки".
Наистина е пълно с недомислия в тази държава.
Това с халогените го дадох просто за пример , с за това дали ви се струва за нормално един полицай от "Охранителна Полиция" да следи кой кара на халогени в тъмните участъци на кв. Студентски град" или трябва да следи за престъпност в района.
А не като стане побой или нещо бъде откраднато в района да пристигат след това за оглед и да казват , че ако научат нещо повече за случая , ще се свържат с теб и по тоя начин в повечето случаи смятат случая за приключен и отиват на някое друго местенце да си спират коли. Просто трябва всеки полицай да си гледа работата за , която е назначен да върши. Като си от "Охранителна Полиция" ще следиш района и ще защитаваш сигурноста на хората , които си плащат данъците , за да взимаш заплата , и нямаш работа да спираш коли и да ги проверяваш дали спазват "Правилата за движение" , за тази цел има служба "КАТ" , които получават заплата да следът тези неща.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2