Винетка.Защо плащаме?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
извинявам се
плащаме за да пълним на някой гушата,та то винетки,данаци,екотакси,застраховки,и за кво.Интересно кво още ще измислят, 

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз не купувам винетка и точка по въпроса!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Веселин|Василев написа:Аз не купувам винетка и точка по въпроса!!!
Това не е решение, понеже с един акт и вече нямаш полза, че си икономисал, 100-120 лева бяха глобите (беше дискутирано тук). Иначе -полза никаква-всяка година си вземам, но виждам, че нищо не се прави-тая "държава" гледа само да си събере таксите и дотам, на пътя между Петолъчката и Сливен един мерц 190 Е изхвърча от пътя заради дупка-в комбинация с нископрофилни гуми и висока скорост...
Каквото и да си говорим, гумите са фактор, който спомага за ПТП-та-аз като карам 90% се концентрирам да избягвам дупките

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
fnt написа:Веселин|Василев написа:Аз не купувам винетка и точка по въпроса!!!
А като ти махне оня с палката, не те ли пита, защо нямаш и да стрива ръце за някой лев?
Досега не са ме спирали и не са ме питали за винетка, като ме питат тогава ще се оправдавам според зависи къде са ме спряли. А винетка от Перник до София няма как да купя.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
както казаха колегите , винетката още една причина да те глобят извънградско ,за това е за нищо друго ....... имам чуството че са стояли депутатите и са се чуделе : "кво да измислим.....!!!!???" и някой е казал "абе дай да взимаме пари на хората дето излизат извън града .... пък ще кажем че ще оправим пътищата...!!!!" Това е според мен идеята на винетките ......
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз си купих само първата година когато ги въведоха
Оттогава до днес купувам само веднъж седмична за цялата година да седи нещо на стъклото и давам газ из цялата страна
Пари за винетка няма да дам , имам 630 лв за данък от началото на 2006 година и скоро ще им хвърля 300 лв и след 3 години още 300 лв и така винаги ще имат да зимат едни 300 лв
Следващата ми кола няма да бъде регистрирана на Български табели защото няма да дам на държавата пукната стотинка за акциз,няма да им дължа на олигофрените с дебелите задници в парламента (с изключение на Иво Босев
) една стотинка за данък поради това ,че ще си го плащам в друга държава и така ...
Мойта кола ще направя така ,че ще я продам фиктивно и новия собственик няма да я регистрира - парички ЙОК
Съжалявам ,ако говедата мислиха малко за народа ,ако имаха малко срам пред господа ,ДА - нямам против да си плащам ,но когато ТЕ 200 души крадат повече от всички останали в тая държава ,една стотинчица няма да давам когато и където е възможно
Георги Пенчев

Оттогава до днес купувам само веднъж седмична за цялата година да седи нещо на стъклото и давам газ из цялата страна

Пари за винетка няма да дам , имам 630 лв за данък от началото на 2006 година и скоро ще им хвърля 300 лв и след 3 години още 300 лв и така винаги ще имат да зимат едни 300 лв

Следващата ми кола няма да бъде регистрирана на Български табели защото няма да дам на държавата пукната стотинка за акциз,няма да им дължа на олигофрените с дебелите задници в парламента (с изключение на Иво Босев

Мойта кола ще направя така ,че ще я продам фиктивно и новия собственик няма да я регистрира - парички ЙОК

Съжалявам ,ако говедата мислиха малко за народа ,ако имаха малко срам пред господа ,ДА - нямам против да си плащам ,но когато ТЕ 200 души крадат повече от всички останали в тая държава ,една стотинчица няма да давам когато и където е възможно
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Penchev написа:Аз си купих само първата година когато ги въведоха![]()
Оттогава до днес купувам само веднъж седмична за цялата година да седи нещо на стъклото и давам газ из цялата страна![]()
Пари за винетка няма да дам , имам 630 лв за данък от началото на 2006 година и скоро ще им хвърля 300 лв и след 3 години още 300 лв и така винаги ще имат да зимат едни 300 лв![]()
Следващата ми кола няма да бъде регистрирана на Български табели защото няма да дам на държавата пукната стотинка за акциз,няма да им дължа на олигофрените с дебелите задници в парламента (с изключение на Иво Босев) една стотинка за данък поради това ,че ще си го плащам в друга държава и така ...
Мойта кола ще направя така ,че ще я продам фиктивно и новия собственик няма да я регистрира - парички ЙОК![]()
Георги Пенчев
подкрепям напълно. аз обаче си имам 2 минетки.

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3