Винетка.Защо плащаме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 15 Фев 2009, 19:13

Все сьм се надявал че като си плащам даньците и таксите нещата ще се оправят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 15 Фев 2009, 20:14

Всички това се надяваме, но .......... Само ние страдаме. :(
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

извинявам се

Мнение от ivo_io » 15 Фев 2009, 20:14

плащаме за да пълним на някой гушата,та то винетки,данаци,екотакси,застраховки,и за кво.Интересно кво още ще измислят, :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

стачка

Мнение от ivo_io » 15 Фев 2009, 20:20

бях решил да не копувам,понеже мин.година на е36 изкривих носача,мислех да стачкувам ама като те спрът не гледат пътя в кво състояние е,а питат винетка :?: акт

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 15 Фев 2009, 20:27

deemov написа:Вече 4-та година и къде отидоха парите от тея винетки ! :twisted: Със сигурност не са на пътя :confused:

:yes: :yes: :yes:
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 15 Фев 2009, 21:10

Аз не купувам винетка и точка по въпроса!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 15 Фев 2009, 21:49

Веселин|Василев написа:Аз не купувам винетка и точка по въпроса!!!

А като ти махне оня с палката, не те ли пита, защо нямаш и да стрива ръце за някой лев? :shock:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Фев 2009, 21:52

Това не е решение, понеже с един акт и вече нямаш полза, че си икономисал, 100-120 лева бяха глобите (беше дискутирано тук). Иначе -полза никаква-всяка година си вземам, но виждам, че нищо не се прави-тая "държава" гледа само да си събере таксите и дотам, на пътя между Петолъчката и Сливен един мерц 190 Е изхвърча от пътя заради дупка-в комбинация с нископрофилни гуми и висока скорост...
Каквото и да си говорим, гумите са фактор, който спомага за ПТП-та-аз като карам 90% се концентрирам да избягвам дупките :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 15 Фев 2009, 22:03

fnt написа:Няма за какво да си говорим. Просто няки стават все по-богати,а други си чупим колите :(
Изображение
Изображение

Много грубо... :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Фев 2009, 22:18

И на окачването едва ли му е много весело :(
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 15 Фев 2009, 23:16

за това най добрият вариант е да не живееш в България

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 16 Фев 2009, 0:09

fnt написа:

А като ти махне оня с палката, не те ли пита, защо нямаш и да стрива ръце за някой лев? :shock:

Досега не са ме спирали и не са ме питали за винетка, като ме питат тогава ще се оправдавам според зависи къде са ме спряли. А винетка от Перник до София няма как да купя.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 16 Фев 2009, 1:20

както казаха колегите , винетката още една причина да те глобят извънградско ,за това е за нищо друго ....... имам чуството че са стояли депутатите и са се чуделе : "кво да измислим.....!!!!???" и някой е казал "абе дай да взимаме пари на хората дето излизат извън града .... пък ще кажем че ще оправим пътищата...!!!!" Това е според мен идеята на винетките ......

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Фев 2009, 1:29

Аз си купих само първата година когато ги въведоха :)
Оттогава до днес купувам само веднъж седмична за цялата година да седи нещо на стъклото и давам газ из цялата страна :D
Пари за винетка няма да дам , имам 630 лв за данък от началото на 2006 година и скоро ще им хвърля 300 лв и след 3 години още 300 лв и така винаги ще имат да зимат едни 300 лв ;)

Следващата ми кола няма да бъде регистрирана на Български табели защото няма да дам на държавата пукната стотинка за акциз,няма да им дължа на олигофрените с дебелите задници в парламента (с изключение на Иво Босев Изображение) една стотинка за данък поради това ,че ще си го плащам в друга държава и така ...

Мойта кола ще направя така ,че ще я продам фиктивно и новия собственик няма да я регистрира - парички ЙОК ;)

Съжалявам ,ако говедата мислиха малко за народа ,ако имаха малко срам пред господа ,ДА - нямам против да си плащам ,но когато ТЕ 200 души крадат повече от всички останали в тая държава ,една стотинчица няма да давам когато и където е възможно

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Фев 2009, 1:56

Penchev написа:Аз си купих само първата година когато ги въведоха :)
Оттогава до днес купувам само веднъж седмична за цялата година да седи нещо на стъклото и давам газ из цялата страна :D
Пари за винетка няма да дам , имам 630 лв за данък от началото на 2006 година и скоро ще им хвърля 300 лв и след 3 години още 300 лв и така винаги ще имат да зимат едни 300 лв ;)

Следващата ми кола няма да бъде регистрирана на Български табели защото няма да дам на държавата пукната стотинка за акциз,няма да им дължа на олигофрените с дебелите задници в парламента (с изключение на Иво Босев Изображение) една стотинка за данък поради това ,че ще си го плащам в друга държава и така ...

Мойта кола ще направя така ,че ще я продам фиктивно и новия собственик няма да я регистрира - парички ЙОК ;)

Съжалявам ,ако говедата мислиха малко за народа ,ако имаха малко срам пред господа ,ДА - нямам против да си плащам ,но когато ТЕ 200 души крадат повече от всички останали в тая държава ,една стотинчица няма да давам когато и където е възможно

Георги Пенчев

подкрепям напълно. аз обаче си имам 2 минетки.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата