Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 22 Фев 2009, 13:01

Абе не ви разбирам...като ще се пързаляте намерете си удобно пусто място...нали се сещаш, че ако случайно се пързаляш околу майка ми която е на 50г. е много лесно да се шашне и да стане фал. Тя жената си кара много внимателно и културно, обаче колко и е да се стресне от камикадзе....
Продава се колата от галерията

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Фев 2009, 13:09

Hugo Boss написа:Абе не ви разбирам...като ще се пързаляте намерете си удобно пусто място...нали се сещаш, че ако случайно се пързаляш околу майка ми която е на 50г. е много лесно да се шашне и да стане фал. Тя жената си кара много внимателно и културно, обаче колко и е да се стресне от камикадзе....
аз пак да ти кажа за шашкането 4 е е по опасно от това дето правя аз и много,ама много други ;)
като излезе некой пешеходец в последния момент и тя кат се шашне и ше земе да мине през него.
Аз сам имал слу4еи когато сам парзалял и хора 4акащи на спирката видат колата настрани с предницата кам тях и пани4ески бягат в някаква посока,в първия момент ми стане смешно но после като се замисля,4е ако сам нормален като тях ще постъпя по същи на4ин,просто защото незнаят 4е го правя целенасо4ено
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 22 Фев 2009, 13:14

Колега, тя не се панира от пешеходци, а от ненормалници които и налитат с вртатите напред. И май не разбираш че си опасен за околните въпреки майсторските ти умения. В случая ти си предпоставка за ПТП!!!
Продава се колата от галерията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 (M43B19)

Мнение от xenolith » 22 Фев 2009, 13:55

Мисля, че май само се карате на човека, вместо да пишете по темата...

Аз не съм много опитен шофьор, не съм карал и много коли и километрите ми не са кой-знае колко, но ще се обадя...

Задното си е задно, без спор просто. Задницата, както каза и SKISA, от време на време се суче по случайност и всеки път ми се случва като има девойка в колата, за съжаление. Гледат ме лошо, но не съм виновен :) В града карам малко като простак и когато съм сам и някоя песен ме надъхва от време на време я суча, но гледам да е най-вече вечер, за да не е много опасно. Иначе ако има други в колата, изпълнения цъ. Как ми харесва да карам... извънградско - 90-100-110 (: Честно да си призная, понякога градко/извънградско се обръщат откъм скорост. Извънградско съм като че ли по-притеснен и внимателен, не знам защо :)

Онази вечер беше заледено по пътищата и в града си понаправих малко парти към 23:00, но след като оставих девойчето и момчето, които бяха в колата. По един булевард, чисто пуст, с около 30 км/ч за суках надолу. Лек наклон е и както беше заледено и както горката е слабичка за сукане в сухо време, много ме нарадва :) И завоя към вкъщи го взех горе-долу като на компютърна игра - дрифт между двете пресечки (П-образен завой правех с разтояние между пресечките, но широк път :)). Тази вечер ме накара да си обичам колата още повече :P

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 22 Фев 2009, 14:03

аз па да ви кажа че заради всичките дружбенски "мастъри"

куките само като ме видят с е30ката и озверяват

па иди обяснявай че не си лют дрифтър на 18...
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Фев 2009, 14:07

xenolith написа:Мисля, че май само се карате на човека, вместо да пишете по темата...

Аз не съм много опитен шофьор, не съм карал и много коли и километрите ми не са кой-знае колко, но ще се обадя...

Задното си е задно, без спор просто. Задницата, както каза и SKISA, от време на време се суче по случайност и всеки път ми се случва като има девойка в колата, за съжаление. Гледат ме лошо, но не съм виновен :) В града карам малко като простак и когато съм сам и някоя песен ме надъхва от време на време я суча, но гледам да е най-вече вечер, за да не е много опасно. Иначе ако има други в колата, изпълнения цъ. Как ми харесва да карам... извънградско - 90-100-110 (: Честно да си призная, понякога градко/извънградско се обръщат откъм скорост. Извънградско съм като че ли по-притеснен и внимателен, не знам защо :)

Онази вечер беше заледено по пътищата и в града си понаправих малко парти към 23:00, но след като оставих девойчето и момчето, които бяха в колата. По един булевард, чисто пуст, с около 30 км/ч за суках надолу. Лек наклон е и както беше заледено и както горката е слабичка за сукане в сухо време, много ме нарадва :) И завоя към вкъщи го взех горе-долу като на компютърна игра - дрифт между двете пресечки (П-образен завой правех с разтояние между пресечките, но широк път :)). Тази вечер ме накара да си обичам колата още повече :P

Айде още един с бърза 16ка, квартална кифла на 15 и размити граници между "ЕнЕфЕс: Гив ми да са смашна у некой стълб 4" и реалният живот :roll:
Къде си Боже, да си прибереш вересиите...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 (M43B19)

Мнение от xenolith » 22 Фев 2009, 14:17

А, моля ти се... един стълб малко поразклатих един ден, но това беше при паркиране. Кой ти се оглежда назад за стълбове... аз видях къде е бордюра, ама стълбчето съм пропуснал и малко се поразклати, ама на колата нищо й няма ;)

И.. 16-та не е бърза :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 22 Фев 2009, 14:30

Колегата J.D.I. не си само ти има много хора дето карат така и млади и не чак толко млади, но повечето не си признават или не осъзнават че правят така. Най-якото е че 90% от хората тук карат коли над 100кс и всички карат с 50 без да правят рисковани маневри, сигурно на пръсти се броят тези които стигат за по-малко от 6-7 часа до морето :ahah:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Фев 2009, 14:31

t060 написа:Е как го нахранихте, колегата, той си сподели, че не иска, ама отвътре му идва. Нито е казал, че е винаги, нито нищо. Я кой от вас не е нарушавал правилата, пръв му сложи да хапне. Ма тука май няма такива. Няма какво да се лъжем, всеки е правил глупости, по много и всеки ден.

Я прочети внимателно! Едно е да нарушаваш правилата, друго е да караш, без да мислиш.
J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.

Е, аз НЕ СЪМ влизал в мъгла със 140, защото имам поне малко акъл, НЕ СЪМ карал със 100 в града, изпреварвайки броня в броня по същата причина. Едно е да минеш на червено, да превишиш скоростта, друго е поради липса на разсъдък да си заплаха за околните.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 22 Фев 2009, 14:46

Карам според ограниченията и Варна- София го правя за девет часа. В града карам с не повече от 60 км/ч. Спазвам всички забранителни знаци. Постоянно ме сърби г.за от псувните на останалите :confused: . До тук нищо вярно! :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Фев 2009, 15:30

Чейндж дъ дайлър гайс :weed:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Фев 2009, 16:14

Това бях решил да не го разказвам във форума, щото сигурно много народ ще скочи да ми обяснява колко не съм прав, ама...

Съвсем по темата е.

Онзи ден като заваля снегът, оставих ключовете от Мицубишито на жената, че не исках да я мисля цял ден как ще се оправя с Тойотката по хлъзгавото и взех нейната кола. Тръгнах за работа по раничко - към 7.30, да няма много народ по тесните улички в Овча Купел, че това малкото като спре по нагорнищата и след това не тръгва и си карам най-културно с около 40-45 в лявото платно на Никола Мушанов, просто щото дясното беше все още заринато от сняг и не можеше да се минава нормално. Гледам в задното огледало муцуна на е36 некакво пимбяно на цвят и с ксенончета сигурно 12к - светят нещо средно между лилаво и цвета на колата. Сучат задница и се приближават. Приближаваха се, приближаваха се и се залепиха зад мен, но на не повече от 15 см. от бронята. Аз не мога да мина в дясно, щото както казах там платното е с дебел сняг, а не мога и да карам по-бързо, щото Ягото на сухо не ще да спира като хората, а на сняг можете да си представите.
Идва кръстовището на Мушанов с Житница - там дясното платно е за направо, а лявото - за ляв завой. Минавам си в моето платно и намалям и си викам тия сигурно ще ме изпреварят тука. Ама не...децата решили, че ще се ебават с мен. Според мен не са ме видяли, а традиционно тези коли ги карат жени, та са си рекли, сега ще си направим ташак с момичето и продължават да ми карат в бронята.
Червен светофар. Аз спирам колкото се може по-плавно, за да не се нахендрят тия малоумници в мен, обаче нищо такова. Спирам и чувам отзад гаден звук на стържеща пластмаса.
Слизам от колата, а ония седят вътре и се хилят. Огледах си бронята - нищо и няма. Още е червено и решавам да им кажа да спрат да се ебават, щото ше стане лошо, онези обаче се заключили в колата и продължават да ми се хилят. Както и да е - показах им го със знаци някакви и си се качих в колата, щото вече беше зелено, а хората отзад в колоната взеха да свирят. Тръгвам, а двамата с е36-цата пак се залепват в бронята ми. След това кръстовище вече и дясното платно беше поразчистено, та аз си карам там, а те зад мен, въпреки, че лявото платно им е свободно. Взех да си мисля, че това е някаква постановка да ми откраднат колата, от тези дето ги даваха по ТВ-то. Обаче не - тези на 100 м. преди светофара излизат в лявото платно, минават мъничко пред мен и както са си в ляво започват да сучат задницата и така, докато на 20 м. преди светофара, свиват рязко в дясно и ме засичат и се нареждат в колоната. Аз едвам успрях да спра и да избягам в дясно и в тоя момент просто ми прекипя.
В моята кола си имам арсенал за такива случаи, но в колата на жената единствено докопах една четка за чистене на сняг, от големичките, в ОМВ ги продават, грабнах я и изскочих от колата. Ни съм ги молил да излизат, нито нищо - директно ги почнах от циганския спойлер на задния капак, но на него нищо не му стана, та се прехварлих на левия стоп и задното стъкло. Не знам с какъв яд съм я дънил тая алуминиева четка в колата, ама стопът го спуках, а задното стъкло им го пратих на задната седалка. Тогава явно решиха, че трябва да се излиза, та шофьора и той отнесе една четка и явно съм го целнал във веждата, щото се сцепи и веднага му потече кръв, а другия като видя кръвта се панира нещо и тръгна да ни разтървава...та така...

Много дълго стана, но мисълта ми беше, да кажа на автора на темата, че не е лошо да се поспре малко, щото хубаво, че му идва отвътре, ама има и други хора на пътя, дето им е писнало от рейсъри и отвътре не им идва нищо свързано с карането, ами разни работи, свързани със сопата. Нещото, което пропускаш за тези хора е, че те просто са тръгнали нанякъде, имат си един куп грижи и последното, което искат в този момент са някакви допълнителни емоции, свързани с карането.

Иначе, пич, дано да си жив и здрав дълги години, чудесно ти е хобито, свързано с карането, но си намери подходящо място за това, защото дори и да не попаднеш на тоя със сопата, все в някой неподходящ момент от неподходящото място ще изскочи я кола, я пешеходец...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Фев 2009, 16:27

Според мен добре си направил. Може би мъничко си прекалил, но такива не ги ли върнеш в правия път както трябва, следващия път се мислят за още по-велики. Само си представям как е възможно един такъв олигофрен (без никакво значение с каква кола е) да ми удари детето... Не четка в главата, а пищов в задника ще му навра...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Фев 2009, 16:54

мене най-ме-изпълва да карам с 10, да си пусна радка пиратка и да играя кючеци вътре в колата :lalala:

а автора съветвам приятелски да зареже нфс-то и филмите с коли, че нещо много го надъхват

а също така да зареже ПРОБВАНЕТО на колите на собствениците, без тяхното знание и разрешение, че големи недоразумения се получават след това
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 22 Фев 2009, 16:59

someone написа:...

Това мове да се случи само в БълХария.... :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата