Писна ми от безхаберието на дървата ни!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 23 Фев 2009, 11:02

Добре, аз искам да питам каква е съобразената скорост за минаване през отворен канал? :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 11:17

Вуйчо Ваньо написа:Добре, аз искам да питам каква е съобразената скорост за минаване през отворен канал? :roll:

.....каквато да не скочиш в канала! тва е логиката на закона! знам,че е тъпо ,но това е положението...! и с 5км/ч да си -пак може да не е съобразена...за съжаление...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Фев 2009, 11:39

SKISA написа:
Вуйчо Ваньо написа:Добре, аз искам да питам каква е съобразената скорост за минаване през отворен канал? :roll:

.....каквато да не скочиш в канала! тва е логиката на закона! знам,че е тъпо ,но това е положението...! и с 5км/ч да си -пак може да не е съобразена...за съжаление...!

Не е тъпо... Когато не познавам пътя карам така, че ако стане нещо да мога да реагирам... Когато не съм го правил - крива джанта :mhihi:
канала го оставете, ами ако изскочи дете, в участък от пътя който позволената скорост е 50, но обстановката е по-тежка?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 11:46

тъпо е ,защото колкото и да предвиждаш не очакваш кратер на пътя!... в който да ти изчезне колата почти целата!
естествено ,че когато условията са променени и има възможност да се подхлъзнеш или не се вижда добре трябва да свалиш скоростта ,но тва не оправдава ,оправдаващите се за дупките ,че трябва да караш с 10 ,за да избегнеш трап.... квото и да си говорим -тва е закона и могат винаги да те насадят за несъобразена скорост...!!!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Фев 2009, 12:04

Примери има доста, шахтата не е от най-звучните примери... С колко трябва да караш, за да не видиш отворената шахта и да нямаш време да кривнеш???
И мен не ме кефи, но няма как.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Фев 2009, 12:58

еми нали за тва ги направиха тия двустранните протоколи които си ги попълват шоферите,точно с цел да не си хабиш нервите и времето да ги чакаш кат

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Фев 2009, 13:33

///peter написа:Примери има доста, шахтата не е от най-звучните примери... С колко трябва да караш, за да не видиш отворената шахта и да нямаш време да кривнеш???
викаш то с дупки по интересно,а :shock: Пък и защо развиваме космически скорости от над 5-7 км.ч.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Фев 2009, 13:48

Писна ми от безхаберието на дървата ни!!!

какво стана с дървата ти все пак?намокриха ли се?не горят ли?не искат да се цепят???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Фев 2009, 13:59

има един член в ЗДП в който се казваше че органите на реда СА ЗАДЪЛЖЕНИ да са на подобни места и да сигнализират за нередностите по пътя на място. Като ви драснат подобен акт за несъобразена скорост просто в поле Възражения им драсвате по еди кои си член и точка, че ги е нямало, да видим тоя акт колко дълго време ще го бъде.
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 23 Фев 2009, 14:22

Аз преди около месец пътувайки за морето по Хемус едва не се отрепах в едно "евро пале" което седеше полегнало на пътя, изръсено от някой камион и добре че бях в другата лента, за моя радост, щото иначе можеше да ме носите бавно....

И звъннах веднага на 166 да им кажа да пратят хиените, които дебнеха преди тунела да го съберат това преди някой друг да се е претрепал в него.....Казах точно километър, защото си напрвих труда да го видя, обясних ситуацията и т.н., даже се ИЗВИНИХ че ги безпокоя....... И наглата крава от 166 ми каза " Ми вие що не спряхте да го махнете????? " Викам щото 1. нямаше как минавайки покрай него със 120 да спра, 2ро не искам някой да ме убие докато се разкрвам по магистралата да събирам палета и 3то затова звъня на Вас за да направите нещо по въпроса" . При което отговорът беше " Ми да, ако искате и с 220 карайте, после ще Ви събираме вас от магистралата.... " :shock: :shock: :shock: И накрая ми каза че това не било тяхна работа, работата им била да следят за спазването на закона, не да събират предмети от пътя....

Безхаберието е пълно.... :confused: Вие тука за "някакви си дупки" ............ :wtf:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Фев 2009, 14:42

Bogat-Beden написа:
///peter написа:Примери има доста, шахтата не е от най-звучните примери... С колко трябва да караш, за да не видиш отворената шахта и да нямаш време да кривнеш???
викаш то с дупки по интересно,а :shock: Пък и защо развиваме космически скорости от над 5-7 км.ч.. :roll:

Ти май не вникваш какво ми е мнението ;)
На мястото на шахтата или дупката, ако има дете кво става? Карал си с 50, всичко е ток и жици, то там не е пешеходна пътека? За това трябва да има така наречената несъобразена скорост, друг е въпроса че кат я ползват за глоби...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Фев 2009, 17:45

///peter написа:
Bogat-Beden написа:

Ти май не вникваш какво ми е мнението ;)
На мястото на шахтата или дупката, ако има дете кво става? Карал си с 50, всичко е ток и жици, то там не е пешеходна пътека? За това трябва да има така наречената несъобразена скорост, друг е въпроса че кат я ползват за глоби...
ако реши някой да ти изскочи внезапно на пътя и да ти се качи на капака и с 10 км да караш..пак ще стане,не мислиш ли?И още повече на теория може,но на практика в Сф дори с ограниченията не може да караш,щото тия отзад ще те изядат,знаеш как е.. :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 24 Фев 2009, 0:43

Днес знаете ли какво ми се случи..
Карам си аз по една широка и главна улица(от моята посока са 2 платна а от другата е 1 платно) в цантъра на града...наближавам едно кръстовище където съм път с предимство (нямам никакви знаци освен този за забранено паркирането)..
Ситуацията е следната..аз ще си продължавам пътя само на право и гледам че от двете страни има спрели коли и ме изчакват да се придвижа...същевременно аз се движа в белия пясък(сняг+пясък и сол) с около 30 км/ч на 2-ра...гледам също че от дясната ми страна се подава една жена(пешеходка) която ме видя и спря за да ме изчака..т.е. аз взех да намалявам и като я виждам че иска да мина първо аз...и в тоя момент се обръщам да погледна за другата страна(лявата) гледам един дядо води внучето си на около 5-10 г. гледам че започва да пресича пътя...но нали е широка улицата и вижда че няма да успее да мине преди мен..но все пак аз нали през това време намалявам с готовност да спра за всеки случай..да ама оня се насилва и ме гледа право в учите и аз му разбирам по мимик на устата като ми вика "Спри бе,спри бе...едновременно с махане на едната ръка"...а аз нали вече ще го подминавам...викам "Ще ти спра,къде да ти спра'...и тъкмо исках да отбия и да хукна след него да му кажа еи дядка що не се навря под колата ве..случайно да виждаш някъде пешеходна пътека..заради такива като вас изкарват виновни шофьорите..(едно че аз нито видях за знак нито за маркировка в тоя сняг... :twisted: дори знам че там има нарисувана зебра...но нали не я виждам и все едно няма...да е@а простаците тъпи..

Потребител
Аватар

Мнение от ^^$VXF » 24 Фев 2009, 7:04

S 70/3 написа:покажи среден пръст на държавата от някои самолет..ина4е само разправии и нерви и ще кажат 4е междублоковите пространства не са тяхна грижа, то за кво да ги е грижа там не живеят хора така де ние за тях не сме хора..а ина4е събират данъци

Не знам защо да показва среден на БГ.В шляканата америка кварталните улици също не се барат змата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Фев 2009, 19:51

cucko написа:Днес знаете ли какво ми се случи..
Карам си аз по една широка и главна улица(от моята посока са 2 платна а от другата е 1 платно) в цантъра на града...наближавам едно кръстовище където съм път с предимство (нямам никакви знаци освен този за забранено паркирането)..
Ситуацията е следната..аз ще си продължавам пътя само на право и гледам че от двете страни има спрели коли и ме изчакват да се придвижа...същевременно аз се движа в белия пясък(сняг+пясък и сол) с около 30 км/ч на 2-ра...гледам също че от дясната ми страна се подава една жена(пешеходка) която ме видя и спря за да ме изчака..т.е. аз взех да намалявам и като я виждам че иска да мина първо аз...и в тоя момент се обръщам да погледна за другата страна(лявата) гледам един дядо води внучето си на около 5-10 г. гледам че започва да пресича пътя...но нали е широка улицата и вижда че няма да успее да мине преди мен..но все пак аз нали през това време намалявам с готовност да спра за всеки случай..да ама оня се насилва и ме гледа право в учите и аз му разбирам по мимик на устата като ми вика "Спри бе,спри бе...едновременно с махане на едната ръка"...а аз нали вече ще го подминавам...викам "Ще ти спра,къде да ти спра'...и тъкмо исках да отбия и да хукна след него да му кажа еи дядка що не се навря под колата ве..случайно да виждаш някъде пешеходна пътека..заради такива като вас изкарват виновни шофьорите..(едно че аз нито видях за знак нито за маркировка в тоя сняг... :twisted: дори знам че там има нарисувана зебра...но нали не я виждам и все едно няма...да е@а простаците тъпи..

все пак дядо с внуче..дядката го гони склерозата и води с него едно детенце...ти все пак защо не спря??
".и тъкмо исках да отбия и да хукна след него да му кажа еи дядка що не се навря под колата ве"
ех ех голям мъж излезе бе колега! по-спокойно

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата