36 хиляди на съд за неплатено парно! Търсят се 260 млн. лв.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Фев 2009, 13:04

Топлофикацията специално ние ще я съдим,пък и изобщо не ме интересува ако ще да придявяват и президента ;)
То не бяха 'топлота' точили милиони,пък други шефове пък не знам си какво още...да си търсят дългове от тях!

И не мога да разбера какво означава 'изравнителна сметка' (не че ме интересува изобщо) Всеки месец имаш сметка,която в интерес на истината все е по-голяма...трябва да я плащаш винаги и после по някое време ти тресват още една 'случайна' сметка под кодово название 'изравнителна' (това нещо като 13та заплата,но в случая 13та сметка) от сорта на още 100тина лв.,коите също трябва да платиш!

Пък в първите месеци на зимата и на студа - няма отопление,на свещ!"Специалистите" по отчитане на потребление начислили някак си 3 кубика повече изразходвана вода за ЕДИН ДЕН :shock: ,но това естествено НЕ е всичко-и то тогава когато топлата вода изобщо беше спряна :shock:

Като че ли на случаен принцип си избират-'тук ще начислим повече,от тоя още малко,от ония малко повече....ето тук една изравнителна сметчица 200лв,пък ако ще клиента да изяснява както може! кой крив,кой прав'
И естествено че ще се стигне до масово неплащане! Напълно нормално..

Имам и един пример с Мтел-колко писма пращаха за съдебни искове и не знам си какво (всъщност нищо не излезе от това!) за сметка от 500++ лв за един месец..........на майка ми !!! :shock: ,която тя просто отказа да плати...и с право. (сигурно е говорила с Обама,без да знае)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 24 Фев 2009, 15:38

Батака се задълбочава:)

http://www.dnes.bg/article.php?id=66501
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Фев 2009, 16:15

Slavi_m написа:Топлофикацията специално ние ще я съдим,пък и изобщо не ме интересува ако ще да придявяват и президента ;)
То не бяха 'топлота' точили милиони,пък други шефове пък не знам си какво още...да си търсят дългове от тях!

И не мога да разбера какво означава 'изравнителна сметка' (не че ме интересува изобщо) Всеки месец имаш сметка,която в интерес на истината все е по-голяма...трябва да я плащаш винаги и после по някое време ти тресват още една 'случайна' сметка под кодово название 'изравнителна' (това нещо като 13та заплата,но в случая 13та сметка) от сорта на още 100тина лв.,коите също трябва да платиш!

Пък в първите месеци на зимата и на студа - няма отопление,на свещ!"Специалистите" по отчитане на потребление начислили някак си 3 кубика повече изразходвана вода за ЕДИН ДЕН :shock: ,но това естествено НЕ е всичко-и то тогава когато топлата вода изобщо беше спряна :shock:

Като че ли на случаен принцип си избират-'тук ще начислим повече,от тоя още малко,от ония малко повече....ето тук една изравнителна сметчица 200лв,пък ако ще клиента да изяснява както може! кой крив,кой прав'
И естествено че ще се стигне до масово неплащане! Напълно нормално..

Имам и един пример с Мтел-колко писма пращаха за съдебни искове и не знам си какво (всъщност нищо не излезе от това!) за сметка от 500++ лв за един месец..........на майка ми !!! :shock: ,която тя просто отказа да плати...и с право. (сигурно е говорила с Обама,без да знае)

Много си прав, хареса ми това което написа!
А между впрочем сега при прекъснатото подаване на топлоенергия заради газта трябваше да има и обезщетения на потребителите подписали договор с топлофикация, ама...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe
Мечтае да кара: M-ki :D

Мнение от BMW ///MPower » 24 Фев 2009, 16:39

Добре, че не живея в София иначе до сега да съм получил "остроплевматичен удар" :D :D :D

Положението наистина е сериозно, като се има в предвид, че от Топлофикация (както ни е известно) не им засичат уредите реално употребената енергия !!! :shock:

За съжаление и подобни случаи има и в CEZ БГ :ranting: :banghead:

ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА И ЗА НАПРЕД(за съжаление) ДОКАТО НЕ СЕ "ИЗТРИЯТ" ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИЙ от ДО :idea:

ЗАДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ :!: :!: :idea: :winky:
МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 24 Фев 2009, 16:47

BMW ///MPower написа:...

Колега, нека да не обръщаме и тази тема в поредица от безсмислени политически изказвания.

Ставаше въпрос за топло, съд и сметки.

Предишна

Назад към Извън Темата