фолио на предните прозорци
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Я и аз да питам, понеже ме интересува. Някой има ли преки впечатления от опушването и какво по-точно представлява? Един приятел си направи така ЦЛС-а и стана много добре...но и не беше евтино. При това положение не можеш ли да изкараш, че колата си е затъмнена заводски? И всъщност някъде по документите на самата кола при внос пише ли си, че е със затъмнени джамове или направо от КАТ го описват(предполагам си го пише още от немско, ама нека питам)?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
няма шанс да се легализират черните стъкла,или колата трябва да е със специален режим на движение,или да има Б7 бронировка 

/// 6>4

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
Само в България се заяждат за тия стъкла.Доста им напълних джобовете на полицаите в БГ.В Гърция даже си затъмняват номерата и не им правят проблем
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Archangel написа:eekset написа:TheKiller написа:Най-светлото фолио хич не си личи,че имаш фолио,няма да ти правят проблеми
...а има ли смисъл от него?
Ще взема пак да отговоря преди колегата, дано не се сърди -
Ако е качествено фолиото има смисъл - слънцето не пече толкова и не блести.
Моето фолио поне имаше следният ефект(съмнявам се да съм си го внушил) - на отворен прозорец, през който грее слънце лятото - показваш си ръката на слънцето - започваш да усещаш как те нагрява. Както си държиш ръката затваряш прозореца - в момента в който се затвори прозореца нагряването върху ръката ти значително намалява.
Малко калпаво го обясних, но с две думи - UV protection.
Даже малко ме е яд понякога, че го махнах, но ми писна да се набутвам с пари за тоя дето духа. Както излиза от моят опит - може с месеци да караш и да те спират без да се заядат и после изведнъж да те закопаят със серия от спирания, при които се "черпим"... според мен риска е прекалено..хм..скъп, за да си пазим кожичката да не изгаря докато караме
Колега , много си прав . А това с гъзарията -мисля, че отдавна ги отминах тези години ...
Иначе и аз имам от година и половина на задното и задните странични -от най-тъмното американско и трябва да ви кажа ,че наистина има голяма разлика особено лятото .Аз и поради тази причина си сложих(снимки в галерията ми ) -защото цялото лято беше адска жега по морето и ми беше писнало все да се пека като някой рак пък и с този черен цвят на колата... Иначе трябва да Ви кажа ,че при честите ми прибирания към Пловдив от морето понякога се бутаха всички ,който се возиха с мен да сядат отзад . Наистина разликата е голямо между стъкла с оригинално поставено фолио и стъкла без такова...Слънцето пече- навън е някаква адска жега от 35-40 градуса, отключваш колата , от предните седалки където пече слънцето те лъхва жегата ,но когато отвориш задните врати и пипнеш задната седалка стои хладна - нещо повече дори минералната вода ,която стои в джоба на предната седалка отзад е хладна ... Е, кажете ми повече какво да говорим ? Който има такова фолио -от оргиналното знае за какво говоря .За това лято аз също се замислям за възможно най-светлото и на предните стъкла ,че като тръгнеш да пътуваш и наистина слънцето много пече отпред. Мислел съм си за такава идея -с възможно най-светлото дори по възможност ако може да е безцветно , но само с UV -защита.. Мислех още когато си правих на задните стъкла ,но когато сложиш и на предните колкото и да е прозрачно се получава една такава сянка върху цялата кола и ако погледнеш отвън под определен ъгъл дори към предните стъкла не се вижда ясно кой е вътре -т.е. ако в този момент има някой полицай който реши да погледне кого возиш със сигурност ще разбере ,че имаш фолио ... Иначе моето фолио ми го слагаха професионалисти в Бургас и съм много доволен ..
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
Абе, оставете тая гъзария. На кой му е мерак да гъзарее, да си гъзарее
Аз лично искам да сложа фолио или да ги опуша, защото моя приятел ми каза, че не напичало лятно време толкова кожата и като седнеш не ти завира задницата.
Колега TheKiller, сигурен ли си в това, което казваш, някакъв пряк опит или само така си чувал? Защото все си мисля, че всички тия С-овици, 7-ци и т.н. нито са със специален режим, нито са бронирани (поне голямата част).

Колега TheKiller, сигурен ли си в това, което казваш, някакъв пряк опит или само така си чувал? Защото все си мисля, че всички тия С-овици, 7-ци и т.н. нито са със специален режим, нито са бронирани (поне голямата част).
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Това със затъмняването много ме вбесява
Ужас, колата като карам и всичко се вижда вътре много ме вбесява също, по тази причина искам малко по-опушени стъкла, линията на колата много по-хубава ще стане - НО ШИБАНИЯ ЗАКОН СПИРА
Замислил съм и аз цялата кола с минимална %, но ще видиме какво после ще правим с ГРИНГОВЦИТЕ 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
И предната, и тази ми Е 34-ка е със затъмнени странични стъкла- предни и задни. Само веднъж, преди три години ми направиха едно изречение за това и толкова. Друг проблем със стъклата и КАТ не съм имал, хем не е от най светлото. То за толкова време малко поизбеля, щото като сваля джама, там дето влиза във вратата и по- тъмно, ама карай. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:Абе, оставете тая гъзария. На кой му е мерак да гъзарее, да си гъзарееАз лично искам да сложа фолио или да ги опуша, защото моя приятел ми каза, че не напичало лятно време толкова кожата и като седнеш не ти завира задницата.
шаро паро бате са 7-ците и с-овиците

/// 6>4

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
TheKiller написа:Pitbull_Germany написа:Абе, оставете тая гъзария. На кой му е мерак да гъзарее, да си гъзарееАз лично искам да сложа фолио или да ги опуша, защото моя приятел ми каза, че не напичало лятно време толкова кожата и като седнеш не ти завира задницата.
шаро паро бате са 7-ците и с-овицитесигурен съм в това което говоря
Правителствените коли, които са обурудвани със спец. режим (лампи, станции и др.) не ги лови закона, Това че всеки 3ти полицай си е затъмнил личната кола е др.
В Дубай например (55 градуса лятно време) всеки иска да си затъмни стъклата, обаче разрешение се дава само на местните "локалс"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Apassionata написа:[i]
Заяждат се... за допълнително затъмняване... за заводски тонирани и затъмнени не...а това как се доказва
с ключа

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
TheKiller написа:Pitbull_Germany написа:Абе, оставете тая гъзария. На кой му е мерак да гъзарее, да си гъзарееАз лично искам да сложа фолио или да ги опуша, защото моя приятел ми каза, че не напичало лятно време толкова кожата и като седнеш не ти завира задницата.
шаро паро бате са 7-ците и с-овицитесигурен съм в това което говоря
Абе това ясно...мен мисълта ми е дали се шари някъде, за да ти изкарат някакъв документ или като те спрат всеки път им пускаш в касичката. Иначе варианта "Г-н Полицай, нещо май недовиждате...ето ви 20 лв. да си направите един преглед при специалист" винаги го има

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3