Къде сте обикаляли по-света!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 26 Фев 2009, 15:57

hell's angel написа:
isa написа:
aygofan написа:
isa написа: Изпания

Ходил съм само из Еуропата... :uups:

Е, какво се червиш бе :D Сякаш е задължително.
Има време, спокойно. Аз тези държави съм ги обиколила за 5 години. Преди това не съм си и мислела, че е възможно :D

Бъзика те за правописа

Дааам. Поправих си ''жестоката'' грешка :roll:
Без подпис

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Фев 2009, 16:13

Алжир некъде в пустинята Хаси Мусад беше близкия град....нема такова место чек пойнти насекъде, Ангола - отврад държава...пълна мизерия, Либия...но комент, Южна Африка....било е перфе държава..ся циганите и ебават мамата...само в Кейп Таун е добре, но не за дълго, Намибия.....бех в пустоща незнам как е, Дубай...много готино място ама пълно с цигане, Сингапур....само за мъже, най якото място! Индонезия...Убаво е!

Италия..малко е кат в БГ особено в Милано се едно си в СФ, Франция убава държава ама да си у малките градове, франсетата не ме кефат мноо са надути, Испания....найс, и през кой ли не ЕУ държави не съм минал...нема големо летище из европата дет да не съм кацал. Оп и Англия от едното до другото летище, а и у Макето!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 26 Фев 2009, 16:15

- Турция, Македония, Гърция (на почивки)
- Швейцария, та до там и на обратно естествено Сърбия, Хърватска, Словения, Италия, Австрия (по работа)
- Германия (за кола)
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Фев 2009, 16:22

-USA - South Carolina - Fort Mill - е няма такова спокойствие :lalala:
-Холандия - Амстердам, за малко
-Германия - за кола, прибихме се от път, ама пусто каране :mhihi:

Трябва да се поправя ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 26 Фев 2009, 16:23

Само в Щатите за 4 месеца, 150 мили южно от Ню Йорк. Има какво да се види там, но не бих живяла за постоянно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Фев 2009, 16:49

Австрия - Залцбург ми е градчето мечта за живеене, Виена - дискотеките им бяха готини, иначе не ми допадна нещо.

Франция - Париж, като възпитаник на гимназия с първи език френски - пак не мога да кажа, че ме кефи. Буквално си беше метрополис - имаше всякакви - жълти, кафяви, черни, руснаци и т.н. В центъра е прекрасно, но във външните кръгове на града е отврат. А франсетата няма спор, че са големи нещастници.

Сърбия - Белград, бях 2004та при далечната рода по бащина линия и още не се бяха възстановили от бомбардировките, иначе градът ми хареса като разположение. И к'ва люта ракия имаха тия сърбиии...ракия и плескавица!

Гърция - Атина - огромен град, жестоки места със страхотни гледки и тихи спокойни кварталчета. Само тоя византийски из гръцко като го чуя и ми се обръща стомаха, но се свиква.

Третият ръкав на Халкидики - пак страхотно място за почивка, края на тази година мисля да отида в Атон, ако ми издадат виза.

Волос - почти толкова уникално място, колкото Залцбург, готини таверни и нелоши нощни заведения.

Корфу(Керкира) - страхотен остров, а гърците там са с невероятен характер, останал им от многогодишната история на острова под влияние на западноевропейската култура. Страхотна вода имаше в лагуните - искрящо синя, малко студена и много солена.

Солун - нямам коментар, мега селяния и е пълно с българи.

Kавала - в самото градче няма нищо особено, освен характерните таверни, но пък е едно от пристанищата с фериботи до Тасос

Тасос - райско кътче беше, обиколих го половината с колата за 1 час.
Малки къщички, абсолютно спокойствие, девствени плажове и лазурносини води.

О-в Миконос - разочарован съм, може би защото като спря моят круизер бяха спрели още 3-4 и островчето гъмжеше от международна паплач.

О-в Санторини - на трето място в класацията ми за най-готини места, много трудно мога да му опиша красотата с думи.

О-в Кипър(гръцката част разбира се) - Много англичани, военни, движение наобратно...но иначе нелошо място със хълмове, от които се открива гледка към морето.

Египет, Кайро - от пристанището до самото Кайро - 3 часа път с автобуси, които не спират никъде. Така се беше случило, че ходих миналия септември, а бяха отвлекли автобус с туристи точно тогава. Движихме се със полицейски кордон(там полицията им е с АК-47 :roll: ), и цялата магистрала беше затворена за нас, в нашата посока.
Самото Кайро е ужасна цигания, пирамидите са невероятни, или по-скоро са били - арабеските не ги поддържат и се рушат сравнително бързо.

Израел, Йерусалим - видях доста места, за които само бях чел. Ако се абстрахираш от евреите - ок е. Пък и съм вярващ, то освен религиозни забележителности май няма какво да се гледа. Половина се щурат наляво-надясно с автомати, защото са военни, другата половина ги пече слънцето по цял ден на Стената на плача.

Палестина, Витлеем - Същата работа като в Йерусалим, само заместваме "евреи" с "резняци" и е по-мръсно.

Турция, Анталия - има някакви забележителности, но предимно си е за туризъм

Толкова :uups:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 26 Фев 2009, 17:07

Archangel написа:Толкова :uups:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 26 Фев 2009, 17:09

Archangel написа: ....

Толкова :uups:

:shock:

Човееееек...Ти направо ми наля в гъза лимонада. (сори за офтопика)

Ама ти си обиколил половината свЕт. И все яки места. Завиждам ...

:D

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 26 Фев 2009, 17:14

Турция - Кушадасъ
Холандия - Амстердам (транзитно)
САЩ - Чикаго (транзитно)
САЩ - Anchorage (Аляска)
Германия - Франкфурт
надявам се да пътувам още... ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2009, 17:36

Досега май isa и Сондьора водят временното класиране-затва викам да ги задължим да опишат по-подробни впечатления,да няма санкции от колектива :P :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Фев 2009, 17:46

Австрия - за година и половина 5 пътя я посетих - много ми харесва осоебно залцбург!

Англия - Само в лондон за около 2 дена... Като цяло не останах с позитивни чувства...Скоро пак ще я пробвам.

Германия - живял съм около 2 години и като цяло кажи речи насвякъде съм бил там. Най-хубавото място за мен е Ринга и Дюселдорф!

Швейцария - супер е !

Франция - не ме кефи много!

Монте Карло - рай!

Италия - Бил съм в завода на Ферари и Пагани. Езерето Лаго ди гардо (май тъй се пишеше) и други..

Черна Гора - Будва - много хубаво

Хърватска - Чудна!

Гърция - Атина и Солун - харесва ми. ( няколко пъти) + Халкидики

Турция - няколко пъти

Дубай - супер е харесва ми

Сингапур - също

Австралия - там съм завършил висше, хубаво е като цяло, но не бих останал да живея там. Като завърших с приятелката ми направихме 2 месечна обиколка и само в пърт не сме били :)

Минавал съм транзитно през: Тайланд, Индонезия, Япониа, Китай, Хонгконг и повечето Европейски държави. Сигурно пропускам нещо, но ако се сетя ще добавя...

Много обичам да патувам и винаги когато имам свободно време и ресурси заминават по тази посока!

Потребител
Аватар

Мнение от a26 » 26 Фев 2009, 17:50

Даам. Толкова места има да се изръшкат. Аз съм със скромен опит:
- Виена за 4-5 дни,
- Охрид / Скопие и т.н. - някаква екскурзия организирана;
- Атина за един ден (общо взето освен летището, акропола и метрото нищо друго не видях, но пак ми стига, за да разбера колко са напред);
- Ираклион по работа, ама май повече фън стана :-);
- о. Корфу - една нова година;
- Солун - 3-4 дни;
- някакви други градове + остров в Гърция , ама узото бе в повече и да ме убие човек не знам какво точно гледахме / къде ходихме;
- Амстердам за 3-4 дни;
- Далас и околията за 40 дни;
Сега сме си организирали 6 дни в Лондон и околията - на 26 март излитаме, та да видим какви ще ги свършим.

Много искам почивка къде Френска Полинезия, ама е*а ти цените аз...
Последна промяна a26 на 26 Фев 2009, 17:53, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 26 Фев 2009, 17:52

Дания 3а 10 дена
Чехия 3а една седмица
Германия ходил съмнавсякъде почти
Париж 3а 2 дни
Англия два пъти по две седмици
Италия два пъти по две седмици
Холандия Хага
Чикаго 3а един месец

Минавал съм пре3 Гърция и Турция и ра3лични мар6рути БГ Германия с кола и камион

ходи ми се до Австралия, ма да видим кога 6те стане :D
:bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Фев 2009, 17:57

Bogat-Beden написа:Досега май isa и Сондьора водят временното класиране-затва викам да ги задължим да опишат по-подробни впечатления,да няма санкции от колектива :P :mhihi:

Аз съм си обобщил и нема кво да добава. Мечта ми е да вида Австралия и Москва, ама за сега немам път на там.

А относно колектива, не се цепа от него, но ако се наложи, ше помоля isa да поеме санкциите!
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 26 Фев 2009, 18:10

Archangel написа:О-в Санторини - на трето място в класацията ми за най-готини места, много трудно мога да му опиша красотата с думи.

Твоето трето място ми е все още несбъдната мечта и най искренно ти завиждам,че си бил там горе :clap:
-иначе 5-6 пъти ходих в Гърция,но най вече из трите ръкава на Халкидики + един път до Акропола (Атина)
Най далечната дестинация,до която съм стигал с ''летящ ковчег'' е Калкута (Индия) Arrow музика,кобри,крави и много-ама много хубави Индийки
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата