Влизане с взлом
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
пожелавам ти никога да не ти се налага да стигнеш до тоя момент,имай предвид 4е крадеца е подготвенZLATEN написа:ако го барне на момента секи говори как ше остави крадеца на място както и аз,ама много добре знаеш колко биха стигнали до убийство за подобно нещо
чакам го тоя момент, няма много да му мисля честно казано

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
bavareca_86 написа:пожелавам ти никога да не ти се налага да стигнеш до тоя момент,имай предвид 4е крадеца е подготвен
И аз си го пожелавам, но няма да го бавя много, в такива моменти човек не мисли, а действа, а повера е много
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
Колега,я се огледай дали наоколо около вас няма платен паркинг(даже може да се окаже че си на същия платен паркинг),щото ми се струва че заради кризата хората си казват "е*баси,нали има автокаско" и съвсен нормално като в една европейска държава си ги държим на улицата,та тези от паркингите пращат взломаджии за да те стрестнат и да им плащаш по 30-50 лева на месец,така беше едно време при каското,сега е така при платените паркинги
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
Просто каквото и да си приказваме тази държава няма да се оправи!И това е много жалко.Съжалявам колега за случалото!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
След като открднаха два компакта в Стрелбище и моята е на платен паркинг,60лв на месец и поне спя що годе спокойно,иначе на паркинга няма асфалт прилича на лунен пеизаж и ние с другите наематели си чистихме снега,но като дойде време за плащане ако закаснееш и ден ти пускат 5лв на всеки закъснял ден,просто скоро няма да се оправим!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2