Влизане с взлом

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 28 Фев 2009, 0:30

ZLATEN написа:
ако го барне на момента секи говори как ше остави крадеца на място както и аз,ама много добре знаеш колко биха стигнали до убийство за подобно нещо

чакам го тоя момент, няма много да му мисля честно казано
пожелавам ти никога да не ти се налага да стигнеш до тоя момент,имай предвид 4е крадеца е подготвен ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 28 Фев 2009, 0:36

bavareca_86 написа:пожелавам ти никога да не ти се налага да стигнеш до тоя момент,имай предвид 4е крадеца е подготвен

И аз си го пожелавам, но няма да го бавя много, в такива моменти човек не мисли, а действа, а повера е много
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 28 Фев 2009, 9:55

Колега,я се огледай дали наоколо около вас няма платен паркинг(даже може да се окаже че си на същия платен паркинг),щото ми се струва че заради кризата хората си казват "е*баси,нали има автокаско" и съвсен нормално като в една европейска държава си ги държим на улицата,та тези от паркингите пращат взломаджии за да те стрестнат и да им плащаш по 30-50 лева на месец,така беше едно време при каското,сега е така при платените паркинги

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 28 Фев 2009, 12:02

Просто каквото и да си приказваме тази държава няма да се оправи!И това е много жалко.Съжалявам колега за случалото!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Фев 2009, 12:13

След като открднаха два компакта в Стрелбище и моята е на платен паркинг,60лв на месец и поне спя що годе спокойно,иначе на паркинга няма асфалт прилича на лунен пеизаж и ние с другите наематели си чистихме снега,но като дойде време за плащане ако закаснееш и ден ти пускат 5лв на всеки закъснял ден,просто скоро няма да се оправим!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 28 Фев 2009, 12:15

:shock: на станимир и на него му я разбиха без да взимат почти нищо
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата