Как си купихте БМВ-то?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как се сдобихте с БМВ?

Мама и тати ми го купиха!
49
18%
Купих си го сам!
208
76%
Подариха ми го!
18
7%

Общо гласове : 275
ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 01 Мар 2009, 22:17

сцепих си гъза от бачкане...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 01 Мар 2009, 22:25

Купих си го със много труд,пот и мъки.Но накратко:

Преди 8 г. баща ми ми купи Лада,аз за 3 години и половина работа по нея, я стегнах и преправих тотално.Стана много добра и екзотична кола,която продадох за доста пари близо 2000 лв. С тези пари и доста заеми си купих Пежо 306 за 3400 лв.(много исках БМВ ,но за тези пари тогава имаше само раздрънкани Е30 ки,и реших че няма да се справя със разходите).Тогава започнах да карам камион 14 тона бордови из страната ,и за едно лято си върнах заемите.После започнах да разкарвам весници със бус във РЕП-а само нощна смяна.И с изкараните пари доста си стегнах и пежото-спортно окачвания ,мотор и много други неща.И така до лятото на 2007 ,когато заминах за Норвегия за да работя.Като се върнах ,продадох Пежото за 5400 лв. и със изкараните там -пари ,наи накрая успях да си купя така мечтаното БМВ от близо 15 години.

През цялото това време съм учил-12,13 клас и после в МЕИ то,и затова всичките ми работи са били само през ноща или лятото,за да мога да ходя и на училище.Като за разходите по училище са ми давали наще,а за колите съм си работил сам-доколкото могат да се разграничават нещата :D

Общо взето доста работа и безсънни нощи паднаха докато стигна до истинската кола :lalala:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 01 Мар 2009, 22:29

Като навърших 20г./ имам книжка от 17г. но карах на баща ми колите, след последния акт ми бе забранено да ги пипам, засякоха ме с Лада Нива с 160км / баща ми ми даде 3000марки да си купя кола. Марката си я знаех още от малак :mhihi: веднага намерих е30 318ис черно перфектно/ кожено рекаро ел. пакет / НО грешката ми бе че казах преди да го купя, категорично ми бе забранено и парите прибрани :( след 10-тина дена вече карах Форд ескорт :dummy: 1.3л - ужас 4 години се мъчех с него ............
...................

Завърших, ескорта вече беше пред разпадане. Започнах работа и в момента в който ми подписаха постоянния трудов договор станах клиент на банка ДСК :mhihi: срещу 5000лв се сдобих с черен седан е36 92г. след това компакта сега се оглеждам по кабриолет :mhihi:

п.п баща ми, тъст ми,зет ми, шурекът и вучо ми карат Мерцедеси само аз съм заклет почитател на БМВ, като продадох седана баща ми ми даваше безвазмезно 2000лв само и само да си купя и аз Мерцедес но уви, както казват колегите БМВ не е марка автомобил, БМВ е диагноза :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 01 Мар 2009, 22:41

И предното , и това сам .

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Мар 2009, 22:44

нямам черно :weed:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 01 Мар 2009, 23:25

КУНИ написа:Всичките ми БМВ са закупени със пари изкарани от мен със доста труд.
:yes:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Как си купихте БМВ-то?

Мнение от ja » 01 Мар 2009, 23:29

cucko написа:Току що гледах предаването на Камен Воденичаров където,Румънеца и Енчев присъстваха като гости!
Мнението на Енчев което се изказа че "Тези които карат черни БМВ-та могат да си го позволят по два начина които едните работят и учат,а другите са от богатите им бащи!

Добре де моето БМВ е черно и съм си го купил с мои пари.....а вие?!

Румънеца и Енчев...

Що вкара имената на тия у форума бе...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 01 Мар 2009, 23:30

Купих си го сам..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 01 Мар 2009, 23:47

ja написа:
cucko написа:Току що гледах предаването на Камен Воденичаров където,Румънеца и Енчев присъстваха като гости!
Мнението на Енчев което се изказа че "Тези които карат черни БМВ-та могат да си го позволят по два начина които едните работят и учат,а другите са от богатите им бащи!

Румънеца и Енчев...

Щото се чудя дали не си играят с нас или с черно БМВ.....
Все пак някой да ми обясни това от негова страна истина ли е или се ебава за марката ни БМВ...като гледам всичко само за БМВ се коментира..но кое е истана..

Значи правя сравнение между хората и марката..
Едните си мечтаят за марката и с пържат гъзовете за да си сбъднат мечтите...докато Енчев вече е известен от рейтинга на слушателите-обще взето печели на чужд гръб и се изказва много лесно...докато богатите бащи се чудят къде да похарчат мильоните си....
И последно защо точно БМВ..и то черно... :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 01 Мар 2009, 23:54

Сама.
Без подпис

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Мар 2009, 23:54

Няма такъв отговор в анкетата - моето го откраднах :mhihi: :mhihi:

И тази, и предишните 4 - сам ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 02 Мар 2009, 0:06

Alone ИзображениеИзображениеИзображение
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 02 Мар 2009, 0:12

Първото си BMW (първата ми лична кола въобще) купих с лично изкарани пари и помощ от баща ми(която изплащам!!!)!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Мар 2009, 0:14

cucko написа:
ja написа:

Румънеца и Енчев...

Щото се чудя дали не си играят с нас или с черно БМВ.....
Все пак някой да ми обясни това от негова страна истина ли е или се ебава за марката ни БМВ...като гледам всичко само за БМВ се коментира..но кое е истана..

Значи правя сравнение между хората и марката..
Едните си мечтаят за марката и с пържат гъзовете за да си сбъднат мечтите...докато Енчев вече е известен от рейтинга на слушателите-обще взето печели на чужд гръб и се изказва много лесно...докато богатите бащи се чудят къде да похарчат мильоните си....
И последно защо точно БМВ..и то черно... :help:

Абе тия не си заслужават да се чудиш...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Мар 2009, 0:47

спестих си от закуски, търсих упорито и след 6 месеца си взех най скъпото е36 316 :twisted:

п.с. сега пак събирам от закуски ама този път за хотелче на златните :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата