Как си купихте БМВ-то?
Модератор: Общи модератори
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Купих си го със много труд,пот и мъки.Но накратко:
Преди 8 г. баща ми ми купи Лада,аз за 3 години и половина работа по нея, я стегнах и преправих тотално.Стана много добра и екзотична кола,която продадох за доста пари близо 2000 лв. С тези пари и доста заеми си купих Пежо 306 за 3400 лв.(много исках БМВ ,но за тези пари тогава имаше само раздрънкани Е30 ки,и реших че няма да се справя със разходите).Тогава започнах да карам камион 14 тона бордови из страната ,и за едно лято си върнах заемите.После започнах да разкарвам весници със бус във РЕП-а само нощна смяна.И с изкараните пари доста си стегнах и пежото-спортно окачвания ,мотор и много други неща.И така до лятото на 2007 ,когато заминах за Норвегия за да работя.Като се върнах ,продадох Пежото за 5400 лв. и със изкараните там -пари ,наи накрая успях да си купя така мечтаното БМВ от близо 15 години.
През цялото това време съм учил-12,13 клас и после в МЕИ то,и затова всичките ми работи са били само през ноща или лятото,за да мога да ходя и на училище.Като за разходите по училище са ми давали наще,а за колите съм си работил сам-доколкото могат да се разграничават нещата
Общо взето доста работа и безсънни нощи паднаха докато стигна до истинската кола
Преди 8 г. баща ми ми купи Лада,аз за 3 години и половина работа по нея, я стегнах и преправих тотално.Стана много добра и екзотична кола,която продадох за доста пари близо 2000 лв. С тези пари и доста заеми си купих Пежо 306 за 3400 лв.(много исках БМВ ,но за тези пари тогава имаше само раздрънкани Е30 ки,и реших че няма да се справя със разходите).Тогава започнах да карам камион 14 тона бордови из страната ,и за едно лято си върнах заемите.После започнах да разкарвам весници със бус във РЕП-а само нощна смяна.И с изкараните пари доста си стегнах и пежото-спортно окачвания ,мотор и много други неща.И така до лятото на 2007 ,когато заминах за Норвегия за да работя.Като се върнах ,продадох Пежото за 5400 лв. и със изкараните там -пари ,наи накрая успях да си купя така мечтаното БМВ от близо 15 години.
През цялото това време съм учил-12,13 клас и после в МЕИ то,и затова всичките ми работи са били само през ноща или лятото,за да мога да ходя и на училище.Като за разходите по училище са ми давали наще,а за колите съм си работил сам-доколкото могат да се разграничават нещата

Общо взето доста работа и безсънни нощи паднаха докато стигна до истинската кола

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Като навърших 20г./ имам книжка от 17г. но карах на баща ми колите, след последния акт ми бе забранено да ги пипам, засякоха ме с Лада Нива с 160км / баща ми ми даде 3000марки да си купя кола. Марката си я знаех още от малак
веднага намерих е30 318ис черно перфектно/ кожено рекаро ел. пакет / НО грешката ми бе че казах преди да го купя, категорично ми бе забранено и парите прибрани
след 10-тина дена вече карах Форд ескорт
1.3л - ужас 4 години се мъчех с него ............
...................
Завърших, ескорта вече беше пред разпадане. Започнах работа и в момента в който ми подписаха постоянния трудов договор станах клиент на банка ДСК
срещу 5000лв се сдобих с черен седан е36 92г. след това компакта сега се оглеждам по кабриолет
п.п баща ми, тъст ми,зет ми, шурекът и вучо ми карат Мерцедеси само аз съм заклет почитател на БМВ, като продадох седана баща ми ми даваше безвазмезно 2000лв само и само да си купя и аз Мерцедес но уви, както казват колегите БМВ не е марка автомобил, БМВ е диагноза

...................
Завърших, ескорта вече беше пред разпадане. Започнах работа и в момента в който ми подписаха постоянния трудов договор станах клиент на банка ДСК

п.п баща ми, тъст ми,зет ми, шурекът и вучо ми карат Мерцедеси само аз съм заклет почитател на БМВ, като продадох седана баща ми ми даваше безвазмезно 2000лв само и само да си купя и аз Мерцедес но уви, както казват колегите БМВ не е марка автомобил, БМВ е диагноза

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Re: Как си купихте БМВ-то?
cucko написа:Току що гледах предаването на Камен Воденичаров където,Румънеца и Енчев присъстваха като гости!
Мнението на Енчев което се изказа че "Тези които карат черни БМВ-та могат да си го позволят по два начина които едните работят и учат,а другите са от богатите им бащи!
Добре де моето БМВ е черно и съм си го купил с мои пари.....а вие?!
Румънеца и Енчев...
Що вкара имената на тия у форума бе...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
ja написа:cucko написа:Току що гледах предаването на Камен Воденичаров където,Румънеца и Енчев присъстваха като гости!
Мнението на Енчев което се изказа че "Тези които карат черни БМВ-та могат да си го позволят по два начина които едните работят и учат,а другите са от богатите им бащи!
Румънеца и Енчев...
Щото се чудя дали не си играят с нас или с черно БМВ.....
Все пак някой да ми обясни това от негова страна истина ли е или се ебава за марката ни БМВ...като гледам всичко само за БМВ се коментира..но кое е истана..
Значи правя сравнение между хората и марката..
Едните си мечтаят за марката и с пържат гъзовете за да си сбъднат мечтите...докато Енчев вече е известен от рейтинга на слушателите-обще взето печели на чужд гръб и се изказва много лесно...докато богатите бащи се чудят къде да похарчат мильоните си....
И последно защо точно БМВ..и то черно...

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Първото си BMW (първата ми лична кола въобще) купих с лично изкарани пари и помощ от баща ми(която изплащам!!!)!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

cucko написа:ja написа:cucko написа:Току що гледах предаването на Камен Воденичаров където,Румънеца и Енчев присъстваха като гости!
Румънеца и Енчев...
Щото се чудя дали не си играят с нас или с черно БМВ.....
Все пак някой да ми обясни това от негова страна истина ли е или се ебава за марката ни БМВ...като гледам всичко само за БМВ се коментира..но кое е истана..
Значи правя сравнение между хората и марката..
Едните си мечтаят за марката и с пържат гъзовете за да си сбъднат мечтите...докато Енчев вече е известен от рейтинга на слушателите-обще взето печели на чужд гръб и се изказва много лесно...докато богатите бащи се чудят къде да похарчат мильоните си....
И последно защо точно БМВ..и то черно...
Абе тия не си заслужават да се чудиш...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
спестих си от закуски, търсих упорито и след 6 месеца си взех най скъпото е36 316
п.с. сега пак събирам от закуски ама този път за хотелче на златните

п.с. сега пак събирам от закуски ама този път за хотелче на златните