кражба мулти-волан + цд - софия кв. левски в
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Natalia написа:На мен ми се случи същото.Направо се сетих какво беше чувството като влезнах и нямаше волан и екран,а отзад чейнджара и навигацията.Аз намерих връзки в бул инс и пак не ми помогнаха,защото била счупена само клучалката.А да не ти казвам,че клучалката дава проблем и се порачва от нова от германия.А след като си купих нови ми откраднаха цялата кола,както съм писала в друга тема и това стана скоро.
Вероятно отдавна вече има поне няколко Х5-ци, който са отремонтирани с частите от твоята, няма да ми е странно и да са на същата застр. компания.
Що се отнася до пича с е46... ми ако ти е хубава застраховката ко ти дреме, да я взимат, лошо е ако колата не е застрахована на реална цена или е имала ремонти по твоя вина, които намаляват застрахователната сума платима при тотал или кражба...
- peter_mark
- Потребител
-
да бе пич но не плащат липсващи детайли на един пич са му тупнали на е39 брони фарове кво се сетиш абс кво ли не и не са му дали нищо за 10 бона щети ко ще тругне да краде кола на бул инс .... гепат така като мене ме думнаха щото не ги гонат после
- peter_mark
- Потребител
-
е незнам полицайте земаха пар4е от патрона ако ми кажат че няма следи от злом нз то е строшена цчлата брава
дано поне ти платат колата

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
гонете си нещата здраво и това е...инак ако чакате на полицията ...запознайте се с хората дето ви движат нещата и по старата добре позната схема.... роднина, полицай, роднина, полицай,
- peter_mark
- Потребител
-
полицаите ми казаха са да си купа краден волан и касетофон и да си ги сменяме ......
засмчх се хаха беше ми смешно но не бях запознат с проблема че няма да платят вероятно ....

aaa
peter_mark написа:кур тате баница няма да ми зема 1 ст.
Made in Bulgaristan.....

Загубена държава сме и тва си е колеги, каквото и да кажем вече е малко

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: aaa
nigh7lif3 написа:peter_mark написа:кур тате баница няма да ми зема 1 ст.
Made in Bulgaristan.....![]()
Загубена държава сме и тва си е колеги, каквото и да кажем вече е малко
Виж са, това си е нормална практика да не изплащат такъв тип "щети" от кражба. Нали се сещаш че ако минаваше номера и застрахователите плащаха щях да си разглобя половината кола и да заведа щети, Отделно от това 90% от шофиорите на Мерцедес ще си заведат щета за откраднат комутатор (всички знаем каква цифра е)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: а
nigh7lif3 написа:При протокол от КАТ, как така сам съм си ги свалил....
Ами сваляш 1во нещата и после сам звъниш (не на КАТ) a в РПУто (говориме за частична кражба на автомобил а не на цялата кола). Те идват, констатират, описват. Никой няма да разбере че ти си си свалил сам навигацията примерно! Пример ако ти откраднат касетофона от колата с панела, застрахователя не-плаща. Ако панела си е в теб - ОК.
Имам един приятел, на който му бяха откраднали колата и в последствие тамън вече щеше да вземе парите от КАСКОто, му звънят от полицията че колата му е намерена. Той отива да си прави огледа и след почерпка на лицето Х, му описаха всякакви "уж" липсващи части като Ер бег и пр. - все скъпи неща
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
peter_mark написа:кур тате баница няма да ми зема 1 ст.
добре са те вътрили тия боклуци

за химиотерапия и лекарства да ги похарчат дано...
п.п: А , ако речем има следи по таблото, от които да си личи, че е изкорубено, и тогава ли не плащат ??

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3