кражба мулти-волан + цд - софия кв. левски в

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 1:43

a като я откраднаха какво стана с каското ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 04 Мар 2009, 2:12

Natalia написа:На мен ми се случи същото.Направо се сетих какво беше чувството като влезнах и нямаше волан и екран,а отзад чейнджара и навигацията.Аз намерих връзки в бул инс и пак не ми помогнаха,защото била счупена само клучалката.А да не ти казвам,че клучалката дава проблем и се порачва от нова от германия.А след като си купих нови ми откраднаха цялата кола,както съм писала в друга тема и това стана скоро.

Вероятно отдавна вече има поне няколко Х5-ци, който са отремонтирани с частите от твоята, няма да ми е странно и да са на същата застр. компания.

Що се отнася до пича с е46... ми ако ти е хубава застраховката ко ти дреме, да я взимат, лошо е ако колата не е застрахована на реална цена или е имала ремонти по твоя вина, които намаляват застрахователната сума платима при тотал или кражба...

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 2:33

да бе пич но не плащат липсващи детайли на един пич са му тупнали на е39 брони фарове кво се сетиш абс кво ли не и не са му дали нищо за 10 бона щети ко ще тругне да краде кола на бул инс .... гепат така като мене ме думнаха щото не ги гонат после
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Natalia » 04 Мар 2009, 2:39

На мен и бравата не ми я платиха,но на теб ти пожелавам успех.Обясниха ми,че няма следи от влизане с взлом (все едно сама съм си ги махнала).А за каското чакам,те ми я откраднаха преди месец,сега чакам полицията,а после бул инс-иначе е оценена на добри пари.

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 2:42

е незнам полицайте земаха пар4е от патрона ако ми кажат че няма следи от злом нз то е строшена цчлата брава :evil: дано поне ти платат колата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 04 Мар 2009, 2:45

гонете си нещата здраво и това е...инак ако чакате на полицията ...запознайте се с хората дето ви движат нещата и по старата добре позната схема.... роднина, полицай, роднина, полицай,

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 2:48

полицаите ми казаха са да си купа краден волан и касетофон и да си ги сменяме ...... :D засмчх се хаха беше ми смешно но не бях запознат с проблема че няма да платят вероятно ....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Natalia » 04 Мар 2009, 2:53

И при мен беше строшена,но познати от бул инс ми казаха,че трябва да има щети по таблото,а волана баше свален професионално,дори болта бяха оставили.Ще ми я платят колата,ако не я намерят.Късмет на теб :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 2:55

е и при мене болта са го оставили ама кво да дерат то се развива :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 04 Мар 2009, 14:18

кур тате баница няма да ми зема 1 ст. :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

aaa

Мнение от nigh7lif3 » 04 Мар 2009, 14:28

peter_mark написа:кур тате баница няма да ми зема 1 ст. :confused:

Made in Bulgaristan..... :idea:
Загубена държава сме и тва си е колеги, каквото и да кажем вече е малко :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: aaa

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 14:37

nigh7lif3 написа:

Made in Bulgaristan..... :idea:
Загубена държава сме и тва си е колеги, каквото и да кажем вече е малко :!:

Виж са, това си е нормална практика да не изплащат такъв тип "щети" от кражба. Нали се сещаш че ако минаваше номера и застрахователите плащаха щях да си разглобя половината кола и да заведа щети, Отделно от това 90% от шофиорите на Мерцедес ще си заведат щета за откраднат комутатор (всички знаем каква цифра е)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 04 Мар 2009, 15:18

При протокол от КАТ, как така сам съм си ги свалил.... :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: а

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 16:04

nigh7lif3 написа:При протокол от КАТ, как така сам съм си ги свалил.... :?:

Ами сваляш 1во нещата и после сам звъниш (не на КАТ) a в РПУто (говориме за частична кражба на автомобил а не на цялата кола). Те идват, констатират, описват. Никой няма да разбере че ти си си свалил сам навигацията примерно! Пример ако ти откраднат касетофона от колата с панела, застрахователя не-плаща. Ако панела си е в теб - ОК.
Имам един приятел, на който му бяха откраднали колата и в последствие тамън вече щеше да вземе парите от КАСКОто, му звънят от полицията че колата му е намерена. Той отива да си прави огледа и след почерпка на лицето Х, му описаха всякакви "уж" липсващи части като Ер бег и пр. - все скъпи неща
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 04 Мар 2009, 16:32

добре са те вътрили тия боклуци :evil:

за химиотерапия и лекарства да ги похарчат дано...

п.п: А , ако речем има следи по таблото, от които да си личи, че е изкорубено, и тогава ли не плащат ?? :|

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата