HELP!! WANTED POSTERI ZA BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 23 Яну 2003, 18:51

Sega se se6tam - ti sigurno si oti6al v magazina za rezervni 4asti i tam si poiskal katalozi.E, razbira se,4e niama da ti dadat,za6toto tam naistina niamat.Tribva da se ka4i6 na vtoria etaj v targovski otdel i tam opredeleno mislia,4e 6te ti dadat.Probvai.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 23 Яну 2003, 21:59

Fast-and-Furious написа:Алпина в ДаруКар е невъзможно да си вземеш каквото и да било.Тия са такива дебили, че ако не им говориш в цифри не ти обръщат никакво внимание. Пресен пример днес ходих за маслен филтър и свещи при тях и ги питах дали мога да си КУПЯ или взема някакви материали(брошури, списания) за БМВ --- познай какъв беше отговора сухо и грубо НЕ :!: :!: :!: Казаха ми, че не можело защото нямали такива неща, а кой разполага ако не официалният представител на БМВ :!: :!: :!:

i az ne spodeliam mnenieto ti. debili i drugi tejki slu4ai ima na vsiako miasto kudeto sa se subrali po niakolko choveka, no slagash takova opredelenie generalno ne e hubavo. na men sushto sa mi podariavali mnogo neshta, sushto i otsupli v cenite. iavno v magazina ne popadash na to4niq chovek za tova, koeto tursish!
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 23 Яну 2003, 22:11

Явно сте прави ще пробвам пак ама и тогава ако ми откажат не дебили ще им викам ами ... :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Извън Темата