17-годишен келеш без книжка карал със 150

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 06 Мар 2009, 17:20

И аз съм на мнение че на тоя олигофрен трябва да му забранят просто да вземе книжка да не му дават и това е ! А това дето хората тръгнали по работа някой да ги натресе в болница само за да се покаже колко е "велик". Е това вече ....... Пияни шофиори и такива без книжка да им взимат колите направо и година най малко без книжка и тогава нека карат :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 06 Мар 2009, 17:34

Единственото хубаво нещо е че при тая случка няма жертви.виновни са всички полицаи радители учители абе цялата държава е виновна краино време е тея политици да се поогледат малко и да направат нещо което ще има ефект :confused:
писна ми от олигофрени

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Мар 2009, 17:37

Я сега да си кажете кой на 17 НЕ е карал със 150 км/ч , от вас :roll:
Въпроса каде караж бързо , а толкова коло бързо. Можеш със 40 да си и да бъдеш много по-голяма опсатност , от някой който кара със 140 на магистралата , да речем .

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 06 Мар 2009, 17:43

acho.rs написа:Я сега да си кажете кой на 17 НЕ е карал със 150 км/ч , от вас :roll: ....

Аз не съм карал с 150км/ч на 17 год. , тогава баща ми едвам ме пускаше на полигона и ме учеше маневри да правя... А никога не съм си позволявал да крада кола...
Може и аз нещо да не съм наред а?!
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Мар 2009, 17:47

Момчето се казва Ангел,което е карало колата и е от съседния клас той не е пострадал говорих се него,но пострадали са останалите пътници в колата Васил и Ивайло те са настенени в Окръжна болница без опасност за живота,за мен постъпката му няма обяснение аз съм потресен както и цялото ни училище :confused: :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 06 Мар 2009, 17:49

acho.rs написа:Я сега да си кажете кой на 17 НЕ е карал със 150 км/ч , от вас :roll:

Аз също не съм.

На 16 имах Симсонче и за да ми разреши да го карам, баща ми ме накара да изкарам курсовете - тогава можеше да се явиш на изпит на 16 и да си караш с категория М мотопед, а като станеш на 18 ти издаваха нова книжка, вече и с категория Б.

Да, даваше ми да карам, даже много преди да навърша 16, но на полигон и на някакви безлюдни места по черни пътища, и винаги в негово присъствие.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 06 Мар 2009, 17:53

someone написа:....

Да си пич първо трябва откраднеш кола, второ тряа я засилиш със 150км/ч на булеварда и трето ако не омажеш няколко коли по пътя никой не си в днешно време. :roll:
ко да прайш .... времена... :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 06 Мар 2009, 17:54

Да бе и аз не съм карал на 17 със 150км/ч...
че даже и сега не си позволявам да го правя в градски условия.
Сигурно аз нещо съм заухав и не съм в час какво правят дупетата, незнам... 'ба ли го. Или пък дали не е защото ако на 17 се кача в кола без знанието на баща ми щях да бъда пребит лично от него :idea: особено пък ако някой пострада... то май е въпрос на възпитание ;)

Явно това е модерния начин да компенсираш пъпчивото си лице :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 06 Мар 2009, 17:54

Какво да ви кажа.. Вярно е - кой от нас не е правил глупости на тия години? Айде, аз на 17 не съм карал, но пък имах съученик, който всяка сутрин ни караше на училище, и сме се движили и доста над 150, и то в града. После, като взех книжка, и аз съм минал през този период. Просто младите тийнове ги тресе адреналина, не могат да разсъждават още трезво, не могат да помислят какво МОЖЕ да стане и т.н.
Не може да се разчита на самодисциплина на едно 17-18г лапе. Не може и да се разчита, че родителите му могат да го контролират 24ч, при положение, че тези хора ходят на работа.
И какво остава? Ами ако имаше полицаи там, да треснат една солидна глоба на собственика на колата... Ако имаше камери, да снимат какво става, и да викнат мама и татко в КАТ.. Ако имаше солени глоби за каране без книжка и т.н. и т.н. Кучето играе според тоягата. Защо всички ние, дето сме много ербап тук в България по пътищата, като излезем в Европа, или дори в Гърция, ставаме изведнъж примерни шофьори?! Защо там не смеем дори и непрекъснатата линия да престъпим?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Мар 2009, 17:58

mihal написа:
someone написа:....

Да си пич първо трябва откраднеш кола, второ тряа я засилиш със 150км/ч на булеварда и трето ако не омажеш няколко коли по пътя никой не си в днешно време. :roll:
ко да прайш .... времена... :roll:

Еххххх какво стана с доброто старо "геройско" е*ане :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 06 Мар 2009, 18:01

Аз на 16 карах на село пред гаража :mhihi: около 10 метра по наклона и айде обратно и пак така :) . После карах пак там само че по черните пътища на 2-ра ! Ама да карам без книжка със 150 по на оживено място не мерси!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 06 Мар 2009, 18:08

ACCELERATOR написа:Не може и да се разчита, че родителите му могат да го контролират 24ч, при положение, че тези хора ходят на работа.

24 часа не може, но е възможно да окажат много сериозен контрол. Моите родители също ходеха на работа и въпреки че не съм от тези, дето споделят много, винаги знаеха много добре какво се случва. Даже на моменти съм се чудел в онези години дали не ме следят някак.

А колегата е прав - ако едно време си бях позволил да взема колата на баща ми да си карам ей така без книжка и той разбереше, не бой, ми сигурно щеше да ми откъсне главата с голи ръце. А щеше да разбере. В къщи докато бях под 18 никога не са прожектирали филма "Ми аз излизам и не зная къде ще ходя и кога ще се върна..." Винаги много добре са знаели къде, с кой, какво правя, защо го правя. Често се е случвало да ми забраняват какво ли не...тогава съм се ядосвал...но сега не съжалявам за възпитанието, което съм получил като малък.
А сега не знам...сутрин, около 8 часа с колегите си пием кафето в едно заведение точно до службата ни - в близост има и училище, та докато ние си пием кафе, дето сме 30+ годишни маймуни, учениците вече са се почнали с бирата и водката...след няколко забележки от наша страна спряха да им сервират алкохол...те взеха да си поръчват само безалкохолното, а алкохола си го носят...гледал съм ги че носят и в пластмасови бутилки от минерална вода - вероятно някакви домашни ракии на родителите им...не ги зная кога изтрезняват, ходят ли на училище въобще, как се оправят с родителите си...но според мен положението е повече от трагично.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Мар 2009, 18:12

Подписвам се с две ръце под мненията на колегата someone в тая тема.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 06 Мар 2009, 18:17

ACCELERATOR написа:Не може и да се разчита, че родителите му могат да го контролират 24ч, при положение, че тези хора ходят на работа.

Не е и нужно да те контролират постоянно. Ти ако имаш малко
акъл в главата и се досещаш какви ядове можеш да докараш на хората, които са те отгледали от парче месо, ще се съобразяваш! Винаги, когато ми е идвало да направя някоя простотия съм се питал "Ами, какво ще си кажат наш'те?! :roll: " , каквото би направил всеки възпитан и умен човек, който не иска да разочарова най-близките си...

Всеки правил такива глупости, за мен не е нищо друго освен тъп и ограничен. Годините не оправдават никой. Щом си мъж и "умееш" да караш със 150, значи е редно да можеш и да предположиш какви могат да бъдат последствията. Поне да се беше "доказвал" пред някви девойки, ми то пред други момчета... може и педалче да е.

Дано да му е за поука. Дори и 2-те момчета дето са се возили при него не заслужават сега да лежат по болници, заради тъпотията на техния "приятел" (в огромни кавички)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Мар 2009, 18:28

Лошото е че почти всеки е правил някакви "магарии" през тинейджърския си живот, като в случая момчето е извадило късмет че не е убил някого. Не дай боже да имаше жертви - и неговия живот щеше да свърши на 17, а родителите му щяха да останат на улицата! И това заради една хлапашка грешка.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата