Аз съм най-големия лъжец в тоя форум !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 11 Мар 2009, 21:32

nakoone написа:Колега качи реални снимки и им запуши устите на невярващите.
И излезни с чест от положението.
обичам BMW

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 11 Мар 2009, 21:41

Бате, незнам кво повече чакаш.... снимай се с колата и покажи 3-4 снимки. И после или ще има завистливи коментари или яко смях...

Ако толкова нямаш фотоапаратче, снимай се с телефона... само не казвай че няма камера.

Айде и дано тая тема приключи скоро
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 11 Мар 2009, 21:47

Аз незнам дали човека лъже или не,според мен е доста безмислено дa лъже,но...тази тема олицетворява цялата ни бай ганьовщина!Толкова завист има в българия,че никога няма да се оправиме!Някой се похвали с нещо и веднага повечето умират от завист и на мъка,че не са те на негово място!Чак пък търсили по сайтове да я намерят за да се изкефат,че човека лъже и да не ги е яд вече!Малко някой да дръпне у нас с материала,веднага 10 гледат да го свалят,смачкат оплюят и т.н!Форума е огледало на страната ни,има всякакви хора,но комплексарщината и лицемерието явно са в изобилие при някои хора!Плюят по новите БМВ-та,а тайничко искат да карат последен модел...много пропаднала държава сме!А на човека,ако е купил такава кола-Честито!,ако не попада в графата по-горе!Спрете да завиждате за такива преходни неща,като материалните!

П.С.мотото ни е "не е важно я да съм добре,важно е на вуте да му е зле!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWPerformance » 11 Мар 2009, 21:54

Честита да ти :)
Дай снимки :) .. не се прави .. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 11 Мар 2009, 22:02

Не знам какво толкова го чоплите. :confused: Има няма негова си работа.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Мар 2009, 22:04

boorislav написа:
WALL написа:zvezdo88 написа:

Току що се обадих на човека понеже съм в Холандия и ми е евтин телефона, че се осъмних. Колеги колата от снимките и обявата още се продава, има я пусната и в английски сайт . Човека каза , че е в перфектно състояние, той работи в Холандия и ако имам интерес може да му се обадя и да я видя. Човека беше много пич Smile
+44 7900 163565 - Телефонът на истината

Нямам възможностите за такъв автомобил , но незнам защо се лъже и маже тук. Не съм излседовател или детектив , просто исках да отворя малко очите ви

:roll: :roll: :roll:

Ти да не си сънувал нещо... Я се събуди! Колега се е обаждал.... Какво става тука не мога да разбера изобшо? Rolling Eyes
:roll: :roll: :roll:

Ти пък откъде си сигурен,че се е обаждал. Да нямаш запис на разговора
ПС Стига сте се яли вече с човека

Току що видях темата, искам да кажа само , че аз не вярвам въобще на колегата (без да се обижда), докато не видя самата кола или снимки с него на колата, понеже сутринта звънях на дадения номер от обявата която друг колега беше пуснал в миналата тема. Звъннах от любопитство и нищо друго ... попитах "Обявата важи ли понеже съм заинтересован". Човек между 30-40 г. (поне по гласа така ми се стори) ми каза " Да обявата е актуална, колата се продава, пусната е в английски сайт за автомобили както и в мобиле.", попита ме"дали се обаждам от Холандия заради номера от който звъня", аз отговорих съответно "да", той каза "че работи или имал работа идните дни там не разбрах точно, и ако се интересувам може да видя колата.", "аз му казах , че съм искал да разбера дали обявата е актуална и ще помисля и тогава ще се обадя отново", той отговори "Няма проблеми, само да знаете , че е американски вариант, километража е в мили и тн.", казах "да няма проблем , благодаря ви, лек ден", последва "чао " от другата страна. Всичко направих от любопитсвто , понеже най-много мразя да ме лъжат. Дадох номера в миналата тема на който звънях , ако някой иска може спокойно да се обади и да провери. Не искам да обиждам колегата или да го обвинявам в каквото и да било, пак казвам както бях казал - че искрено се надявам да е станало недоразумение , понеже искам много да видя такъв екземпляр на Калояново.

Колега приеми мойте извинения, дори и все още да не ти вярвам , но мисля , че като човек който не е от скоро в форума, няма да излъжеш и се надявам всичко да е едно голямо недоразумение. Патил съм много от лъжи и затова ги ненавиждам.

Айде със здраве да си я караш и само гуми да сменяш.

Поздрави от Холандия.

:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 11 Мар 2009, 22:14

Колега, нищо не ти пречеше да напишеш, че нямаш снимки на колата, и че качваш чужди.

На мен лично не ми пука дали лъже, но ако си е взел такава кола да си я кара със здраве ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 11 Мар 2009, 22:25

Ако много държите да разберете бих могъл да звънна и да поразпитам за колата ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Мар 2009, 22:27

Смешни сте, бе!
Къв е тоя сеир, къв е тоя цирк, кви са тия семкаджийски исотрии...тоя звънял, оня звънял... ма толкова сте жалки, че нема на къде :help:
Жените били клюкарки....коооооой бе... гледам и не вярвам :shock: от вчера ви следя селските изпълнения, както някои каза по-горе - тва байганьовщината лъсна отвсякъде :confused: :confused: :confused:

Не защитавам никой, просто си е работа на човека - лъже или не. За негова сметка си е, а на вас как не ви писна от немане кво да правите да си чешете пръстите тука :dummy: :evil:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 11 Мар 2009, 22:31

Колега аз съм си в Лондон и искрено ти завиждам . :D Ако имаш желание може да ме повозиш :roll: и да се поснимаме :D а после :bchug: :bchug: :bchug:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 11 Мар 2009, 22:43

Ебах мама ви селска...Извинявам се за цинизма,но сте изключително изпростели селски изпълнения...
ПС:Искрено ти пожелавам да караш М-а с удоволствие!Важно е да си изпълним мечтите!Евала на хора като теб!Дано някой ден и аз се похваля с закупуването на моята мечта,shelby gt 500e. 67'.Успех в живота!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Аз съм най-големия лъжец в тоя форум !!!

Мнение от KIARA_G » 11 Мар 2009, 22:44

520i написа:...Аз съм най-големия лъжец в тоя форум !!!...

Ти пък, какво каза!?! :mhihi: Аз знам един от форума, който е по-голям от теб със сигурност,! ;) :mhihi:
Хич да не ти грее... :!:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 11 Мар 2009, 23:02

каквото ти е на сърце,това ти е и в гаража...другите да си лаят
Последна промяна ///Явор на 11 Мар 2009, 23:02, променена общо 1 път
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 11 Мар 2009, 23:02

Вече се унесохте съвсем... То не са детективски разследвания, телефонни обаждания... Нямам какво друго да ви кажа, М2PR и CarrollShelby много точно са го написали!

Колата наистина е УНИКАЛНА!
Пожелавам на колегата милиони безаварийни километри. Ако не е негова колата, му пожелавам да си купи такава!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Мар 2009, 23:11

Аз казах и пак казвам :

Извинявам се публично на колегата и му пожелавам да се радва на новата придобивка!!!
Ще черпя като я видя!
Не се правя на детектив или каквото и да било , просто съм патил от лъжи!!!
Успех .
Аз съм дотук с тази тема .
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата