Какво става тука!!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Какво става тука!!
acho.rs написа:Трът - ТОВА Е БРАБУС , НЕ АМГ . Като си такъв фен на тунинга , изчакай Г-ПАУЪР да се изкажат по въпроса със Х6МДа не говорим , че МЛ е дърт на орел вече ...
И аз така мисля. Като го пипнат гповер,хаман и т.н. сто процента ще е по-мощно.
Въпреки, че Мл63амг е с нечовешки звук

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

BT9028BA написа:biohazard написа:Уникален джип!!
X5 е по уникален
на външен вид..да,иначе МЛ-а е много по-надеждна машина от Х5!Особено е70 е пълна издънка!един приятел едвам го изкарваше от паркинга миналия месец!Истината понякога боли,но е факт!В категория СУВ сме на последните места.Даже и грозния шлеп Кю7 ни води.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
saleen написа:Един G 55 AMG ми допада много повече като дизайн.
Тоя пък смешен камион какъв дизайн има?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
///peter написа:Никакъв:
Това е последния прекрасен джип.
Щом си фен влезни в страницата на Райфайзен Лизинг за коли втора употреба (влезни през мобилето) да видиш за ква Г класа става въпрос

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За мен тази машина е абсолютно ненужно напомпана ,защото въпреки всичко е висока хем са я ударили в земята колкото са могли
Бас хващам ,че ще има убийств2а по пътищата с това нещо (дано не съм прав да има пострадали и загинали) ...
п.с. и тези надписи по боди кит-а отстрани са толкова смешни ,че незнам кой като си купи СУВ-а ще ги остави
Георги Пенчев

п.с. и тези надписи по боди кит-а отстрани са толкова смешни ,че незнам кой като си купи СУВ-а ще ги остави

Георги Пенчев
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
hemicharger написа:saleen написа:Един G 55 AMG ми допада много повече като дизайн.
Тоя пък смешен камион какъв дизайн има?![]()
по добре не казваи повече това за г класата. Самия факт , че се произвежда с един и същи дизаин може би от преди да си се родил , и се продава здраво , говори нещо за тоя модел. Ml-а не знам какво не му харесвате , кви г повери , колко г - повера сте видяли на живо ? ml63амг е уникална кола , да не говорим за тоя звяр , 4.2 от 0-100 . Че м6 и м5 немогат да се похвалят с такова ускорение. Научете се малко да признавате постиженията и на други марки , не всичко е бмв , има и други марки които имат идея как се правят автомобили. Като излезнат х5 и х6 м , тогава ще говорим , сега всеки предполага.
It`s party time !
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2