Къде живеем? 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Мар 2009, 16:21

Манчев73 написа:и мен ме дразнят в околоблоковото пространство че си тупат постоянно килимите и си останах хърбаф,щот не мога се вреда на лоста от домакини :(

На тебе ако домакините са ти виновни, че си "останал хърбав" - направо да те съжали човек ... :)
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Мар 2009, 16:50

Rebel написа:и най-лошото, брат, е че тези които искаме това да НЕ бъде така, както го описваш - сме безсилни срещу масовата простотия :confused: Ето вие сте направили лост и успоредка В ПАРКА, не в къщи, нямате нищо против ВСЕКИ да ходи да тренира там, ама ей ги на, вместо да тренират - режат и трошат :shock:
И лошото е че масово е така. От 10 човека 2-ма като видят лостовете ще направят няколко набирания, а на останалите 8 ще им дойде на ум да чупят, режат, абе нещо да сгадят, ей така за "кеф-а" А и подозирам, че след някоя друга година ще бъдат 10 от 10 разрушителите... :(

Грешка, не се ме ги правили ние. Направил ги е някой пред нас и то преди 15 години сигурно, много кадърно и приятно. Когато откраднаха другите два лоста, решихме да направим нови, но дървени. Подготвихме ги, но заваля снега и чакахме ад се пооправи времето. Надявахме се, че третия лост ще оцелее, защото се опитваха надвапъти да го смъкнат, но неможеха. Но за целат се продава ножовка в магазина за 80ст, а от този лост на скрап ще се вземат 34ст. Сега лично аз се чудя дали има смисъл да правиме дървени или просто тази част на парка да остане такава гадна и гнусна.Не е проблема в фитнесите, проблема е в мангалите и говедата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 12 Мар 2009, 16:53

Колега евала никога не сме били за пример, но определено вече сме за резил :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 17:01

eraziel написа:
Манчев73 написа:и мен ме дразнят в околоблоковото пространство че си тупат постоянно килимите и си останах хърбаф,щот не мога се вреда на лоста от домакини :(

На тебе ако домакините са ти виновни, че си "останал хърбав" - направо да те съжали човек ... :)

и те са виновни,но признавам че и пестях за Баварец от закуски
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Мар 2009, 17:04

След всичко, което изчетох до тук в Темата... не знам, някак невероятно ми се струва, някой да носи ножовка от някъде, после да седне да търка тръбата сто часа... да я откъртят наркоманчета и пияни, Ок, вандали дал господ... ма така... Или някой бачкатор с инструменти случайно е минал оттам и е решил... да си потърка, ей, така за спорта, имал повече енергия, хахах, или му е трябвала след 10 минути точно такава тръба...
Хммм, а Сони, Бум Бум, не сте ли се замисляли, че може да е някой от Форума, който не ви обича много-много и след онази предната тема...
:confused: Невероятно и малко параноично предположение, но за мен също е супер невероятно някой да отреже тръбата... :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 17:25

Apassionata написа:След всичко, което изчетох до тук в Темата... не знам, някак невероятно ми се струва, някой да носи ножовка от някъде, после да седне да търка тръбата сто часа... да я откъртят наркоманчета и пияни, Ок, вандали дал господ... ма така... Или някой бачкатор с инструменти случайно е минал оттам и е решил... да си потърка, ей, така за спорта, имал повече енергия, хахах, или му е трябвала след 10 минути точно такава тръба...
Хммм, а Сони, Бум Бум, не сте ли се замисляли, че може да е някой от Форума, който не ви обича много-много и след онази предната тема...
:confused: Невероятно и малко параноично предположение, но за мен също е супер невероятно някой да отреже тръбата... :shock:

зле съм с математиката,но от 7 до 17 годишна възраст съм търкал тръбата над 100 часа със сигурност :uups: и продължавам да я търкам макар че осъзнавам че ръждата винаги побеждава... :mhihi:
П.С. 6+ за жълтото потниче,отива ти този цвят
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 12 Мар 2009, 19:51

Ей беше станало подобно нещо с лостовете до нас . Някой шибан наркоман беше извадил успоредката от земята и я беше захвърлил на страни . Но поне ги оправиха . По принцип не съм почитател на химио залите така че ви разбирам напълно :evil:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 13 Мар 2009, 4:49

тва е дело само на цигани :evil:
вандаска държава сме

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 13 Мар 2009, 8:48

кризата е сериозна значи :help:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 13 Мар 2009, 12:00

bum_bum написа:
CASIO написа:Брат ти си голям защитник хаха
защо не отидеш в някое РПУ :mhihi:

Ти тъп ли си бе???????????????????????
Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.

Братле много си инфектиран,много чувствителен на тая тема май :(
Да ти кажа яко съм тъп да,ама точно и ти да ми го казваш :D
Понеже си доста умен продължавай да пускаш безмислени теми така ще се оправат нещата :mhihi: :mhihi:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 13 Мар 2009, 12:14

CASIO написа:
bum_bum написа:

Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.

Понеже си доста умен продължавай да пускаш безмислени теми така ще се оправат нещата :mhihi: :mhihi:

Понеже съм почитател на почти всички физически натоварвания и може да съм пристрастен към проблема на колегата. До сега само му ги чета и 2-те теми по вандалщината!
Искам да те питам CASIO, кажи ми смислена тема по която да си "поговорим"?
Или ти дреме че хората предпочитат да спортуват повече от колкото ти се иска? Възмутен е от глупоста на някой хора, и е решил да го сподели, просто не аКаи извън WC-то! ;)

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 13 Мар 2009, 12:20

bobi_maxo написа:
CASIO написа:
bum_bum написа:

Понеже съм почитател на почти всички физически натоварвания и може да съм пристрастен към проблема на колегата. До сега само му ги чета и 2-те теми по вандалщината!
Искам да те питам CASIO, кажи ми смислена тема по която да си "поговорим"?
Или ти дреме че хората предпочитат да спортуват повече от колкото ти се иска? Възмутен е от глупоста на някой хора, и е решил да го сподели, просто не аКаи извън WC-то! ;)[

Брат тука не става дума за това дали искам хората да спортуват или не,
просто колегата лекичко ме възмоти.
И да безмислена е както казах да отида в някое РПУ
нали е загрижен така ще помогне,отколкото да пише
само теми колко е възмотен и кой колко бил тъп
не е ли така ?
:mhihi: :mhihi:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 13 Мар 2009, 12:20

Apassionata написа:След всичко, което изчетох до тук в Темата... не знам, някак невероятно ми се струва, някой да носи ножовка от някъде, после да седне да търка тръбата сто часа... да я откъртят наркоманчета и пияни, Ок, вандали дал господ... ма така... Или някой бачкатор с инструменти случайно е минал оттам и е решил... да си потърка, ей, така за спорта, имал повече енергия, хахах, или му е трябвала след 10 минути точно такава тръба...

Това беше добро. Кажи ми само как ще стане така, че човек с интсрумент ще се разхожда вдън гората и видш ли ша види тръба и ше каже, ача таа ми треа за след малко, чекай да га резна. После, ако някой ен ин обича, знае къде живеем, знае къде са ни колите, по-лесно ще му е да ги надере, пък после ще се погрижим за него. Таа работа си е на клошари, оттам и мангали не минават. Само клошари и наркомани има из гората :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 13 Мар 2009, 12:26

CASIO написа:
Брат тука не става дума за това дали искам хората да спортуват или не,
просто колегата лекичко ме възмоти.
И да безмислена е както казах да отида в някое РПУ
нали е загрижен така ще помогне,отколкото да пише
само теми колко е възмотен и кой колко бил тъп
не е ли така ?

Те няма да ти обърнат внимание ако си със синка на окото и с кръв на устата, а камо ли че търсиш че някой ти е откраднал лоста, на който всяка сутрин се набираш!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Мар 2009, 12:29

bobi_maxo написа:
Те няма да ти обърнат внимание ако си със синка на окото и с кръв на устата, а камо ли че търсиш че някой ти е откраднал лоста, на който всяка сутрин се набираш!

Като отиде "ИНФЕКТИРАН" и възмОтен ще видиш как ще му обърнат внимание хахахаа :mhihi:

Първо се върни в първи клас.....после пращай хората в РПУ-тата ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата