Какво е да си мъж !
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Такаааа... първата бележка е специално за Metallium: търсеният ефект определено не е "триумф над толкова М тука".. да не говорим, че предпочитам триумф над едни други М (с три чертички)... които не са чак толкова разпространени и лесно достъпни като споменатите
Втората: не аз съм автор на 40-те причини, както и Convertible не е автор на цитираните от него 30. Мисълта ми беше, че винаги има и друга гледна точка
Прочее, да не съм на мястото на жените ви.. уважавайте не само колите си, моля.

Втората: не аз съм автор на 40-те причини, както и Convertible не е автор на цитираните от него 30. Мисълта ми беше, че винаги има и друга гледна точка

Прочее, да не съм на мястото на жените ви.. уважавайте не само колите си, моля.
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Момчета плачете че е станал коч форум, но при първата смела проява на жена се чудите как да ... я изгоните ли ?!
May the BMW force be with you!
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Абе нямам нищо против жените, даже напротив
ама искам да ви задам една гатанка, мого ме кефи
Та значи качили се в един асансьор един водопроводчик, една бабичка, дядо мраз и една много интелигентна жена. На 4-тия етаж асансьора спрял и бабичката била убита. Въпроса е кой от останалите трима е убил бабичката и защо
А и нещо друго готино което ми разправяше един приятел
Според него жената се нареждала на 37-о място приятел на човека, веднага след колорадския бръмбър
на 1-во е кучето тва го знаете

Та значи качили се в един асансьор един водопроводчик, една бабичка, дядо мраз и една много интелигентна жена. На 4-тия етаж асансьора спрял и бабичката била убита. Въпроса е кой от останалите трима е убил бабичката и защо

А и нещо друго готино което ми разправяше един приятел

Според него жената се нареждала на 37-о място приятел на човека, веднага след колорадския бръмбър

Такаааа... първата бележка е специално за Metallium: търсеният ефект определено не е "триумф над толкова М тука".. да не говорим, че предпочитам триумф над едни други М (с три чертички)... които не са чак толкова разпространени и лесно достъпни като споменатите
И аз предпочитам триумф на Ламбо Галардо ама не го споделям щото едва им пука на останалите..Важно е да не се заяждаме един срещу друг не е възпитано

Василене това не е коч форум повече мяза на детска площадка всеки се регистрира и ай "мале как наказах една Калибра с 316 Е30" или "колата не ще да пали,моля помогнете че ми идва скъпо да се обадя на майстор" "намерих начин да рециклираме старите масла и да пържим картофи с тях" или последния пост от тебе "намерих начин да не давам 25 лв на всеки 6-8 месеца за филтър на парно вземете изолирбанд и тоалетна хартия и ще ви покажа"
Ти чувстваш ли се като участник в развитието на този форум??Аз не мисля пък нито аз се чувствам като такъв..Трая си и мълча понеже съм новак ама следя форума бая години ама не си пиша

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
отговор на гатАнката: Водопроводчикът, защото дядо Мраз и Интелигентната жена са измислени герои!!!
п.с. Жена ми гледа кво пиша

п.с. Жена ми гледа кво пиша
You said: "Time will change!" What if it changes you?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2