Какво е да си мъж !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 01 Дек 2004, 11:46

Такаааа... първата бележка е специално за Metallium: търсеният ефект определено не е "триумф над толкова М тука".. да не говорим, че предпочитам триумф над едни други М (с три чертички)... които не са чак толкова разпространени и лесно достъпни като споменатите 8)

Втората: не аз съм автор на 40-те причини, както и Convertible не е автор на цитираните от него 30. Мисълта ми беше, че винаги има и друга гледна точка :mhihi:

Прочее, да не съм на мястото на жените ви.. уважавайте не само колите си, моля.
You will find adventure
or the adventure will find you.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 01 Дек 2004, 14:46

Момчета плачете че е станал коч форум, но при първата смела проява на жена се чудите как да ... я изгоните ли ?!
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 01 Дек 2004, 15:00

горе-долу :OT:
Защо мъжете нямат целулит :?:
Защото е грозно :mhihi:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 01 Дек 2004, 18:16

Абе нямам нищо против жените, даже напротив :lol: ама искам да ви задам една гатанка, мого ме кефи :arrow:
Та значи качили се в един асансьор един водопроводчик, една бабичка, дядо мраз и една много интелигентна жена. На 4-тия етаж асансьора спрял и бабичката била убита. Въпроса е кой от останалите трима е убил бабичката и защо :mhihi: :?:

А и нещо друго готино което ми разправяше един приятел :arrow:
Според него жената се нареждала на 37-о място приятел на човека, веднага след колорадския бръмбър :mhihi: :mhihi: на 1-во е кучето тва го знаете
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Дек 2004, 18:47

Такаааа... първата бележка е специално за Metallium: търсеният ефект определено не е "триумф над толкова М тука".. да не говорим, че предпочитам триумф над едни други М (с три чертички)... които не са чак толкова разпространени и лесно достъпни като споменатите

И аз предпочитам триумф на Ламбо Галардо ама не го споделям щото едва им пука на останалите..Важно е да не се заяждаме един срещу друг не е възпитано ;)

Василене това не е коч форум повече мяза на детска площадка всеки се регистрира и ай "мале как наказах една Калибра с 316 Е30" или "колата не ще да пали,моля помогнете че ми идва скъпо да се обадя на майстор" "намерих начин да рециклираме старите масла и да пържим картофи с тях" или последния пост от тебе "намерих начин да не давам 25 лв на всеки 6-8 месеца за филтър на парно вземете изолирбанд и тоалетна хартия и ще ви покажа"

Ти чувстваш ли се като участник в развитието на този форум??Аз не мисля пък нито аз се чувствам като такъв..Трая си и мълча понеже съм новак ама следя форума бая години ама не си пиша ;) Не си единствен така че не критикувам само тебе има и други ама само си чупя пръстите...Сорри за оффтопика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2004, 20:40

отговор на гатАнката: Водопроводчикът, защото дядо Мраз и Интелигентната жена са измислени герои!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. Жена ми гледа кво пиша
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата