Iphone официално в България!
Модератор: Общи модератори
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Още ли се радвате на тоя телефон? Наистина хубавото на официалното му пускане е факта че тия търгаши с високите цени за разкодираните ще трябва да намалят цените. Иначе аз някога имах интерес към тая щайгичка но след 2 часа работа с него ми писна. А и приложенията за него са доста куци все още само някакви безмислени игрички и много малко смислени неща. Аз съм фен на Apple и се кефа на макбооците и дано скоро си взема някой.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Само ще добавя за хората като Сони които са малко изостанали от към софтуера за този телефон че, GPS-а работи идеално, има вече сфтуер който не изисква асистиране от интернета
За блутута положението е същото и всичко си работи перфектно !
Относно разкофирането, хората от DEVTEAM които се трудиха доста за да е възможно разкодирането на телефона изрично са писали че този софтуер е БЕЗПЛАТЕН и дори човек с малки познания мкже да се справи с разкидирането
За мен това си е телефона който няма еквивалент, уникален от където и да го погледнеш !!

Относно разкофирането, хората от DEVTEAM които се трудиха доста за да е възможно разкодирането на телефона изрично са писали че този софтуер е БЕЗПЛАТЕН и дори човек с малки познания мкже да се справи с разкидирането

За мен това си е телефона който няма еквивалент, уникален от където и да го погледнеш !!
За да се ползват всичките екстри на този телефон трябва да се купи официално и с регистрация в iTunes. Нещо като пакетите на Блекбъри...
Другото е като да си вземеш БМВ 520 с М пакет...
А това че става масов само може да ни радва. Аз от както счупих стъклото на моя смених какви ли не модерни Нокии, сега съм с последното Блекбъри... ами да ви кажа никой не може да се доближи до бързината на процесора на айфона, за графиката и тайпото да не говорим... не подценявайте Епъл. До сега все още никй не е направил компютър, който да конкурира техните, подобно ще е положението и при телефоните...
Другото е като да си вземеш БМВ 520 с М пакет...
А това че става масов само може да ни радва. Аз от както счупих стъклото на моя смених какви ли не модерни Нокии, сега съм с последното Блекбъри... ами да ви кажа никой не може да се доближи до бързината на процесора на айфона, за графиката и тайпото да не говорим... не подценявайте Епъл. До сега все още никй не е направил компютър, който да конкурира техните, подобно ще е положението и при телефоните...
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Ами аз имам имитация на I phone които ми го донесоха от Япония с ТВ тунер на които може да се гледат всички телевизии БТВ, Нова и т.н. Имам предвид че на външен вид е същия менюто с малки изключения е същото но камерата е под всякаква критика. Телефона даже е 8gb и има в комплекта карта с допълнителен 1gb и е с две сим карти. Някои от функциите които има оригина ги няма но върши същата работа. И ми излезе около 150-200 лева някъде, даже не трябва да се разкодира, защото си работи перфекно с двете карти само дето няма БГ меню което мен лично не ме притеснява. Айпъла наистина е супер телефон но лично мое мнение е че Нокия си е Нокия, в момента освен имитацията ползвам и N95 и съм супер доволен а за камерата мисля, че е наи добрата просто прави и сники и клипове уникални. Ползвал съм и оригинален Apple но нещо не ми хареса но това си е мое лично мнение, а тоя го вземах да го ползвам като служебен, и да не нося три телефона в мен щото е доста неудобно...
- Icco
- Музикално деформиран
-
ja написа:За да се ползват всичките екстри на този телефон трябва да се купи официално и с регистрация в iTunes. Нещо като пакетите на Блекбъри......
Цялата схема е около това ОФИЦИАЛНО което както казах никак не е официално

Т-мобайл дали няккви бройки на Глобул да ги продава "официално"
Тлефона щял да работи само с сим карти към конкретния договор !
От тук идват изводите че: картите също идват от Т-мобайл щото телефона е заключен към тях а не към глобул, но всичко това не трябва да притеснява никой от евентуалните набутани клиенти защото както писах по рано, разкодирането си е елементарен софтуерен процес който отнема 20 минути заедно с така наречения Джейлбрейк

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ja написа:................. До сега все още никй не е направил компютър, който да конкурира техните, подобно ще е положението и при телефоните...
Софтуера колега софтуера

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
^Joreto написа: и го пуснаха с договор на AT&T за по 199$ за 8Gb и 299$ 16Gb
Ако имаш фр да ти го вземе с договор е оферта, иначе не!
((:BuKcu:)) написа:Ауууу как съм се прецакала![]()
За 1500лв белия 16гб от 2be, а Глобул го дават за 1000
Сигурно ще е 1000 лв с договор, и кодиран

Иначе за мен няма по-добър телефон от този! И дизайн, и бързина, абе всичко си има!
Icco написа:ja написа:За да се ползват всичките екстри на този телефон трябва да се купи официално и с регистрация в iTunes. Нещо като пакетите на Блекбъри......
Цялата схема е около това ОФИЦИАЛНО което както казах никак не е официално
Т-мобайл дали няккви бройки на Глобул да ги продава "официално"
Тлефона щял да работи само с сим карти към конкретния договор !
От тук идват изводите че: картите също идват от Т-мобайл щото телефона е заключен към тях а не към глобул, но всичко това не трябва да притеснява никой от евентуалните набутани клиенти защото както писах по рано, разкодирането си е елементарен софтуерен процес който отнема 20 минути заедно с така наречения Джейлбрейк
Не става дума само за картите и разкодирането ами за услугите, които се предлагат на регистрираните юзери.
Естествено за момента липсва каквато и да е информация за добавянето на възможност за регистрация в iTunes и от България, а съответно и за пазаруване на музика и приложения за телефона онлайн от App Store. iTunes и AppStore все още са персона нон-грата в България, а и в Гърция предполагам, тъй като изглежда и там нямат достъп до тях все още по съвсем официален канал. A за Visual Voicemail дали са се сетили от Globul… обзалагам се че не, тъй като не се споменава абсолютно нищо и за тази интересна услуга, която се предлага на абонатите на мобилни оператори партньори на Apple.
Цитата е от тук: http://iphone-bulgaria.com/category/news/
AGT написа:ja написа:................. До сега все още никй не е направил компютър, който да конкурира техните, подобно ще е положението и при телефоните...
Софтуера колега софтуераот там е предимството.
И хардуера и хардуера

Интересен факт е че уин бозата върви много по стабилно на Епъл от колкото на което и да е ПЦ...
- Icco
- Музикално деформиран
-
ja написа:...
Да си направиш реистрация е елементарно качването на приложения също, абе няма никакви спънки, като искаш реигстрация и я няма България, което е нормално понеже телефона НЕ СЕ продава официално в България си правиш в румъния и се регваш с българска карта за да си пазариш и ти го приема и проблема е никакъв!!!
Отностно хардуера колкото са напред толкова са и назад !
До скоро излизаха Мак буц-и със хард диск на АТА вместо одавна навлезлите САТА !!! и други кусури имат но да не навлизаме в територията която няма нищо общо с темата

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз изпратих данни все пак да видя каква оферта ще ми предложат за телефончето, отдавна искам такав телефон 

Icco написа:ja написа:...
Да си направиш реистрация е елементарно качването на приложения също, абе няма никакви спънки, като искаш реигстрация и я няма България, което е нормално понеже телефона НЕ СЕ продава официално в България си правиш в румъния и се регваш с българска карта за да си пазариш и ти го приема и проблема е никакъв!!!
Отностно хардуера колкото са напред толкова са и назад !
До скоро излизаха Мак буц-и със хард диск на АТА вместо одавна навлезлите САТА !!! и други кусури имат но да не навлизаме в територията която няма нищо общо с темата
Чакай сега, я обясни как се регваш в Румъния пък с БГ карта? Как ъпдейтваш телефона и т.н.
За хардуера ще ти кажа да си вземеш Ябълка и да поработиш малко с нея и ако се върнеш на ПЦ аз лично ще ти купя ябълката на двойна цена...
- Icco
- Музикално деформиран
-
Прегледах целия iPhone форум и не мога да разбера къде се я гътнала темата в която Adamov беше дал пълно разяснение как става номера
Моята регистрация е във GB но си е FAKE което не ми пречи да си тегля безплатните програми, а платените хм платените са безплатни и за това има лек
ако искаш дай на лични да не разводняваме темата 

Моята регистрация е във GB но си е FAKE което не ми пречи да си тегля безплатните програми, а платените хм платените са безплатни и за това има лек

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:19, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”