пак проблем с полицията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Мар 2009, 2:30

cucko написа:Абе вие какво приказвате тука ве...новите модели бмв-та дет излизат още от завода с оригиналните си CCFL с ксенон...и тях ли трябва да се спират от движение...майко мила тия куки полудяха ве...на мен оная вечер като ме спряха ми викат да си опрява генерацията че ще ме спрат от движение... :evil:това тяхна работа ли е и аз не знам...за какво всяко превозно средство минава технически преглед всяка година, където се заплаща допълнително...

объркал си рейса пич...

новите бмв-та от завода излизат с диодни ангели, а ксенона е опция :winky:

а куките да го :1:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Мар 2009, 15:03

Интерестно ми е дали ще спират голфовете от движение за светещи пръскалки
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 16 Мар 2009, 15:14

Неоните пречили на шофьорите! А на кучките що не забранят късите поли,че като се запролети и ги сложат на всички им светват фаровете и не си гледат пътя?! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Мар 2009, 15:41

vicho написа:
cucko написа:Абе вие какво приказвате тука ве...новите модели бмв-та дет излизат още от завода с оригиналните си CCFL с ксенон...и тях ли трябва да се спират от движение...майко мила тия куки полудяха ве...на мен оная вечер като ме спряха ми викат да си опрява генерацията че ще ме спрат от движение... :evil:това тяхна работа ли е и аз не знам...за какво всяко превозно средство минава технически преглед всяка година, където се заплаща допълнително...

объркал си рейса пич...

К'ъв рейс бе пич...теб ако те спрат и си с Ремус и CCFL ко ще прайш бе...остави тия приказки на мен....искам следващия път пак да ми го каже същия и само един тел ще свънна.. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Мар 2009, 16:29

POL_Starshi написа:Неоните пречили на шофьорите! А на кучките що не забранят късите поли,че като се запролети и ги сложат на всички им светват фаровете и не си гледат пътя?! :winky:

Ей, една умна приказка да прочета! Едно време точно на НДК (под моста на Влюбените - спирката на рейсовете) имаше билборд на Палмърс с неква уникална какичка и за 1 седмица сума народ се беше натресъл...чак някъв се беше ударил в билборда и в крайна сметка го махнаха, защото пречел на движението :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Мар 2009, 16:37

Pitbull_Germany написа:
POL_Starshi написа:Неоните пречили на шофьорите! А на кучките що не забранят късите поли,че като се запролети и ги сложат на всички им светват фаровете и не си гледат пътя?! :winky:

Ей, една умна приказка да прочета! Едно време точно на НДК (под моста на Влюбените - спирката на рейсовете) имаше билборд на Палмърс с неква уникална какичка и за 1 седмица сума народ се беше натресъл...чак някъв се беше ударил в билборда и в крайна сметка го махнаха, защото пречел на движението :mhihi:

Същата работа...четох че една от причините за да махнат на Азис дупето (билборда) на Левски е такава
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Мар 2009, 20:06

cucko написа:
vicho написа:

объркал си рейса пич...

К'ъв рейс бе пич...теб ако те спрат и си с Ремус и CCFL ко ще прайш бе...остави тия приказки на мен....искам следващия път пак да ми го каже същия и само един тел ще свънна.. ;)

Е не прочете ли, какво ти написах за диодите и ксенона.

ЦЦФЛ-а наистина пречи вечер, защото е много силен. :idea:
Аз на тази кола нямам, а и Ремус нямам и не мисля да слагам. :idea:

Така че полицайте не ме бъркат.

Според мен истината за всеки е различна, но за мен лично, ако пречим на останалите участници в движението, било то с нашите неони или ангели трябва да се махат. От друга страна пък всеки има право да прави каквото си иска с колата. :idea:

Всичко е според зависи... не може да се каже ТВЪРДО ДА! ТВЪРДО НЕ! на еди-какво-си :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 16 Мар 2009, 20:22

И аз нямам нищо против всичко, което пречи на отсрещния да се маха... ама тогава всички джипове и бусове с ксенон трябва да изчензат от пътя :roll:

Най-много ме дразни като ми се заядат за халогени... заслепявали?! Те светят в земята ниско, ама заслепяват... кой бе, да го е*а ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Мар 2009, 22:31

vicho написа:
cucko написа:
vicho написа:

объркал си рейса пич...

Е не прочете ли, какво ти написах за диодите и ксенона.

ЦЦФЛ-а наистина пречи вечер, защото е много силен. :idea:
Аз на тази кола нямам, а и Ремус нямам и не мисля да слагам. :idea:

Така че полицайте не ме бъркат.

Според мен истината за всеки е различна, но за мен лично, ако пречим на останалите участници в движението, било то с нашите неони или ангели трябва да се махат. От друга страна пък всеки има право да прави каквото си иска с колата. :idea:

Всичко е според зависи... не може да се каже ТВЪРДО ДА! ТВЪРДО НЕ! на еди-какво-си :idea:

Не ми се спори..но все пак съм сигурен че ако решат ще ти намерят най-дребния кусур..така че имай късмет да не те спират..тогава върви питай защо..по зле ли е от колкото пиян шофьор..аз тук като ги гледам колко шофьори пият и карат..не ми се изброява моля ти се..а полицаите никъде ги няма..всичките са информирани...

Оная вечер като ме питаха пил ли съм аз им викам че не съм,а те доволно ме заповядват да проверим,така че като видяха 3-те нули аз им викам "казах ли ви че не съм пил"....
Rebel написа:И аз нямам нищо против всичко, което пречи на отсрещния да се маха... ама тогава всички джипове и бусове с ксенон трябва да изчензат от пътя :roll:

Най-много ме дразни като ми се заядат за халогени... заслепявали?! Те светят в земята ниско, ама заслепяват... кой бе, да го е*а ? :roll:

Вярно бе..айде де..мен като ме спирах вече не знам кой си път за тия халогенни,въпреки това пак си ги включвам...ми идеше да го завра зад волана и да го накарам да включи само халогенните и да ми обясни кое заслепява ...мама му да иба...по зле ли изглеждат от колкото нерегулирани къси светлини...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: m6

Мнение от Joro_BMW » 16 Мар 2009, 23:47

Аз съм се убедил че куките се дразнят много от младежи като нас мен като ме спрат се заяждат за фолиото за неоните ....много гърмяла колата ми сенника на предното стъкло било много голямо абе кво да ви кажа като няма за кво друго да се хванат и обръщат внимание на тези неща просто трябва да се заядат ... НО баща ми когато вземе моята кола него като го спрат никога не са му казали нещо за тия неща почти съм убеден че само с по младите шофиори се хапят..
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..

Предишна

Назад към Извън Темата