Вип Брадър=Вип Глупаци
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз друго искам да попитам - на тази "публика" там дето викат и крякат като дрогирани като влиза някой плаща ли им се за това, защото в противен случай.....
?
Иначе като гледам - поредната простотия, която няма да се гледа - може би от време на време само заради Андрей Слабаков (ако наистина е влязъл)!

Иначе като гледам - поредната простотия, която няма да се гледа - може би от време на време само заради Андрей Слабаков (ако наистина е влязъл)!
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: .........
Тоо Cool написа:Е баце искам си4ки тия така наречени "звезди" да ми ги дадат за личн упитреба-ше ги убия с тояги-както е разпореждал навремето Пол Пот-"децата, жените и всички субекти неможещи да се причислят като нормални хора да се убиват с тояги посредством чупене на черепа, за да се пестят патрони!". Таа сган дето я водят ВИП трее да се убива БАВНо и с финес! Майка и м мръсна долна-кви звезди са тия твари бе-само Бербатов заслужава да го наричат така! САМО И ЕДИНСТВЕНО той!!!! А на оная с маймунския гъз вместо устни (за мара долната к**ва от музик айдъл стаа дума) и оня педераст-шопар трее да ги пратят в трудов лагер за превъзпитание и за всеко провинение да им удължават присъдата с 5 години...аааааай мамка им ядосах се дееба...........
Подкрепям те на 101%.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Пфф да им пикам на виповете 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко Славков