Моля,профилът ми да бъде изтрит!!!
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
SKISA написа:любо,що не отговориш на боби!?
защото трябваше да отговарям и на лични, не се притеснявай, ще му отговоря след малко.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Tech0 написа:Offtopic: За какво заключихте темата за Мис България и как се решава, че една тема е изчерпана, като за 1 ден само е 11 страници ?![]()
най интересната тема

-То,както е тръгнало така скоро ще спрат и ''мелодия на годината''

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
А темата за Мис България се изчерпа само за 1 ден
и я заключи 

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Да, въпросът за аршина е много основателен - ето в темата на колегата blackrider за кока-колата, за която е наказан -> 3-тото мнение на някъв Racer ли, какъв е там, не е ли за наказание
?!?
Иначе наистина адмирирам картоните (предупрежденията)
! Просто ги налагайте на всички, които си ги заслужават
!

Иначе наистина адмирирам картоните (предупрежденията)

Последна промяна Maverick_VS на 17 Мар 2009, 0:12, променена общо 3 пъти
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колеги преди да се сбогуваме прочетете мнението до наистина безмислената ми тема са Кока Колата на RSxRacer
RSxRacer
старши ентусиаст
Кара: каквото набара и пуши цигара
Пуснато на: 16 Мар 2009, 22:28 Заглавие: Re: Защо няма в България Кока Кола -ванилия?
--------------------------------------------------------------------------------
blackrider написа:
Айде като ще тъпчем форума с теми по които да си чешем езиците и кривим пръстите по клавиатурите. Да Ви питам : някой виждал ли е в България Кока Кола -ванилия? Когато бях в Англия /а това беше преди 7г/ редовно пиех Кола -ванилия! Много ме кефи вкуса и!
Някой от Вас пил ли е? И защо вече толкова години от как има такава кола по света ,тук даже не си правят труда да я пуснат поне пробно на нашия пазар?
Мисля да пиша до офиса на Кола България? И да ги питам: Ние тук българчетата последна дупка на кавала ли сме ? До кога ще ни пращат у 10та глуха? Може би сме неплатежоспособни ,тъпи и лоши консуматори ? Преди 2 г пиех по 1 л. на ден кола Сега немога да вкуся и една глътка / от "добри " работодатели си докарах доживотна болест- НЕ Я ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ!!!! и съм на специални диети ....и то с години напред ,а може би и до като гушна чемшира/
Ей така ....сетих се че много ми се пие Кола и най-вече ванилия и реших и аз да пусна неква темичка да си полафим - КОКА КОЛА ПРИСТРАСТЕНИТЕ ! Освен по БМВ тата
А преся сп.рма от конски уй не ти ли се е допила,барем се наситиш и спреш с умрелите си теми.Боли ма уя че си пил ванилиа,ако искаш и пикня пий ама престани,че ме вбесяваш вече
Ето това ми дойде в повече! Защото наистина си нямате и напредстава какво ми е на мен с тази болест !
RSxRacer
старши ентусиаст
Кара: каквото набара и пуши цигара

Пуснато на: 16 Мар 2009, 22:28 Заглавие: Re: Защо няма в България Кока Кола -ванилия?
--------------------------------------------------------------------------------
blackrider написа:
Айде като ще тъпчем форума с теми по които да си чешем езиците и кривим пръстите по клавиатурите. Да Ви питам : някой виждал ли е в България Кока Кола -ванилия? Когато бях в Англия /а това беше преди 7г/ редовно пиех Кола -ванилия! Много ме кефи вкуса и!
Някой от Вас пил ли е? И защо вече толкова години от как има такава кола по света ,тук даже не си правят труда да я пуснат поне пробно на нашия пазар?
Мисля да пиша до офиса на Кола България? И да ги питам: Ние тук българчетата последна дупка на кавала ли сме ? До кога ще ни пращат у 10та глуха? Може би сме неплатежоспособни ,тъпи и лоши консуматори ? Преди 2 г пиех по 1 л. на ден кола Сега немога да вкуся и една глътка / от "добри " работодатели си докарах доживотна болест- НЕ Я ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ!!!! и съм на специални диети ....и то с години напред ,а може би и до като гушна чемшира/
Ей така ....сетих се че много ми се пие Кола и най-вече ванилия и реших и аз да пусна неква темичка да си полафим - КОКА КОЛА ПРИСТРАСТЕНИТЕ ! Освен по БМВ тата
А преся сп.рма от конски уй не ти ли се е допила,барем се наситиш и спреш с умрелите си теми.Боли ма уя че си пил ванилиа,ако искаш и пикня пий ама престани,че ме вбесяваш вече
Ето това ми дойде в повече! Защото наистина си нямате и напредстава какво ми е на мен с тази болест !

Мишел написа:На мен ми е интересно на какъв принцип се избира коя тема да бъде заключена и с какво кока колата е по-дразнеща от това дали спим следобеден сън....ей това ми е много чудно?!
Избирателността е повече от очевадна....
Нямам нищо против модераторския екип, евала им правя на момчетата за труда който полагат!

Но понякога темите се заключват, или наказват авторите им на случаен принцип!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bobi_maxo написа:Сигурно колегата се е впрегнал за темата за кока кола ванилия.
На мен също не ми допада тая, или такива теми! Но чак пък толкова да го предупреждават, или да си тръгва!![]()
Желанието да си тръгне е по негов избор - никой не го е карал на сила. Ще изчакам до утре и няма да трия профила, защото предполагам, че е афектиран, но не това е начина да го показва. Предупреждението му го сложих аз заради темата, която пусна. Дайте като има тъпа тема и да пуснем още 5, така ли разсъждавате?
Нали се мрънкаш, че искате да се затегнат редиците във форума и да се ограничават такива теми и потребители... сега друго излиза...
bobi_maxo написа:Защо ето този човек не му направите предупреждение?Е баце искам си4ки тия така наречени "звезди" да ми ги дадат за личн упитреба-ше ги убия с тояги-както е разпореждал навремето Пол Пот-"децата, жените и всички субекти неможещи да се причислят като нормални хора да се убиват с тояги посредством чупене на черепа, за да се пестят патрони!". Таа сган дето я водят ВИП трее да се убива БАВНо и с финес! Майка и м мръсна долна-кви звезди са тия твари бе-само Бербатов заслужава да го наричат така! САМО И ЕДИНСТВЕНО той!!!! А на оная с маймунския гъз вместо устни (за мара долната к**ва от музик айдъл стаа дума) и оня педераст-шопар трее да ги пратят в трудов лагер за превъзпитание и за всеко провинение да им удължават присъдата с 5 години...аааааай мамка им ядосах се дееба...........
И, то това не му е за първи път! Или може би защото е супер мега нинджата на форума ли?!
На този потребител му е спрян достъпа до форума за 24 часа.

Лично според мен специално в този раздел модераторите трябва да са по-меки. Все пак това си е спам раздела. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
съвсем на бъзик и извън темата ...
мис България (с малко м) може да е приятелка на модератора .. та да не я бъзикаме
всичко в кръга на шегата
мис България (с малко м) може да е приятелка на модератора .. та да не я бъзикаме

всичко в кръга на шегата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
нормално е да я заключат, изляхте мега просташка помия, само дни след като разсъждавахте как не всяка успяла някъде жена била к**ва
А каква е тази показност, като иска да напуска пича, даси ходи

А каква е тази показност, като иска да напуска пича, даси ходи

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за колегата,отказващ се от форума -няма да споря и не взимам страна!
за това,което написа боби максо: любо,смяташ ли ,че и аз мога да напиша доста гнусни неща и да си легна и да не ми пука ,че нема да пиша до утре!?!? и утре вечер пак....? питам те тебе -мога и с милко да поспоря ,но ти си мод и ти искам да ми отговориш в случая....
за това,което написа боби максо: любо,смяташ ли ,че и аз мога да напиша доста гнусни неща и да си легна и да не ми пука ,че нема да пиша до утре!?!? и утре вечер пак....? питам те тебе -мога и с милко да поспоря ,но ти си мод и ти искам да ми отговориш в случая....
- borislav
- младши ентусиаст
-
Не че се оплаквам ама в този форум админите имат голямо търпение,в http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?act=idx за един ъп ми правят забележка а не дай си боже за правопис а вие защо закючвали темите 

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4